Canım allah razı olsun..bu arada çok haklısın..bu benim bakışım ruh halim ve anneliğim..şüphesi olan asla anne olmasın

Canım benim başın saolsun allah sabırlar versin size.kendine dikkat et o iki tane tatlımı tatlı bebislerini benim için öp lütfen.
Canım benim başın saolsun allah sabırlar versin size.kendine dikkat et o iki tane tatlımı tatlı bebislerini benim için öp lütfen.
çok teşekkür ederim allah razı olsun

Başın sağ olsun mekanı cennet olsun rabbim sabırlar versin iki meleği bizler adına çok öp ve kokla

Nasıl yani? Biraz açıklar mısınız? Bu proteinlerin yönlendirmesine göre, ya babayla donöre, ya da babayla tasıyan anneye mi benziyor?
Siz bu soruyu kadın doğum uzmanına yada genetik uzmanına sorun gercekten de... ama donasyon yapan kadındoğumcuya değil tabiki de en doğru cewabı ordan alırsınız... varsayımlar çok ama sadece varsayım... unutmayın böle soruların cevabını o işi yapan uzman kişilerdedir... kimse bunu onlardan daha iyi bilmez.

Başınız sağolsun...

Ya bugün gene bir genetik doktorla görüştüm, dna geçmez dedi, zaten embriyo olusurken dna oluşur dedi ama epi genetik diye bişey var, rna ve besinler yoluyla dna da bir takım değişiklikle olusabilir diye Bi düşünce var ama çok ta kanıtlanmamış sanırım, Bıraz tıp diliyle konuştu, sadece hastalıklar luşuyomus heralde besinler yoluyla, pek de bişey anlayamadım, o yüzden burda soruyorum

Ca
Canim basin sagolsun allah sana be yavrularina geride kalanlara omur versin. Dediklerine aynen katiliyorum.bende 2 gun once idrarda pozitifi gordum silikde olsa umut cok. Yarin kan tahlili vericem ama dayanamadim esime soyledim iki gundur sevincden gozleri hep doluyor agliyor. Bu mutluluk herseye deger bence. Eminim ki bende kucagima aldigimda senin gibi hissedecegim. Rabbim onlari sana bagislasim. Sevgiler xxx

Başın sağolsun canım arkadaşım
Okadar güzel yazdınki içime su serptin
Yoksa bazı sohbetler içimi bulandırdı
İçimi soğutu
Sen cansın
Pardon benim sohbetlerim mi içinizi soğuttu, ben bilgi almak için girdim bu siteyi görünce üye oldum

Canım allah razı olsun..bu arada çok haklısın..bu benim bakışım ruh halim ve anneliğim..şüphesi olan asla anne olmasın
Pardon şüphesi olan derken benimi kastettiniz Acaba, anlayamadım, bu konuda tereddüte olmam ya da bişeyler öğrenmek istemem neden rahatsız etti sizi ki, olabilir yani insanlık hali, herkesin ruh hali, düşüncesi farklı olabilir, karar vermeye çalışıyorum sadece ve verirken de bazı bilgilere ihtiyacımvar

Donasyon düşünüyorsanız rna dna falan bi kenara atıp sağlıklı bi gebelik elde edip kucağınıza bebek almaya odaklanmak lazım yoksa bizden bisey geçmiyor tabiki donasyon yapan doktorlar ticari amaçlı birşeyler söylüyor :/

bazı fikirlere ihtiyacın varsa arkadaşım bu siteyi baştan sona kadar okumalısın burada sadece danasyonu kabul etmiş bizler varız ne dna sı ne r n a sı umurumda bile degil yeterki bir bebegim olsun ve zaten bizim parçmız olacak ve aynı zamanda öz be öz eşinin cocugu tabiki bu benim fikrim ancak baştan sona kadar sabırla okursan ancak bir fikir sahıbi olabilirsin ben kendi adıma söylüyorum tm iki kez okudum acaba atladıgım bir şey varmı tabiiki bir sürüde not aldım allah yardımcın olsun

Başınız sağolsun çok, Allah rahmet eylesin. Kusura bakmayın ya, simdi tekrar okuyunca mesajları yeni farkettim, babanızı kaybettiğinizi, mekanı cennet olsun, size de sabırlar versin AllahKafam o kadar karısı ki, heyecandan anlamamışım

Tamam canım, sağol, ben de en baştan başlıyım okumaya

Tamam canım, sağol, ben de en baştan başlıyım okumaya
bencede okumalısın çünkü ne mücadele ve savaş veren arkaşalarımız var bazıları kazanıyor bazıları hala ben gibi denemeye devam ediyoruz okudugum herkesin bir hikayesi var ve bu yolda ne kadar zorluklarda da var bazıları şanlı 1 de olabiliyor bazıları ben gibi hala şanşsımızı devam etmeye çabalıyoruz anne olabilmek adına umarım yardımcı olabilmişimdir . bu arada zaza arkadaşımızı hepimiz çok seviyoruz kendi adına yorum yaptı saygı duymak lazımonu tanısan sende çok seversin sakin olup oku ve anlamaya çalış cnm

Canım Yeşilada'cım Babacığının mekanı cennet olsun.
Ölüm acısını yaşamayan bilmez " Yerine koyamadıklarımızı kaybetmekden daha ağır bişey yok "Yavrularını öpüyorum.

Elgaba ;
Senin de bu kadar önemli bi karar öncesi tereddütlerinin olması o kadar doğal ve insani bişey ki.
Bencede cok cok iyi düşünülüp verilmesi gereken bi konu.
Unutmamak lazım ki bebek herzaman anneye aittir. Evliliklerin ömür boyu süreceği garanti değil. Yani sadece eşin istiyor veya zaten eşinin genetiği geçiyor vs diye alınacak bi karar değil.Bugun aşık olduğun eşinden yarın nefret edip ayrılada bilirsin.
Ama evlat asla ayrılınacak bişey degil o yuzden bebek annenin ayrılmaz parçasıdır.
Bu sayfada yumurta donasyon yapıp bebeğini kucağına almasına karşın içine bi türlü sindirememiş arkadaşlarımız oldu.Ani verdikleri kararın ağırlığı hayatları boyu çekecekler.
Illa herkes bu donasyonu yaptıracak kabullenecek diye bişey yok. Kişi yaptırmıyor diyede bu o insanın kötü olduğu anlamına gelmez.
Sana uzun yıllar bu konuyu araşþırmış bi kışi olarak net yazayım Yumurta donasyonda .bebeğe senden bi dna geçmiyo.(sen bu dna yı sorduğun için yazdım )
Bence bu ne kadar çok anne olmayı istemenle alakalı bişey
Bi kişi vardır genetik olarak benim olmayan bi bebeği istemiyorum der
bir kişide genetiği filan önemli değil önemli olan yeterki bi bebeğim olsun der.
Sen bu iki seçenekden hangisi oldugunu bilirsen kararını netlestirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…