Yaptırmadım canım ben direk idrar testiyle olumsuz gördüm zaten gamlı baykuşum baştan beri olumsuz olduğum için hamile değilim demiştim kafam karıştı

Yaptırmadım canım ben direk idrar testiyle olumsuz gördüm zaten gamlı baykuşum baştan beri olumsuz olduğum için hamile değilim demiştim kafam karıştı
Predictorde hayalet var ama diğerinde yok daha önce predictor yapıp yanılan var of

Canım stres panik yapma acele etme 11.gün idrarda yoktu 12.gün kanda 380 den fazlaydı
İnşallah arkadaşım korku işte inanamama ve daha önce de predictor yanlış çıktığına şahit olduğum için ya yoktur diyorum olsa diğerinde de çıkardı felan ama kısmet hayırlısı inşallaho kadar olumsuz test gördüm ki.

Canım hiç belli olmuyor, diğerinde çizgi çıkmış, test tarihinde pozitifi görebilirsin

Predictorde hayalet var ama diğerinde yok daha önce predictor yapıp yanılan var of
predictor genelde dogru sonuc verırı sen bastan daha olumsuz düşünmüssün daha kan tahlılın bile yok nıye böyle yapıyrsun bekle bakalım kan tahlılıne kadar burada ne kadar cok ınsan idrar testıyle yanıldı kan tahlılınde cıkıcak lutfen olumlu düşün

Kalbini ferah tut stres yapma bekleme süreci böyle birşey anlıyorum seni, ama şu varki inan her evresi ayrı heyecan zaman duruyor gün geçmiyor gibi, Rabbim gebeliğini nasip etsin

Ayyy hayırlısı olsun canım hamişsin çizgi var çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…