Merhabalar, bugun 8.günüm dayanamadım kan verdim, fakat sonuc 0.01 çıktı.benim gibi olan var mı? Şuan çok kötüyüm..

Merhabalar, bugun 8.günüm dayanamadım kan verdim, fakat sonuc 0.01 çıktı.benim gibi olan var mı? Şuan çok kötüyüm..
Çok geçmiş olsun
Eğer labaratuvar yalnışlığı yoksa artık kendini negative hazırla derim

3.gün dü.okadar kötüyümki şuan
Çok geçmiş olsun. Benim 5. Gün embriyosuydu sonuncusunda 9. Gün kan verdim 2.0 çıkmıştı maalesef negatifti. Allahı’ın dediği olur ama negatife hazırlansanız iyi olur sonrasında bir kez daha umut edip yıkılıyor insan

Güzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen

Başınız sagolsun allah sabir versin insallah cok guzel yazmissinjz duygularinizi herzaman cokk guzel ifade ediyorsunuz zaten sizi severek takip ediyorum anlatirken yaninizdaymisim ve sizi izliyormusum gibi hissettim bencede hicbir onemi yok bu isleri ama kucucuk aklinizda bir suphe olan arkadaslar yapmasin bu isi tvlerde goruyoruz kendi oz be oz 2.ser 3 er cocuklarini baska adam ugruna birakip giden anne adindaki kadinlari oyuzden bencede cok önemli degil rnasi dnasi canimizdan can olur onlar bizede yasatsin insallah rabbim

Canım başın sağolsun Allah sabır versin sizlere. Allahım evlatlarına ömür versin. Miniklerini benim için kokla

Başın sağolsun canım arkadaşım
Okadar güzel yazdınki içime su serptin
Yoksa bazı sohbetler içimi bulandırdı
İçimi soğutu
Sen cansın

Nasıl yani? Biraz açıklar mısınız? Bu proteinlerin yönlendirmesine göre, ya babayla donöre, ya da babayla tasıyan anneye mi benziyor?

Canım benim başın saolsun allah sabırlar versin size.kendine dikkat et o iki tane tatlımı tatlı bebislerini benim için öp lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…