Bu kaç senede neler gördüm benHayırlı olsun gebesınneden olumsuz düşündün?8.gun dıyosun katlayacak ınsallah ıkı gün sonra tekrar yaptır
İnşallah Zaza rabbim nasip etsinBu kaç senede neler gördüm ben
10 gün 1000 üstü olan beta kimyasal sonlandı
10 gün 80 beta sağlıklı bebek oldu
Canım tek embriyo inşallah yükselirCanım 4 gün daha sabret tekrarla 22 kötü değil katlayacak inşallah. Herhalde tek gebelik ondan
Merhabalar ben de yeni araştırmaya başladım.Bilgileri bir birimizle paylaşırsak çok memnun olurum.Hit 5000 eu fiyat verdi.Dünya tüp bebk 5000 eu.British 5500 eu .Ben de Hit -Firdevs hnm ve British arasındayım .Bir de Batumu araştırmak istedim.İnşallh güzel haberlerimizi paylaşırız bir birimizle.Sevgiler..Kızlar merhaba.Merkez için araştırmalarıma devam ediyorum.Yeni başlayacaklar için bilgi paylaşımı iyi olur bence.
Bakü Celalettin Örnek Yumurta nakli + sperm +tup bebek 3000dollar
Dr. Firdevs Uğuz yumurta donasyonu 4800 euro, embriyo donasyonu 5300 euro
Dr.Hit telefonla konuşmuştum tam hatırlayamadım ama aynı fiyatlardaydı.
Ama aralarında şu fark var firdevs hanımın asistanına sordum dondurulmuş embriyom olursa ikinci denemede sil baştan mı ödeme yapılır dedim 1000 euro indirim yapılır dedi
Dr hit asistanı da dondurulmuş embriyo transferi için sadece 1000 euro ödersiniz dedi.
Bu durumda en mantıklı hit ile başlamak değil mi sizce? Sizin fikriniz nedir?
Iyiym canim sen nasilsin? Daha iyisin umuarim?Merhaba kizlar nasilsiniz
Hayırlı olsunKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
Allahım hepimize nasip etsin inşallah. Hepimize dua ettim her zamanHayırlı olsun
Amin canım hepimize nasip olsun inşallah...Hayırlı olsun :)
Tebrik ederim çok güzel sonuçKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
British kadınlar kulübü için indirim yapiyo 4675 euroMerhabalar ben de yeni araştırmaya başladım.Bilgileri bir birimizle paylaşırsak çok memnun olurum.Hit 5000 eu fiyat verdi.Dünya tüp bebk 5000 eu.British 5500 eu .Ben de Hit -Firdevs hnm ve British arasındayım .Bir de Batumu araştırmak istedim.İnşallh güzel haberlerimizi paylaşırız bir birimizle.Sevgiler..
Çok sağol canım senin sonucun ne zaman :)Tebrik ederim çok güzel sonuç
Hayırlı olsun ilk yumurta donasyonu denemeniz miydi?Kızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
COk sevindim canim hayirli olsunKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
Teşekkür ederim. çok sağolun. Evet ilk denememizHayırlı olsun ilk yumurta donasyonu denemeniz miydi?
Çok teşekkür ederim canım. amin. Etmez miyim elbette ederim. İnşallah çok kısa zamanda Allahım nasip etsin...Nehir arass hayırlı olsun kucagına almak nasıp olsun bana da dua eser msin
şahane hatta süper canı gönülden tebrik ederim canımKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?