Kızlar lütfen burayı eski mesajları okuyun
British kadınlar klübüne indirim yapıyor 15%
Bu indirim için ben çok uğraştım
Sağolsunlar merkez kabul etti ve hala devam ediyor
çok teşekkürler Zazacım.sanırım içlerinde en güvenilir British mi?Siz bu konuda oldukça bilgilisiniz ben artık sona geldim ve inanın başkasının sorunlarını tıkır tıkır çözen ben.Kendi derdimde kalakaldım .Sizlerden bu konuda yardım ve destek beklerim.Fikrim Kıbrısa direkt gidip yüz yüze merkezlerle görüşmek.Siz bana öneride bulunur musunuz sevgiler..

İnan o öneriden çok korkarım
Gidersin olumsuzluk olur üzülürüm
Ama bir tek yaşadıklarımı söylerim
Ücretli denemelerde gebe kaldım ama ücret vermeyince hep negativ gördüm
Bence ücretsiz vadlara aldanmayın

Canım zaten bizler artık bu işte ne olduğunu olacağını biliyoruz. Ama sizlerden bir kaç öneri olur ise zaten Kıbrıs'a gidip sizlerden aldığım tavsiyeler ile yüz yüze görüşme yapmayı düşünüyorum. Sonrası zaten içimize sinen hangisi olur ise nasibimizdeki süreci ve sonucu göreceğiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu konuları çünkü başkalarıyla paylaşamıyorsun bizi biz anlarız.Beni bu konuda yalnız bırakmayın Herkesin her fikrine, tecrübesine ihtiyacım var sevgiler..

Canım zaten bizler artık bu işte ne olduğunu olacağını biliyoruz. Ama sizlerden bir kaç öneri olur ise zaten Kıbrıs'a gidip sizlerden aldığım tavsiyeler ile yüz yüze görüşme yapmayı düşünüyorum. Sonrası zaten içimize sinen hangisi olur ise nasibimizdeki süreci ve sonucu göreceğiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu konuları çünkü başkalarıyla paylaşamıyorsun bizi biz anlarız.Beni bu konuda yalnız bırakmayın Herkesin her fikrine, tecrübesine ihtiyacım var sevgiler..

Eger Kibrisa gidip 5000-6000 euro harcayacaksaniz baska yerlerede bakin lutfen. Deneme yanilma yapmak icin cok pahali bence... gurcistan , ispanya, baku var , ispanya 7500 euro , gurcistan tam bilmiyorum, baku 2500 civari, ... ispanya mali olarak kibrisa yakin ve basari orani daha yuksek ...

Benim gürcistan canım ve 5000 $ dolar atlas klinik

predictor erken yakalar hcg yi daha hassas aldiginiz ucuz testlerden. Hamilesiniz hayirli olsun. Yatin dinlenin.
Arkadaşım sonra 8. Günü kan testi verdim devlette netten baktım 22ydi kağıt çıktısında 23 yazıyordu içime sinmedi öğleden sonra 2 gibi de özel de verdim orda da 27 çıktı değerim yani devletteki doktor düşük 8. Gün için dedi umutlanma deyip dengemi alt üst etti.kendi doktorum da gebelik var ama bizim için 12. Gün önemli dedi adam resmen yorma kendini demek istedi ki haklı da ama gel de dinlet kendine.

Arkadaşlar az önce tesadüfen bir magazin başlığı gördüm. MİTOKONDRİ nakli diye. Yumurta kalitesini artırıyormuş bu Yöntem. Bir fikri olan varmı yada uygulayan ?

Arkadaşlar az önce tesadüfen bir magazin başlığı gördüm. MİTOKONDRİ nakli diye. Yumurta kalitesini artırıyormuş bu Yöntem. Bir fikri olan varmı yada uygulayan ?
Ben onu yıllardır araştırırım bu gelısmelerı beklıyorum embrıyologlara soruyorum ıns vardır bende bir ünlünün bunu yaptırdığını okudum biraz önce belki umut olur bize

Bende bir magazin başlığında gördüm. Pek emin değilim doğrumu anladım. Galiba sağlıklı bir Kadının yumurtasından bir sıvıyı bizim Yumurtalara enjekte ediyorlar. %40 diğer kadının DNA sını taşıyor ama aynı zamanda bizimde DNA mızı taşıyormuş. 3 ebeveynli embriyo diye okudum az önce. Burada ve diğer Forumlar da aradım ama yaptıran yok galiba.

Serenserengilin eşi bu konuyu açmış
Mitokondri naklini kabul etmiyormuş
Çok net bilmiyorum ama eğer seren hanım bu yöntemle hamile kalmış burda abez ne varki büyütmüş

Ben bunu iyi araştırıcam kendi doktorum tatilde dönsün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…