Kızlar lütfen burayı eski mesajları okuyun
British kadınlar klübüne indirim yapıyor 15%
Bu indirim için ben çok uğraştım
Sağolsunlar merkez kabul etti ve hala devam ediyor

Henüz eski sayfaları okumayanlar için yazıyorum.... gynolife ve british daha iyi geliyor(bunlarda negatif alan olumsuz seyler yasayanlar da var ama olumsuzda yardimci olma ihtimali yuksek geldi ) bugün nehir aras pozitif aldığı için de münur sago arastirmasindayim

herkese iyi akşamlar pozitif alan arkadaşları canı gönülden tebrik eder sağ salım kucaklarına almalarını temenni ederim. Bende tekrar bildiniz gibi tedaviye başladım dün prp yapıldı biraz agrım ve yolculuk yapınca anca yazabildim.Umarım olumlu sonuç alırız benimki rahim gençleştirme ve kalınlaşması için yapıldı 10 gün sonra ölçümde anlıyacagız rabbim bu yolda hepimize kolaylıklar versin bu kadar emek bu kadar umut hem maddi olarak hem manevi olarak yardımcımcımız olsun inanın bu tedavıde bile hala çok korkum var sonucta bir sürü operasyon oldum hgs rahım filmi rahime cizik attırma bir sürü tahlıl bie sürü ilaç yine kalınlaşma olmassa tedavi yine iptal olmasından korkuyorum inşallah bu sefer bende başarırım 17 yıllık özlem onca denemeye karşın bir kez bile hayatımda cift çizgi görmedim.Rabbim inşallah banada yaşatır bu duyguyu hepiniz sevgiyle kalın

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın Melis 0716

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…