Predictorde hayalet var ama diğerinde yok daha önce predictor yapıp yanılan var ofYaptırmadım canım ben direk idrar testiyle olumsuz gördüm zaten gamlı baykuşum baştan beri olumsuz olduğum için hamile değilim demiştim kafam karıştı
Canım stres panik yapma acele etme 11.gün idrarda yoktu 12.gün kanda 380 den fazlaydıYaptırmadım canım ben direk idrar testiyle olumsuz gördüm zaten gamlı baykuşum baştan beri olumsuz olduğum için hamile değilim demiştim kafam karıştı
İnşallah arkadaşım korku işte inanamama ve daha önce de predictor yanlış çıktığına şahit olduğum için ya yoktur diyorum olsa diğerinde de çıkardı felan ama kısmet hayırlısı inşallahCanım stres panik yapma acele etme 11.gün idrarda yoktu 12.gün kanda 380 den fazlaydı
Canım hiç belli olmuyor, diğerinde çizgi çıkmış, test tarihinde pozitifi görebilirsinKızlar kafayı yiyeceğim ben dün ucuz testlerde çıkmadı bugün de ucuz testte çıkmadı ama predictor de çıkıyor tek embriyo predictor yanıltıcı olabiliyor di mi? Sevinsem mi bilemedim 5 yıldır ilk defa gördüm bunu
Canım 2 gün sonra yapayım kan testi dedim bakalım hayırlısı ben ucuz testlere daha çok güveniyorum onda göremedim. Belli olur kanda varsa artıkCanım hiç belli olmuyor, diğerinde çizgi çıkmış, test tarihinde pozitifi görebilirsin
bence var sakın stres yapma. kanda da cıkacak kesin. yerınde olsam duramaz gıder kan verırdım :)Canım 2 gün sonra yapayım kan testi dedim bakalım hayırlısı ben ucuz testlere daha çok güveniyorum onda göremedim. Belli olur kanda varsa artık
predictor genelde dogru sonuc verırı sen bastan daha olumsuz düşünmüssün daha kan tahlılın bile yok nıye böyle yapıyrsun bekle bakalım kan tahlılıne kadar burada ne kadar cok ınsan idrar testıyle yanıldı kan tahlılınde cıkıcak lutfen olumlu düşünPredictorde hayalet var ama diğerinde yok daha önce predictor yapıp yanılan var of
Kızlar merhaba test günüme 2 gün kaldı, dayanamadım idrar testi yaptım. Ama regl sancım çok olduğu için sevinemiyorum. Çok düşüğüm olduğu için korkuyorum. Şu sancılarım bi bitse. Bu arada reglim 1 gün gecikti
Eki Görüntüle 2302081
haklısın canımcanım net şekilde var gözukuyor kandada cıkıcak stres yapıyorsun bekle bakalım
Herkese tekrardan merhaba. Geçen sene son tüp bebek denememi yaparken bu 5. sefer de olmazsa donasyon deneyeceğim demiştim. O sıralar sizinle de mesajlaşmıştım ama daha çok izlemede kaldım. Malesef tüp bebeğim tutmadı ve ben sonrasındaki süreçte kedimi dinlenmeye çektim. Hiç test tahlil yapmadan aman zaman kaybetmeyelim 3 yumurta oldu 5 yumurta oldu hemen yapalım diye umut dağıtan ama negatif olunca bacım neden senin bebeğin tutmuyor diye bize hesap soran ama parayı almadan iğne bile vurmayan doktorum diye geçinip taksi plakası işletir gibi tüp bebek merkezi işleten kendilerine gelen binlerce hastadan bebeği tutanların reklamını yapıp kendisini çok başarılı gibi gösteren hekimlerin elinden ben de geçtim. Verdikleri hormonlar ve kontrolsüz ilaçlarla hormon dengem alt üst oldu düzene girmesi için endokrinoloji ile 1 yıl çalıştık. 17oh progesteronun yüksek olduğunu söylediğim doktor onun bizinle ilgisi yok dedikten sonra aslında bizimle çok ilgisi olduğunu endokrinoloji hekiminden öğrendim. Hormonlarım düzene girene kadar geçen sürede araştırıp bulduğum buradan da okuduğum genetik testler - pıhtılaşma gibi testleri endokrinoloji hematıloji genetik vs yaptırdım. Eşim de sorun yok demelerine rağmen tekrar ürolojiye giderek heyet raporu alacak kadar gerekli tahlil görüntüleme sperm test vs hepsini yaptırdı. 37 yaşındayım tüplerim alındı ve amh 0.35 civarında. Şimdi sırada Kıbrıs macerası var. Öğrendiğim şey konuya hakim ol gerekirse kendi doktorun ol sorgulamadan hiçbir müdehale yapma. Fakat kıbrıs veya diğer ülkelerde piyasa daha büyük deli paralar dönüyor umut tacirleri daha acımasız. Her merkez hakkında olumsuz yazılanlar var tabi ama son zamanlardaki başarılı haberler yeni embriyoloğu vs derken Hit kafama yattı gibi ama araştırmaya devam ediyorum ilk fırsatta deneyeceğim donasyonu
Merhaba
Ben geçen sene firdevs uğuz da sperm donasyonu oldum. Kısaca özetlemek isterim başımdan geçenleri. İrem hanımın tatlı dili sayesinde mucize ekipte transferimi yaptırmaya karar verdim. Transfer gününe kadar ilgiliydiler. Ama sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Önce sizin seçeceğiniz donör olacak dediler. Son güne kadar o olmaz bu olmaz diye diye kendilerinin gösterdikler donörü kabul etmek zorunda kaldım. Transferden sonra 200 euro eksta aerum için para istediler ki bundan hiç bahsetmemişlerdi. Ve firdevs hanım yanıma bir dakika gelip bir geçmiş olsun bile demedi. Sonuçta gebe kaldım ama 6 haftada gebe kesesi gelişmediği için düşük yaptım. Transfer sonrası ilgilenmediler arayıp sormadılar aramalarıma çok ısrarlı aradığım içim cevap verdiler.
[/QUOTE
Mrblar, aynı rezaleti yasattılar. Asla tavsiye etmiyorum.
Kalbini ferah tut stres yapma bekleme süreci böyle birşey anlıyorum seni, ama şu varki inan her evresi ayrı heyecan zaman duruyor gün geçmiyor gibi, Rabbim gebeliğini nasip etsinİnşallah arkadaşım korku işte inanamama ve daha önce de predictor yanlış çıktığına şahit olduğum için ya yoktur diyorum olsa diğerinde de çıkardı felan ama kısmet hayırlısı inşallaho kadar olumsuz test gördüm ki.
Ayyy hayırlısı olsun canım hamişsin çizgi var çok sevindimKızlar merhaba test günüme 2 gün kaldı, dayanamadım idrar testi yaptım. Ama regl sancım çok olduğu için sevinemiyorum. Çok düşüğüm olduğu için korkuyorum. Şu sancılarım bi bitse. Bu arada reglim 1 gün gecikti
Eki Görüntüle 2302081
İnşallah kanda da çıkar canım :) Çok teşekkür ederim. Allahım hepimize nasip etsin anneliği...Ayyy hayırlısı olsun canım hamişsin çizgi var çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?