canım hayırlı olsun insallah degerin dahada artacakTek 5.gün embriyosu 8.gün kan testi sonucum 22 sevinemedim kimyasal mı acaba?
Çok sevindim gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
Kızlar lütfen burayı eski mesajları okuyunMerhabalar ben de yeni araştırmaya başladım.Bilgileri bir birimizle paylaşırsak çok memnun olurum.Hit 5000 eu fiyat verdi.Dünya tüp bebk 5000 eu.British 5500 eu .Ben de Hit -Firdevs hnm ve British arasındayım .Bir de Batumu araştırmak istedim.İnşallh güzel haberlerimizi paylaşırız bir birimizle.Sevgiler..
SüperKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
Sevindirici haber. hayırlı olsun Allah devamını kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
Çok çok çok teşekkür ederim canım, Allahım isteyen herkese versin..şahane hatta süper canı gönülden tebrik ederim canım
Amin. Çok teşekkür ederim. Size de inşallah...Sevindirici haber. hayırlı olsun Allah devamını kucağına almayı nasip etsin
Aslında 4 Eylül canım ama Pazartesi yapacağım :)Çok sağol canım senin sonucun ne zaman :)
İnşallah güzel haber al sendeAslında 4 Eylül canım ama Pazartesi yapacağım :)
İnşallah ablacım :)İnşallah güzel haber al sende
Çok teşekkür ederim. Allahım hepinize tattırsın bu hissi inşallahÇok sevindim gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hadi bakalım inşallah çok çok güzel olur sonuç :)Aslında 4 Eylül canım ama Pazartesi yapacağım :)
COk sevindim canim hayirli olsun
[/QUOTE
Allah razı olsun inşallah ben de sizler için sevinicem inşallah...
Çok tebrik ederim çoğul olabilirKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
Benimde 5. Gün 20 çıkmıştı ben şu an hamileyim hayırlı olsun.Canım insan inanamıyor ve değer düşük geldi ondan sevinemiyorum belirtim hiç yoktu.
Hayırlı olsunKızlar merhaba, kan testi sonucum 961,20 :)
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın Melis 0716herkese iyi akşamlar pozitif alan arkadaşları canı gönülden tebrik eder sağ salım kucaklarına almalarını temenni ederim. Bende tekrar bildiniz gibi tedaviye başladım dün prp yapıldı biraz agrım ve yolculuk yapınca anca yazabildim.Umarım olumlu sonuç alırız benimki rahim gençleştirme ve kalınlaşması için yapıldı 10 gün sonra ölçümde anlıyacagız rabbim bu yolda hepimize kolaylıklar versin bu kadar emek bu kadar umut hem maddi olarak hem manevi olarak yardımcımcımız olsun inanın bu tedavıde bile hala çok korkum var sonucta bir sürü operasyon oldum hgs rahım filmi rahime cizik attırma bir sürü tahlıl bie sürü ilaç yine kalınlaşma olmassa tedavi yine iptal olmasından korkuyorum inşallah bu sefer bende başarırım 17 yıllık özlem onca denemeye karşın bir kez bile hayatımda cift çizgi görmedim.Rabbim inşallah banada yaşatır bu duyguyu hepiniz sevgiyle kalın
inşallah canım benımİnşallah emeklerinin karşılığını alırsın Melis 0716
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?