Senin yazdığını daha öncede okumuştum. Hitte iletisimle ilgili sorun oluyor galiba. İlk denemenmi? Çok soru sordum kusuruma bakma.

Senin yazdığını daha öncede okumuştum. Hitte iletisimle ilgili sorun oluyor galiba. İlk denemenmi? Çok soru sordum kusuruma bakma.
kusura bakma canim çok sık giremediğim için geç cvp yazıyorum hite mesaj bırakmıştım dönmediler sadece bende üstlenemedim vardır bundada hayır dedim

3 tane fresh 2 tane dondurulmuş embriyom vardı.donmuslar için eksta 500 euro vericez.1 ay içersinde sonuç belli olduktan sonra ödemeyi yapacaz.
Az degilmi embriolar normalde en az 12-15 civari olmasi gerekiyor donasyonda. Donor gencmiydi?

Az degilmi embriolar normalde en az 12-15 civari olmasi gerekiyor donasyonda. Donor gencmiydi?
Canim bana söylenen çok yumurta üretmesi deil kaliteli üretmeseymiş bana böle şölendi donörün geçmiş daha önce doğum yapmış önemli olanda buydu

Canim bana söylenen çok yumurta üretmesi deil kaliteli üretmeseymiş bana böle şölendi donörün geçmiş daha önce doğum yapmış önemli olanda buydu
Donörün daha önce doğum yapmasıydı daha sağlıklı yumurta ürettiğini duymuştum daha önce gidenlerden

Uzun zamandır kendimle ilgili bir şey anlatmadım şimdi sesizliyimi bozmak istedim
Geçen hafta british doktor bankeroğluyla görüştük
Eşim örnek verdi ve şok olduk sperm sayısı ve hareket artmış çok şükür
11 yumurta işleme girdi ve 6 tane süper blastkist oluştu ve dondurtuk
Çok mutluyum
Bu cuma yine histeroskopiye girdim ve rahim içini sağ sol taraftan birazda genişletik
İnşallah bu denemem son olsun ve artık evladıma kavuşum
Dua edin kızlar lütfen

En son talihsiz hamileliğimden sonra biliyorsunuz eşim sigarayı buraktı ve sperm kalitesi git gide kötüye doğru gitti
Kac androlog ve urolog gezdik anlatamam
Hiç birisi çare bulmadı
Bir ton antioksidant içti yine boş
Her şeyi buraktık kendiliyinden sigarayı burakalı 1 seneye ancak toparladı
Ukraynada doktor sigarayı anında burakanda vicut stres yapar ve her şey kötüye gider ama zamanla tamir başlar demişti
Aynı şeyi yaşadık
Yani sigarayı burakınca 3 aya tamir olmadı kitaplarda yazıldığı gibi olmadı
Bu bizim yaşadığımız yazıyorum belki bir fayda olur bazılarına

British hastanesi baş hekim hasan bankeroğlundan çok memnun kaldım.bizi okadar içten anlıyorki çünkü kendiside evladına kavuşana kadar ağır yollardan geçmiş
Piskolojımızı çok güzel anlayarak ve tüm tedaviye bağlı tekliflerimi gözden geçireceğini söyledi
Bazı kaba doktorlar gibi lafı ağzımda burakmadı
Her şey çok güzel giti
İnşallah rahmimde beni yarı yolda burakmaz ve ben bu sefer anne olurum

I Inşallah rabbim evlat isteğimizi geri cevirmesin.dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah dualarım herkesle.

Annelik hepimizin hakkı ınsallah birgün hepimiz anne oluruz insanlar çok acımasız ole şeylerle karsilastimki ben tanıdık olsun olmasın birinin çocuğunu sevdiğin zaman yada ona gulumsedigin zaman kadın git kendin doğur yada çocuğum yok dediğin zaman insanlar utanmadan vah vah kisirmisin laflarını yada hastalikliymissin gibi çocuklarını kaçırmaya çalışanı gördüm ben bu hayatta şaka gibi insanlar var

İnşallah anne ol ve bu yaşadıklarını unut
Az kaldı zafere

Ay çok teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlısını versin inşallah herkes anne olur inşallah.az kalďi evet inşallah
Isteyen herkesin rabbim gönlüne göre versin seni uzun zamandan beri takip erenlerdenim oyuzden rabbim kalbine göre verir inşallah.

İnşallah anne ol ve bu yaşadıklarını unut
Az kaldı zafere
En bu transferden sonraki dönemi nasıl atlaticam bilemiyorum daha 4 gün oldu ama bende sıkıntılar oluştu ben ayakta geçiremiyorum bu süreci 3 saat yatıyorum 3 saat evde dolaşıyorum kolumu kaldıramıyorum maalesef benim çok ağır oldu akşam ılaclari içer içmez 21.30 da ilaçlarım bitmis oluyo uyuşuyorum hemen iğneler den doğru dürüst yatamıyorum bir hafta daha nasıl dayanırım bilemedim.insallh sonu hayırlı olur herkesin.merkez normal dedi böle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…