Ben de alacağım da o yüzden :) henüz değil de 7. günde falan yapmayı düşünüyorum ben de
bence early almak daha mantıklı benim eşim 2 tane express almış ben de çeşitleri olduğunu bilmiyordum ben hele 4,5. Gün kaset testle yaptım. Çıkmadı.İkisinden de alın bence farklı olsun ben daha yapmıyxam test bugünde yaptım yine çıktı artık kan değerine vardır inşallah.

Kızlar merhaba.Merkez için araştırmalarıma devam ediyorum.Yeni başlayacaklar için bilgi paylaşımı iyi olur bence.
Bakü Celalettin Örnek Yumurta nakli + sperm +tup bebek 3000dollar
Dr. Firdevs Uğuz yumurta donasyonu 4800 euro, embriyo donasyonu 5300 euro
Dr.Hit telefonla konuşmuştum tam hatırlayamadım ama aynı fiyatlardaydı.
Ama aralarında şu fark var firdevs hanımın asistanına sordum dondurulmuş embriyom olursa ikinci denemede sil baştan mı ödeme yapılır dedim 1000 euro indirim yapılır dedi
Dr hit asistanı da dondurulmuş embriyo transferi için sadece 1000 euro ödersiniz dedi.
Bu durumda en mantıklı hit ile başlamak değil mi sizce? Sizin fikriniz nedir?

Aynen early aldım daha erken sonuç veriyormuş 2 tane sipariş verdim. 2 güne gelir bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun.

Önceki sayfaları okursanız çok farklı yerlerden alınan fiyatları da görebilirsiniz. Kadınlar kulübü indirimi, donmuşlar için indirim, size ne vadediyor birçok konu var.

Arkadaşlar transferin 5.günü istenen progesteron ve e2 testinin amacı nedir? Çıkan değerler yumurtanın tutunması ile ilgili fikir verir mi

Enesim gel özeldem mesaj yazmısınız ama cevap verilemiyor size

Arkadaşlar transferin 5.günü istenen progesteron ve e2 testinin amacı nedir? Çıkan değerler yumurtanın tutunması ile ilgili fikir verir mi

Kanda hormonların ilaçlara tepkisine bakılıyor
Genelde bu halil beyin merkezinde tedavi görenlrden istenir ve sonuç belli olunca progesteron 12 altıysa dozu artırıyorlar

Tek 5.gün embriyosu 8.gün kan testi sonucum 22 sevinemedim kimyasal mı acaba?
Bak hep negativi üzerine getiriyorsun
Benim bir defa 11 gün 20 çıkan beta hcg keseli içinde bebeli bir gebelik oldu
Ama malesef kalbi atmadı
Ama onada sebep farklı şeylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…