gecmis olsun canim üzüldümTedavim iptal olundu...transferim yarindi amelyat olcam diye bide isten iki gunluk izin almstim neymks endometrium cok kalinlis 14mm pardonda onu kontrol etmek onlarin isiydi en son ayin 1i kontrolum olmustu simdiyse 9u yarinda transfer vardi hele ben gelmesem olrmu isden izin alamam demistim de tamam o zaman transfe rgunu bakariz demislerdi gebelk asisi icin gelmem gerektigini yardimcisi soyledi vallah yardimci doktordan daha ilgili hastalarla...
Evet ilk gunler birer tane sonra ikiser aldim son kontorul 1 ekimdj tabii arada bu kadar bosluk olunca ilaci oldugu gibi devam etdim ve suan endom hat safalara ulasmisgecmis olsun canim üzüldümestrofem kullaniyormuydun? Kac doz kullaniyordun?
peki ilk kontrolde doktorunuz kalinligindan bahsetmismiydi nekadar oldugnu? bu ilk transfer hazirligmiydi`?Evet ilk gunler birer tane sonra ikiser aldim son kontorul 1 ekimdj tabii arada bu kadar bosluk olunca ilaci oldugu gibi devam etdim ve suan endom hat safalara ulasmis
peki siz progesteron a nezaman basliyacaginizi nerden bildiniz? Dr kan alip bakmadimi progesteron degerinize?Evet ilk gunler birer tane sonra ikiser aldim son kontorul 1 ekimdj tabii arada bu kadar bosluk olunca ilaci oldugu gibi devam etdim ve suan endom hat safalara ulasmis
Cnm benim tedavi basında ölçülür sonra tekrar 10 günü ölçülür son 1 haftada tekrar ölçülür sana ne zaman şu günlerde rahim duvarını ölçümü yap demedilermi neye göre karar verdiler ki gel deniyor saçmalık sen iyice bir düşün ve araştır cnmTedavim iptal olundu...transferim yarindi amelyat olcam diye bide isten iki gunluk izin almstim neymks endometrium cok kalinlis 14mm pardonda onu kontrol etmek onlarin isiydi en son ayin 1i kontrolum olmustu simdiyse 9u yarinda transfer vardi hele ben gelmesem olrmu isden izin alamam demistim de tamam o zaman transfe rgunu bakariz demislerdi gebelk asisi icin gelmem gerektigini yardimcisi soyledi vallah yardimci doktordan daha ilgili hastalarla...
Bird e protestodan a ne zaman başladın transferden 5 gün veya 6 gün sonra tranfer yapılır birde progestoran değerine göre başlatmaları lazimCnm benim tedavi basında ölçülür sonra tekrar 10 günü ölçülür son 1 haftada tekrar ölçülür sana ne zaman şu günlerde rahim duvarını ölçümü yap demedilermi neye göre karar verdiler ki gel deniyor saçmalık sen iyice bir düşün ve araştır cnm
siz donmus embryo transferinde nasil bir protokoll kullandiniz? Estrofem kac doz aldiniz ? Bende sizin bildigniz gibi biliyorum, baslarinda kontroll, sonra estrofem azar azar cogaltilir, 13cü gün yine USG rahime bakilir ve kan da progesteron a bakilir ve baslatilir, dogrumu?Bird e protestodan a ne zaman başladın transferden 5 gün veya 6 gün sonra tranfer yapılır birde progestoran değerine göre başlatmaları lazim
Allah allah ince olsa dert kalın olsa ayrı dert yahuEvet ilk gunler birer tane sonra ikiser aldim son kontorul 1 ekimdj tabii arada bu kadar bosluk olunca ilaci oldugu gibi devam etdim ve suan endom hat safalara ulasmis
Şimdi açtım ve gördüm6. Denemem4. Donasyon
Hayir progestoron hic bakilmadi bende ayin tarihini isaretleyip su gunde igneye basla dendi bilemiyorum bu ikinci transferdi ilkinde de bakilmamisti progestorona...peki siz progesteron a nezaman basliyacaginizi nerden bildiniz? Dr kan alip bakmadimi progesteron degerinize?
Cnm benim tedavi basında ölçülür sonra tekrar 10 günü ölçülür son 1 haftada tekrar ölçülür sana ne zaman şu günlerde rahim duvarını ölçümü yap demedilermi neye göre karar verdiler ki gel deniyor saçmalık sen iyice bir düşün ve araştır cnm
teşekkür ederim abla evet 4ü de orada oldu. İlk kez bi transferim böyle ağrılı oldu. Yaklaşık iki yıl önce histeroskopi yaptırdım laparoskopiyle beraber. Laparoskopi teşhis amaçlı yapıldı, tüpte sıvı birikmiş olabilir demişti rahim filminden sonra murat bey. Ama Hiçbir sorun yoktu dedi ameliyatı yapan doktor. Histeroskopiyi de o zaman birkaç küçük polip çıkmıştı sorun teşkil etmeyen. Murat beynde madem narkoz alacaksın onları da yapmışken alsınlar demişti aynı anda cd56 testi için parça alınamıştı. Rahimde hiçbir sorun görülmemiştiŞimdi açtım ve gördüm
Çok geçmiş olsun kuzum
4 donasyonda britişte mi ?
Transferin zor ve ağrılı geçti dedin
Histeroskopi yaptırdınmı
Her seferinde de aynı tedavi uygulandı. Her seferinde de de 4aa 5. Gün embriyoları transfer edildi.Şunu merak ediyorum mesela üstüste negatiften sonra doktorlar adam akıllı bi yönlendirme yapmıyolar mı
Canım hakkında hayırlı olsun. Bu iş doktorlar kadar kendinin biyolojik, psikolojik ve bilinmeyen etkenlere de bağlı. Ben de son denemede hamile kaldım. İnşallah da devam eder.Hepimiz bu tedavi süreçlerini ve bazen kaderi sorguluyoruz. Klasik bir doktor görüşmesinde sorular sorulur. Kilonuz var mı, yok. İçki sigara, yok. Kola bile içmiyoruz. Ailede erken menopoz, yok.Olmayınca olmuyor işte. Düşunuyorsun kahroluyorsun. Hakkında hayırlısı artık.Diğerlerini bilmiyorum ama ben erbil yağmur dan çok memnun kaldım istersen bir arastir ve görüşme yap.Evet yapacak bir şey yok. Her seferinde doğrulmak zorundayız. Bu kez donasyon yaptırmayacağız. Burada, İstanbul’da devam edeceğiz. Eşim azospermi hastası. Sizlerin önereceği bir doktor var mı? Kaan aydos, celalettin peru, bülent tıraş bunlar dışında önereceğiniz veya bunlardan hangisinin laboratuvaru daha iyi daha güzel sonuçlar alabiliriz bilgisi olan paylaşsın lütfen
Teşekkür ederim, araştıracağım. umarım gebeliğin sağlıkla devam ederCanım hakkında hayırlı olsun. Bu iş doktorlar kadar kendinin biyolojik, psikolojik ve bilinmeyen etkenlere de bağlı. Ben de son denemede hamile kaldım. İnşallah da devam eder.Hepimiz bu tedavi süreçlerini ve bazen kaderi sorguluyoruz. Klasik bir doktor görüşmesinde sorular sorulur. Kilonuz var mı, yok. İçki sigara, yok. Kola bile içmiyoruz. Ailede erken menopoz, yok.Olmayınca olmuyor işte. Düşunuyorsun kahroluyorsun. Hakkında hayırlısı artık.Diğerlerini bilmiyorum ama ben erbil yağmur dan çok memnun kaldım istersen bir arastir ve görüşme yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?