Ağzına sağlık özet bu

Sağolun teşekkür ederim..fevri olmamak lazım ama hepimiz arada yapıyoruz..tepki verdiğiniz Zaza da ben de içinde zerre art niyet olmayan anne olma yolunda çok çileler çeken uzun yollardan geçen bu arada da çok okuyan araştıran konuşan insanlarız hele Zaza bilimsel tez verecek ölçüde Bilgi sahibidir sayfadaki iddia ediyorum en dolu insan bu konuda..sizden ricam geriye dönük okuyun kim neler yaşamış kim neler hissetmiş..ben anne oldum ama hala burdayım amacım ueni gelen arkadaşlara umut vermek hadi siz de vazgeçmeyin demek..yoksa yargılamak ne haddime..burda anne olup sonrasında çocuğa ısınamıyorum bu DNA meselesi içime sinmiuor diyen arkadaşlar oluyor..demek istediğim çok içselleştirip ilerde bebeği etkileyecek kadar genetiğe takılanalar bikez daha düşünsün..o çocuk dünyaya geldikten sonra pişman olmanın sorgulamamın anlamı kalmıyor...benim tek dileğim buraya girip şunu okuyan ne kadar kadın varsa içinden bunu dileyen bu uğurda savaşan hepsi anne olsun inşallah..bol şans diliyorum sevgiler

Allahım sağ Salim kucağına versin çok güzel hamilelik geçir inşallah canım

Canım özlemişiz seni sağol allah razı olsun allahım iki can verdi bana ama babacığım gitti..Nur içinde yatsın tüm büyüklerimiz bebeler iyi mi

arkadaşlar merhabalar. ben ocak sonu şubat başı transfer olacaktım. merkez bir takım tahlıller ıstemıstı benden onları yaptırdım bugün sonucunu aldım. T3 DEĞERİM 6.33 CIKMIS (değer aralığı 2.03 - 4.44 arası olması gerekırken)
T4 değerim ise 2.31 çıkmış (değer aralığı 0.93 - 1.71 arası olması gerekirken) merkez endokronolıye yönlendırıyor. busekılde transfer olmuyormus. başına böyle birşey gelen var mı ? bu iş uzayacak dıye cok korkuyorum.

Başın sağolsun Yeşiladacım

başınız sağolsun allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler sabırlar versin
sizdeki problem neydi

Başın saolsun sabırlar diliyorum. Bugün minigimin kalp atışını duydum resmen aşık oldum ellerim titriyor kafam da hiç bir soru yok rabbimin emanetini göğsümde uyutim eşimle aramızda mis gibi uyusun hayallerimiz gerçek olsun ne dna ne rna hiç düşünmem çok sevilecek sıpa rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah senin evlatlarını da sana bağışlasın zaza da en kısa zamanda yavrusuna kavuşur insallah

Kızlar donasyon ve yaştan dolayı 2 li test sağlıklı sonuç vermeyecekti nifty yani panaroma teste karar verdik 2li 3lu 4lu testlere gri de kalmıycak, biruni ile grstum donasyon farketmez sağlıklı sonuç alınır dedi gnlolife murat bey de aynısı söyledi 2450 fiyat, yılbaşından sonra kısmetse yaptıracağız belki düşünen varsa bilgi olarak yazim dedim

Canım başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür versin sağlık sıhhat versin. Evlatlarının başından eksik etmesin. Anneliği ne güzel anlatmışsın ağzın bal yesin. Öylemi böylemi diye düşünen hiç başlamasın ben sadece Anne olmak için yola çıktım pişman değilim evlat benim bende annesiyim gerisi boş. Hayırlı sağlıklı olsunlar yeter. Bebişlerini benim için öp kokla.

Çok sevindim senin adına ınsallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim güzel bir duygu demi bu ınsallah rabbim hepimize nasip eder bu duyguyu tek dileğim bu rabbimden.

Insanın bir yanı eksik oluyor evlâd sahibi olamayınca .rabbim herkese o mis kokuyu hissettirsin.gercekten rna dna insanın aklına bile gelmiyor o çocuk özlemiyle kendi adıma dna sı ve rna sı gerçekten umrunda ölmaz sanirim o insanin kendi canimla kanimla karnım da olmasının gururunu yaşarım herhalde o ansonucta.

Canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
Allah geride kalanlara, evlatlarına, torunlarına uzun ömür versin

bende de kalite sorunu varda döllenme olmuyordu . en son donasyon önerildi ama o onla bile olmaz denildi . üstüne 2 kere hamile kaldım ama olmadı .
allah evlatlarını bağışlasın canım
Donasyonla yumurta kalitesinin alakası yok ki canım rahimde sıkıntı yıksa olur..vazgeçme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…