- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Senin yazdığını daha öncede okumuştum. Hitte iletisimle ilgili sorun oluyor galiba. İlk denemenmi? Çok soru sordum kusuruma bakma.Canım hitin hemşiresi dönecem dedi 2 ay oldu hala dönecek british sayfasıyla iletişime geçemedim bahceciden ayrıldığı için hepsi dönecek dediler benim içimden bir ses gynolife ve ekibi dedi icimdeki sesi dinledim
kusura bakma canim çok sık giremediğim için geç cvp yazıyorum hite mesaj bırakmıştım dönmediler sadece bende üstlenemedim vardır bundada hayır dedimSenin yazdığını daha öncede okumuştum. Hitte iletisimle ilgili sorun oluyor galiba. İlk denemenmi? Çok soru sordum kusuruma bakma.
Merhaba, uzunca bir süredir sessiz bir şekilde foruma takip edenlerden biriyim. şu anda 1 erkek 1 kız ikizlerim oldu 40 günü geçtiler . başımdan geçen deneyimleri paylaşmak istedim. umarım okuyanların işine yarar.
Daha önce 3 defa çikolata kisti sebebiyle açık ameliyat olmuştum neticesinde tabi ki yumurta üretimi düştü, İzmir'de çeşitli tüp bebek merkezleriyle konuştuk ancak amh 0.001 çıkıyordu 1-2 deneme çalışması da başarılı olmamıştı ve donasyona yönlenmeye karar verdik.
Donasyon için araştırmalara başladığımızda forumda ismi geçen başlıca üç merkezden (hit-gyno life, british) içimize sinen gyno life murat bey de karar verdik. Murat bey görüşmeye gelmeden önce mutlaka rahim filmi talep etti çünkü önceki ameliyatların tüplere zarar vermiş olabileceğini tüplerin kapatılması-alınması gerekebileceğini söyledi ve dediği gibide oldu, rahim filminde (hsg) bu durum ortaya çıktı, daha önce tüp bebek merkezlerinin hiç biri bundan bahsetmemişti.
İzmir 'de yönlendirdiği doktor (ismini vermiyorum sıkıntı olabilir ancak kendisinden çok memnunuz) tüplerin kapatılması için kapalı ameliyat yaptı. bundan 2-3 ay sonrada donasyon için işlemlere başladık. toplam 7 tane çok iyi kalite embriyo oluştu ikisi transfer edildi ve sonuç olarak ikisi de tuttu.. Transfer sonrası kıbrısta 3 gün 5 yıldızlı bir otelde her şey dahil konakladık bol bol protein aldım, transfer olacaklara tavsiyemdir :)
Ek olarak bazen yorumlarda görüyordum benim yumurtam değil acaba benim çocuğum gibi hissetmekte sorun yaşar mıyım diye , ben hiç öyle bir şey yaşamadım ve düşünmedim bile hatta herkes kızımı bana oğlumu dayısına benzetiyor :) Benim kanım benim canım sonuçta bu tarz şeyler çok saçma geliyor. Yine de yazmak istedim.
Zaten bebekler olduktan sonraki kısım standart ikiz gebelik:) bunların da kendince zorlukları oldu konumuz olmadığı için girmeyeceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Az degilmi embriolar normalde en az 12-15 civari olmasi gerekiyor donasyonda. Donor gencmiydi?3 tane fresh 2 tane dondurulmuş embriyom vardı.donmuslar için eksta 500 euro vericez.1 ay içersinde sonuç belli olduktan sonra ödemeyi yapacaz.
Canim bana söylenen çok yumurta üretmesi deil kaliteli üretmeseymiş bana böle şölendi donörün geçmiş daha önce doğum yapmış önemli olanda buyduAz degilmi embriolar normalde en az 12-15 civari olmasi gerekiyor donasyonda. Donor gencmiydi?
Donörün daha önce doğum yapmasıydı daha sağlıklı yumurta ürettiğini duymuştum daha önce gidenlerdenCanim bana söylenen çok yumurta üretmesi deil kaliteli üretmeseymiş bana böle şölendi donörün geçmiş daha önce doğum yapmış önemli olanda buydu
Kendi yumurtam ile denemeye karar verdim şimdilik düşüncem bu yolda. Hayırlısı inşallah hepimiz içinMerhaba,kibrista kolan british ve eski bahceci hasan beyle girustunuzmu
hayırlısı olsun senin için en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun.hersey gönlüne göre olsun inşallah.Kendi yumurtam ile denemeye karar verdim şimdilik düşüncem bu yolda. Hayırlısı inşallah hepimiz için
Arkadaşlar eski bahçeci şimdiki britishBahceci kapanmis diye duymustum,yeniden acildimi ya da ismimi degisti
British oldu ismiYeni ismi nedir
5.gün embiriyosuymus kağıtta yazıyor.simdi buldum.3 tane fresh 2 tane dondurulmuş embriyom vardı.donmuslar için eksta 500 euro vericez.1 ay içersinde sonuç belli olduktan sonra ödemeyi yapacaz.
Inşallah rabbim evlat isteğimizi geri cevirmesin.dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah dualarım herkesle.British hastanesi baş hekim hasan bankeroğlundan çok memnun kaldım.bizi okadar içten anlıyorki çünkü kendiside evladına kavuşana kadar ağır yollardan geçmiş
Piskolojımızı çok güzel anlayarak ve tüm tedaviye bağlı tekliflerimi gözden geçireceğini söyledi
Bazı kaba doktorlar gibi lafı ağzımda burakmadı
Her şey çok güzel giti
İnşallah rahmimde beni yarı yolda burakmaz ve ben bu sefer anne olurum
İnşallah anne ol ve bu yaşadıklarını unutAnnelik hepimizin hakkı ınsallah birgün hepimiz anne oluruz insanlar çok acımasız ole şeylerle karsilastimki ben tanıdık olsun olmasın birinin çocuğunu sevdiğin zaman yada ona gulumsedigin zaman kadın git kendin doğur yada çocuğum yok dediğin zaman insanlar utanmadan vah vah kisirmisin laflarını yada hastalikliymissin gibi çocuklarını kaçırmaya çalışanı gördüm ben bu hayatta şaka gibi insanlar var
Ay çok teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlısını versin inşallah herkes anne olur inşallah.az kalďi evet inşallahİnşallah anne ol ve bu yaşadıklarını unut
Az kaldı zafere
Isteyen herkesin rabbim gönlüne göre versin seni uzun zamandan beri takip erenlerdenim oyuzden rabbim kalbine göre verir inşallah.Ay çok teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlısını versin inşallah herkes anne olur inşallah.az kalďi evet inşallah
En bu transferden sonraki dönemi nasıl atlaticam bilemiyorum daha 4 gün oldu ama bende sıkıntılar oluştu ben ayakta geçiremiyorum bu süreci 3 saat yatıyorum 3 saat evde dolaşıyorum kolumu kaldıramıyorum maalesef benim çok ağır oldu akşam ılaclari içer içmez 21.30 da ilaçlarım bitmis oluyo uyuşuyorum hemen iğneler den doğru dürüst yatamıyorum bir hafta daha nasıl dayanırım bilemedim.insallh sonu hayırlı olur herkesin.merkez normal dedi böle şeyler.İnşallah anne ol ve bu yaşadıklarını unut
Az kaldı zafere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?