Ben de alacağım da o yüzden :) henüz değil de 7. günde falan yapmayı düşünüyorum ben deExpress ile yaptım adet günü gebelik varsa gösterenle sarı neden????
bence early almak daha mantıklı benim eşim 2 tane express almış ben de çeşitleri olduğunu bilmiyordum ben hele 4,5. Gün kaset testle yaptım. Çıkmadı.İkisinden de alın bence farklı olsun ben daha yapmıyxam test bugünde yaptım yine çıktı artık kan değerine vardır inşallah.Ben de alacağım da o yüzden :) henüz değil de 7. günde falan yapmayı düşünüyorum ben de
Aynen early aldım daha erken sonuç veriyormuş 2 tane sipariş verdim. 2 güne gelir bakalım ne çıkacakbence early almak daha mantıklı benim eşim 2 tane express almış ben de çeşitleri olduğunu bilmiyordum ben hele 4,5. Gün kaset testle yaptım. Çıkmadı.İkisinden de alın bence farklı olsun ben daha yapmıyxam test bugünde yaptım yine çıktı artık kan değerine vardır inşallah.
Önceki sayfaları okursanız çok farklı yerlerden alınan fiyatları da görebilirsiniz. Kadınlar kulübü indirimi, donmuşlar için indirim, size ne vadediyor birçok konu var.Kızlar merhaba.Merkez için araştırmalarıma devam ediyorum.Yeni başlayacaklar için bilgi paylaşımı iyi olur bence.
Bakü Celalettin Örnek Yumurta nakli + sperm +tup bebek 3000dollar
Dr. Firdevs Uğuz yumurta donasyonu 4800 euro, embriyo donasyonu 5300 euro
Dr.Hit telefonla konuşmuştum tam hatırlayamadım ama aynı fiyatlardaydı.
Ama aralarında şu fark var firdevs hanımın asistanına sordum dondurulmuş embriyom olursa ikinci denemede sil baştan mı ödeme yapılır dedim 1000 euro indirim yapılır dedi
Dr hit asistanı da dondurulmuş embriyo transferi için sadece 1000 euro ödersiniz dedi.
Bu durumda en mantıklı hit ile başlamak değil mi sizce? Sizin fikriniz nedir?
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinAynen early aldım daha erken sonuç veriyormuş 2 tane sipariş verdim. 2 güne gelir bakalım ne çıkacakhayırlısı olsun.
Çok güzel teklifler almışsınız, inşaAllah eliniz de boş dönmeden
Yoksa amaç ilaç dozunu ayarlamak mıdırArkadaşlar transferin 5.günü istenen progesteron ve e2 testinin amacı nedir? Çıkan değerler yumurtanın tutunması ile ilgili fikir verir mi
Kullandiginiz ilaclarin vucutta emilimini görmek istiyorlar ona gore artirim azaltim yapacaklar ya da sabit kalacaklar.Yoksa amaç ilaç dozunu ayarlamak mıdır
Arkadaşlar transferin 5.günü istenen progesteron ve e2 testinin amacı nedir? Çıkan değerler yumurtanın tutunması ile ilgili fikir verir mi
Kullandiginiz ilaclarin vucutta emilimini görmek istiyorlar ona gore artirim azaltim yapacaklar ya da sabit kalacaklar.
Hayırlı olsun gebesınTek 5.gün embriyosu 8.gün kan testi sonucum 22 sevinemedim kimyasal mı acaba?
Canım insan inanamıyor ve değer düşük geldi ondan sevinemiyorum belirtim hiç yoktu.Hayırlı olsun gebesınneden olumsuz düşündün?8.gun dıyosun katlayacak ınsallah ıkı gün sonra tekrar yaptır
Canım 4 gün daha sabret tekrarla 22 kötü değil katlayacak inşallah. Herhalde tek gebelik ondanCanım insan inanamıyor ve değer düşük geldi ondan sevinemiyorum belirtim hiç yoktu.
Bak hep negativi üzerine getiriyorsunTek 5.gün embriyosu 8.gün kan testi sonucum 22 sevinemedim kimyasal mı acaba?
Tek 5.gün embriyosu 8.gün kan testi sonucum 22 sevinemedim kimyasal mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?