- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Sagol arkadasim insallah
Canim erken olmus kacinci gun embriyosuMerhabalar, bugun 8.günüm dayanamadım kan verdim, fakat sonuc 0.01 çıktı.benim gibi olan var mı? Şuan çok kötüyüm..
3.gün dü.okadar kötüyümki şuanCanim erken olmus kacinci gun embriyosu
Canim 3. Gun embriosu 8. Gunde cikmaz ki! Niye hirpaliyorsun kendini biraz bekle lutfen3.gün dü.okadar kötüyümki şuan
Benim gibi olan var mı acabaCanim 3. Gun embriosu 8. Gunde cikmaz ki! Niye hirpaliyorsun kendini biraz bekle lutfen
Çok geçmiş olsunMerhabalar, bugun 8.günüm dayanamadım kan verdim, fakat sonuc 0.01 çıktı.benim gibi olan var mı? Şuan çok kötüyüm..
Inşallah pozitif olur3.gün dü.okadar kötüyümki şuan
Çok geçmiş olsun. Benim 5. Gün embriyosuydu sonuncusunda 9. Gün kan verdim 2.0 çıkmıştı maalesef negatifti. Allahı’ın dediği olur ama negatife hazırlansanız iyi olur sonrasında bir kez daha umut edip yıkılıyor insan3.gün dü.okadar kötüyümki şuan
Ben hala kararsızım biraz daha beklicem:)
bacı ne yaptın dayanabildin mi yoksa kan testini yaptın mı bakuden hayırlı haberle dönmüşsündür umarımSagol arkadasim insallah
Canim idrar testi pozitif kan testi gunu yarin ama sonuc hemen vermezler burdabacı ne yaptın dayanabildin mi yoksa kan testini yaptın mı bakuden hayırlı haberle dönmüşsündür umarım
Başınız sagolsun allah sabir versin insallah cok guzel yazmissinjz duygularinizi herzaman cokk guzel ifade ediyorsunuz zaten sizi severek takip ediyorum anlatirken yaninizdaymisim ve sizi izliyormusum gibi hissettim bencede hicbir onemi yok bu isleri ama kucucuk aklinizda bir suphe olan arkadaslar yapmasin bu isi tvlerde goruyoruz kendi oz be oz 2.ser 3 er cocuklarini baska adam ugruna birakip giden anne adindaki kadinlari oyuzden bencede cok önemli degil rnasi dnasi canimizdan can olur onlar bizede yasatsin insallah rabbimGüzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
Canım başın sağolsun Allah sabır versin sizlere. Allahım evlatlarına ömür versin. Miniklerini benim için koklaGüzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
Başın sağolsun canım arkadaşımGüzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
Canım benim başın saolsun allah sabırlar versin size.kendine dikkat et o iki tane tatlımı tatlı bebislerini benim için öp lütfen.Güzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?