- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Ay bende bugünler geçse de keyfini sürsek diyorum demek daha da canımız çıkcak:)) aman sağ olsunlar da çekeriz biz :) öp mis kokuluları benim için deEn iyi gunlerin arkadaşım biz 9.aya girdik.inanki yemek.yemege VAKİT yok.yok birbirlerini.taniyolar artık kavgalar başladı oyuncak.kavgamiz var artık.bizimde :))))
Canım senin sonucun ne olduGeçmiş olaun başınız sağ olsun. İhmal neydi
Abla 6. Gün bugün daha var. İdrar testi yapsam mı bilemiyorum. Hem merak ediyorum hem de sonuçtan korkuyorumCanım senin sonucun ne oldu
Çok erken şimdiAbla 6. Gün bugün daha var. İdrar testi yapsam mı bilemiyorum. Hem merak ediyorum hem de sonuçtan korkuyorum ☹
Off offf en zor zamanlar. Sürekli negatif alanlar için pozitif alabilme ihtimalini sevdiğim zamanlar.inşallah pozitif alırsınız bence de erken henüzAbla 6. Gün bugün daha var. İdrar testi yapsam mı bilemiyorum. Hem merak ediyorum hem de sonuçtan korkuyorum ☹
Tamam öyle yapayımÇok erken şimdi
Tek embriyo transfer edilmiş şimdi göstermez ve üzülürsün zamanından önce
2 gün sonra yap
İnsan hem heyecanlanıyor hem de korkuyorOff offf en zor zamanlar. Sürekli negatif alanlar için pozitif alabilme ihtimalini sevdiğim zamanlar
İnşallahDarkblue2 inşallah pozitif alcaksın ve burdaki herkes için umut olcaksın
hit seçme sebebim içimdeki ses. yıllardır donasyon sayfalarını takıp edıyorum sanırım ordakı konusulanlardan yazılanlardan etkılendım.baaşka bir yere gitmeyi hiç düşünmedim. giden donasyon yaptıran arkadaşlarım da var onlarda olumlu sonuc aldılar.bıraz da onun etkısı var. hakkımızda hayırlısı olsun. 16 kasıma randevu aldım yüzyüze görüşeceğiz. fiyat konusunu ozmn detaylı sorarım.Inşallah pozitif alırsınız bize de umut olur hit seçme sebebiniz nedir acaba bide ücret bilgisi yazabilir misiniz
merhaba darkblue sonucunu öğrendin mi acaba. hadi inşallah bize de umut ol ...İnşallahallahım hepimize nasip etsin. teşekkür ederim arkadaşlar, sizin desteğiniz hep çok iyi geliyor bana. İyi ki varsınız ❤
Sonuç 2 çıktı kan testinde yani negatifmerhaba darkblue sonucunu öğrendin mi acaba. hadi inşallah bize de umut ol ...
ciddi misinSonuç 2 çıktı kan testinde yani negatifçok üzgünüm
8. Günciddi misinkaçıncı günündü bugün? çok üzgünüm ne denir bilmiyorum
dur bakalım yaa daha erken biraz daha bekle ilaçlarına devam et belli olmaz.Allah büyük.8. Gün ☹
Öyle yapıcam inşallah değişir sonuçdur bakalım yaa daha erken biraz daha bekle ilaçlarına devam et belli olmaz.Allah büyük.
İnşallah yükselir kardeşim tutunur belki tek embriyo olduğu için öyledir yükselir inşallahÖyle yapıcam inşallah değişir sonuç
Cnm benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum açını yaşa ama umudunu sakin kaybetme biliyorum iyileşince tekrar denicez sevgililerle kal cnm benimSonuç 2 çıktı kan testinde yani negatifçok üzgünüm
Canım teselli kelimelerinin yetersiz kaldığı yer malesefM Melis0716 S SEBEBIMUMUDUM hiç umudum kalmadı. Neden olmuyor anlamıyorum, hiçbir gerekçe gösterilmiyor. Çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?