Canım çok mu çok mutlu oldum Allahım inşallah bu defa umutlarını ve kucağını boş bırakmasın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz dualarım seninle

Canım çok mu çok mutlu oldum Allahım inşallah bu defa umutlarını ve kucağını boş bırakmasın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz dualarım seninle
Dualarım seninle güzel haberleri almak dileğiyle.

I
Inşallah rabbim evlat isteğimizi geri cevirmesin.dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah dualarım herkesle.
Hissediyorum busefer herşey güzel olacak ve anne olacaksın ınsallah herşey gönlünce olsun kolaylıkla olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım çok güzel gelişme olmuş çok sevindim inşallah bu sefer mutlu haberlerin olur bizlere. herşey zaman sabır Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

inşallah olumlu sonuç alırsın. tüm kalbimle sana dua ediyorum. şimdiye kadar gidişat iyi gitmiş gibi duruyor

İnşallah mükafata az kaldı sabr et

inşallah olumlu sonuç alırsın. tüm kalbimle sana dua ediyorum. şimdiye kadar gidişat iyi gitmiş gibi duruyor
Evet canım benim embriyolarda çok güzel
4AA, 4AB, 4AA, 4AB, 3AB, 4AB
Eğer bu defada olmasa demek benim rahim sorunlu

Evet canım benim embriyolarda çok güzel
4AA, 4AB, 4AA, 4AB, 3AB, 4AB
Eğer bu defada olmasa demek benim rahim sorunlu
Bu neki ben transfersferden sonra öğrendim elime kağıdı yolladılar 8 h 8h 8h kalitesi diye ömrümde duymamıştım a b c duydum da

Hayirlisi olsun insallah olur bu kez canim

Canım valla kafamı karıştırıyordu bu saolasin vallahi iyi midir kötü müdür bilemedim o yüzden kafam karışmıştı
İnşallah iyi ve sağlıklılar
Gyno life de bazen üç günlük transfer ediyorlar
Vardır bildikleri
Sabırla bekliyecez
İnşallah güzel sonuç alırsın

İnşallah iyi ve sağlıklılar
Gyno life de bazen üç günlük transfer ediyorlar
Vardır bildikleri
Sabırla bekliyecez
İnşallah güzel sonuç alırsın
Canım benim ınsallah sende olumlu sonuçlar alırsın.

Zaza ya transfer günü soyle dua okuyalım dua zinciri kuralım her trasnfere girene bukadar koca yürekli anne olmak İçin gözyası döken anne adaylarını Rabbım gerı cevirmesin lütfen
Doktoruna teklıflerın nelerdı bızımle paylasırmsn ?
Ve hersey güzel olacak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…