- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
6. DenememCanım teselli kelimelerinin yetersiz kaldığı yer malesefHerşeyin hayırlısı vardır bunda da bir hayır . Kaçıncı denemeydi bu ?
Çok zor arkadaşım biliyorum ama güçlü ol lütfen. kolay değil maddi manevi yıpranıyor insan. İ6. Denemem4. Donasyon
Canım çok acele etmişsin. 11 veya 12. Günden önceki testte çıkmaz diye düşünüyorum.Bence umutsuz olma.6. Denemem4. Donasyon
Cnm benim aynı benimde öyle hatta o gün yani test günü iki sefer kan aldılar inanamadılar gene işte aynı rahim ince kalıyor yani 7.5 saçmaladılar olanın oluyor da biliyorum çok üzülüyor insan bu niye diye diye inanın kimse bunu bilemiyor emriyolar konulduktan sonra içerde ne olduğu bilinmiyor inan canı yürekten söylüyorum senin adına çok üzüldüm keşke olsaydı çünkü bayağı bu tedaviyi bile atlatmak çok zor ne diyelim en ağır sinavimiz bu olsun tekrar iyileşince sağlınız ve maddiyayimiz el verdiği sürece önümüze bakıcaz rabbim bu yolda emek vermiş kadınların duysun sesimizi bizleri de bir an önce sevindirsin seni kocaman kucaklıyorumM Melis0716 S SEBEBIMUMUDUM hiç umudum kalmadı. Neden olmuyor anlamıyorum, hiçbir gerekçe gösterilmiyor. Çok üzülüyorum
Cnm benim bende araştırıyorum iyi bir klinikArkadaşlar hiç Avrupa’da bir yere başvuran yada şartlarını bilen var mı acaba ..Yada bu konuda isim yapmış bir yer bilen ...Teşekkürler
Evet yapacak bir şey yok. Her seferinde doğrulmak zorundayız. Bu kez donasyon yaptırmayacağız. Burada, İstanbul’da devam edeceğiz. Eşim azospermi hastası. Sizlerin önereceği bir doktor var mı? Kaan aydos, celalettin peru, bülent tıraş bunlar dışında önereceğiniz veya bunlardan hangisinin laboratuvaru daha iyi daha güzel sonuçlar alabiliriz bilgisi olan paylaşsın lütfenCnm benim aynı benimde öyle hatta o gün yani test günü iki sefer kan aldılar inanamadılar gene işte aynı rahim ince kalıyor yani 7.5 saçmaladılar olanın oluyor da biliyorum çok üzülüyor insan bu niye diye diye inanın kimse bunu bilemiyor emriyolar konulduktan sonra içerde ne olduğu bilinmiyor inan canı yürekten söylüyorum senin adına çok üzüldüm keşke olsaydı çünkü bayağı bu tedaviyi bile atlatmak çok zor ne diyelim en ağır sinavimiz bu olsun tekrar iyileşince sağlınız ve maddiyayimiz el verdiği sürece önümüze bakıcaz rabbim bu yolda emek vermiş kadınların duysun sesimizi bizleri de bir an önce sevindirsin seni kocaman kucaklıyorum
Sizin sperm donasyonu muydu inşallah turkiyede nasip olurEvet yapacak bir şey yok. Her seferinde doğrulmak zorundayız. Bu kez donasyon yaptırmayacağız. Burada, İstanbul’da devam edeceğiz. Eşim azospermi hastası. Sizlerin önereceği bir doktor var mı? Kaan aydos, celalettin peru, bülent tıraş bunlar dışında önereceğiniz veya bunlardan hangisinin laboratuvaru daha iyi daha güzel sonuçlar alabiliriz bilgisi olan paylaşsın lütfen
Evet sperm donasyonu. İki kez denemiştik eşimle. Sonra daha fazla beklemeyelim diye donasyon önermişti bana kabul edip denedik, o da olmadı.Sizin sperm donasyonu muydu inşallah turkiyede nasip olur
Her şerde vardır bir hayir istanbulda gebe kalırsınız inşallahEvet sperm donasyonu. İki kez denemiştik eşimle. Sonra daha fazla beklemeyelim diye donasyon önermişti bana kabul edip denedik, o da olmadı.
Dün bir liste gördüm avrupanın en iyi tüp bebek merkezleri diye. İlk sırada bilmem kaç puanla ivf ispanya vardı. Linki bulabilirsem paylaşacağım, göz atarsınızCnm benim bende araştırıyorum iyi bir klinik
İnşallah çok teşekkür ederim, siz n’aptınız karar verdiniz miHer şerde vardır bir hayir istanbulda gebe kalırsınız inşallah
Yok daha kararsizim burdan okuduklarımı elesem bir tek münur sago kaldı onlada bi görüşmek lazım işteİnşallah çok teşekkür ederim, siz n’aptınız karar verdiniz mi
Çok zor kararlar, birini seçeceğim derken aklın başkasında kalıyor. Hepsiyle görüşün bence giderseniz eğer. Gynolife ve British birbirlerine yakınlar. Bu kez giderken gözüme ilişti binası. Diğerlerini bilmiyorum.Yok daha kararsizim burdan okuduklarımı elesem bir tek münur sago kaldı onlada bi görüşmek lazım işte
Rabbim yar ve yardımcın olsun umudunu hiç bitirme her şeyde var bir hayır inşallah yakın zamanda Rabbim hayırlı evlatlar vererek dindirir bu acını seni çok iyi anlıyorum umut edip negatifi görünce o an kelimelerin bittiği anM Melis0716 S SEBEBIMUMUDUM hiç umudum kalmadı. Neden olmuyor anlamıyorum, hiçbir gerekçe gösterilmiyor. Çok üzülüyorum
Tvde gördüm kadın bebeğini çöpe atmış, allahım dedim böyle insanlara vereceğine bize versen ya dedimRabbim yar ve yardımcın olsun umudunu hiç bitirme her şeyde var bir hayır inşallah yakın zamanda Rabbim hayırlı evlatlar vererek dindirir bu acını seni çok iyi anlıyorum umut edip negatifi görünce o an kelimelerin bittiği anama olsun bu hayatın sonu değil eşinin ve senin canınız sağolsun toparlanır tekrar şansını denersin Rabbim bu yolda mücadele eden tüm kadınların kucağını doldursun inşallah
Allah ıslah etsin öyle insanlarıTvde gördüm kadın bebeğini çöpe atmış, allahım dedim böyle insanlara vereceğine bize versen ya dedim
aynen yaa bende gördüm. bu ne vicdansızlıktır ya. biz bir evlat için bu kadar uğrasırken mücadele verirken. bir anne evladına nasl bunu yapar aklım almıyor. hiç anne olmayı haketmeyen insanlar anne oluyor ne acı ki...Tvde gördüm kadın bebeğini çöpe atmış, allahım dedim böyle insanlara vereceğine bize versen ya dedim
Cnm ilk önce eşin güzelce bir tedavi olda belkide olmuştur bak söyle anlatayım ilk önce benim esimdede ileri biz ve morfoloji yoktu 3 aylık bir tedaviden sonra 39 milyon olan sperm 93 milyona cıktı ileti biz yüzde 2 oldu morfoloji yüzde 4 oldu bu arada ilaçların yanında keçi boynuzu pekmezi ve özü ve unundan her türlü yedirdim ilaveten üroloji verdiği ılaçlari kullandı yani spermlerde sorun yok dendi bak gene olmadı birde eşine devamlı bir tedavi olsa ne bileyim belki işe yarar diye düşündüm ben antalyada bir ilçedeyim ben bile doktor için her seferinde 3 saat yolculuk yapıyorum antalya merkeze gitmek için inan teselli etmek çok zor biliyorum kendim günlerce ağladım halada bulut gibi geziyorum geçicek ama delipte geçicek inan bende artık yeni klinik ve tedavi şekillerini araştırıyorum egerki bahtımızda varsa evlat sahibi olmak bizi doğru yerlere göndersin rabbim artık böyle düşünüyorum çok çok sevgilerle kucaklıyorum lütfen üzülme dicem ama elde degilki rabbim bizlere güzel kapılar açsın insallahEvet yapacak bir şey yok. Her seferinde doğrulmak zorundayız. Bu kez donasyon yaptırmayacağız. Burada, İstanbul’da devam edeceğiz. Eşim azospermi hastası. Sizlerin önereceği bir doktor var mı? Kaan aydos, celalettin peru, bülent tıraş bunlar dışında önereceğiniz veya bunlardan hangisinin laboratuvaru daha iyi daha güzel sonuçlar alabiliriz bilgisi olan paylaşsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?