Ağzına sağlık özet bubazı fikirlere ihtiyacın varsa arkadaşım bu siteyi baştan sona kadar okumalısın burada sadece danasyonu kabul etmiş bizler varız ne dna sı ne r n a sı umurumda bile degil yeterki bir bebegim olsun ve zaten bizim parçmız olacak ve aynı zamanda öz be öz eşinin cocugu tabiki bu benim fikrim ancak baştan sona kadar sabırla okursan ancak bir fikir sahıbi olabilirsin ben kendi adıma söylüyorum tm iki kez okudum acaba atladıgım bir şey varmı tabiiki bir sürüde not aldım allah yardımcın olsun
Sağolun teşekkür ederim..fevri olmamak lazım ama hepimiz arada yapıyoruz..tepki verdiğiniz Zaza da ben de içinde zerre art niyet olmayan anne olma yolunda çok çileler çeken uzun yollardan geçen bu arada da çok okuyan araştıran konuşan insanlarız hele Zaza bilimsel tez verecek ölçüde Bilgi sahibidir sayfadaki iddia ediyorum en dolu insan bu konuda..sizden ricam geriye dönük okuyun kim neler yaşamış kim neler hissetmiş..ben anne oldum ama hala burdayım amacım ueni gelen arkadaşlara umut vermek hadi siz de vazgeçmeyin demek..yoksa yargılamak ne haddime..burda anne olup sonrasında çocuğa ısınamıyorum bu DNA meselesi içime sinmiuor diyen arkadaşlar oluyor..demek istediğim çok içselleştirip ilerde bebeği etkileyecek kadar genetiğe takılanalar bikez daha düşünsün..o çocuk dünyaya geldikten sonra pişman olmanın sorgulamamın anlamı kalmıyor...benim tek dileğim buraya girip şunu okuyan ne kadar kadın varsa içinden bunu dileyen bu uğurda savaşan hepsi anne olsun inşallah..bol şans diliyorum sevgilerBaşınız sağolsun çok, Allah rahmet eylesin. Kusura bakmayın ya, simdi tekrar okuyunca mesajları yeni farkettim, babanızı kaybettiğinizi, mekanı cennet olsun, size de sabırlar versin AllahKafam o kadar karısı ki, heyecandan anlamamışım
Allahım sağ Salim kucağına versin çok güzel hamilelik geçir inşallah canımCa
Canim basin sagolsun allah sana be yavrularina geride kalanlara omur versin. Dediklerine aynen katiliyorum.bende 2 gun once idrarda pozitifi gordum silikde olsa umut cok. Yarin kan tahlili vericem ama dayanamadim esime soyledim iki gundur sevincden gozleri hep doluyor agliyor. Bu mutluluk herseye deger bence. Eminim ki bende kucagima aldigimda senin gibi hissedecegim. Rabbim onlari sana bagislasim. Sevgiler xxx
Canım özlemişiz seni sağol allah razı olsun allahım iki can verdi bana ama babacığım gitti..Nur içinde yatsın tüm büyüklerimiz bebeler iyi miCanım Yeşilada'cım Babacığının mekanı cennet olsun.
Ölüm acısını yaşamayan bilmez " Yerine koyamadıklarımızı kaybetmekden daha ağır bişey yok "Yavrularını öpüyorum.
Elgaba ;
Senin de bu kadar önemli bi karar öncesi tereddütlerinin olması o kadar doğal ve insani bişey ki.
Bencede cok cok iyi düşünülüp verilmesi gereken bi konu.
Unutmamak lazım ki bebek herzaman anneye aittir. Evliliklerin ömür boyu süreceği garanti değil. Yani sadece eşin istiyor veya zaten eşinin genetiği geçiyor vs diye alınacak bi karar değil.Bugun aşık olduğun eşinden yarın nefret edip ayrılada bilirsin.
Ama evlat asla ayrılınacak bişey degil o yuzden bebek annenin ayrılmaz parçasıdır.
Bu sayfada yumurta donasyon yapıp bebeğini kucağına almasına karşın içine bi türlü sindirememiş arkadaşlarımız oldu.Ani verdikleri kararın ağırlığı hayatları boyu çekecekler.
Illa herkes bu donasyonu yaptıracak kabullenecek diye bişey yok. Kişi yaptırmıyor diyede bu o insanın kötü olduğu anlamına gelmez.
Sana uzun yıllar bu konuyu araşþırmış bi kışi olarak net yazayım Yumurta donasyonda .bebeğe senden bi dna geçmiyo.(sen bu dna yı sorduğun için yazdım )
Bence bu ne kadar çok anne olmayı istemenle alakalı bişey
Bi kişi vardır genetik olarak benim olmayan bi bebeği istemiyorum der
bir kişide genetiği filan önemli değil önemli olan yeterki bi bebeğim olsun der.
Sen bu iki seçenekden hangisi oldugunu bilirsen kararını netlestirirsin
Başın sağolsun YeşiladacımGüzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
başınız sağolsun allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler sabırlar versinSağolun teşekkür ederim..fevri olmamak lazım ama hepimiz arada yapıyoruz..tepki verdiğiniz Zaza da ben de içinde zerre art niyet olmayan anne olma yolunda çok çileler çeken uzun yollardan geçen bu arada da çok okuyan araştıran konuşan insanlarız hele Zaza bilimsel tez verecek ölçüde Bilgi sahibidir sayfadaki iddia ediyorum en dolu insan bu konuda..sizden ricam geriye dönük okuyun kim neler yaşamış kim neler hissetmiş..ben anne oldum ama hala burdayım amacım ueni gelen arkadaşlara umut vermek hadi siz de vazgeçmeyin demek..yoksa yargılamak ne haddime..burda anne olup sonrasında çocuğa ısınamıyorum bu DNA meselesi içime sinmiuor diyen arkadaşlar oluyor..demek istediğim çok içselleştirip ilerde bebeği etkileyecek kadar genetiğe takılanalar bikez daha düşünsün..o çocuk dünyaya geldikten sonra pişman olmanın sorgulamamın anlamı kalmıyor...benim tek dileğim buraya girip şunu okuyan ne kadar kadın varsa içinden bunu dileyen bu uğurda savaşan hepsi anne olsun inşallah..bol şans diliyorum sevgiler
Sağol canım benimBaşın sağolsun Yeşiladacım
Yaş..47 yaşındayım...yumurta kalitesi düşmüştübaşınız sağolsun allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler sabırlar versin
sizdeki problem neydi
bende de kalite sorunu varda döllenme olmuyordu . en son donasyon önerildi ama o onla bile olmaz denildi . üstüne 2 kere hamile kaldım ama olmadı .Yaş..47 yaşındayım...yumurta kalitesi düşmüştü
Basın sağolsun canım Allah yavrularına uzun ve güzel bir olur verdin sizin merkez hangisi idi ve kaçıncı transferde melekelerinize kavuştunuz? SevgilerrYaş..47 yaşındayım...yumurta kalitesi düşmüştü
Başın saolsun sabırlar diliyorum. Bugün minigimin kalp atışını duydum resmen aşık oldum ellerim titriyor kafam da hiç bir soru yok rabbimin emanetini göğsümde uyutim eşimle aramızda mis gibi uyusun hayallerimiz gerçek olsun ne dna ne rna hiç düşünmem çok sevilecek sıpaSağolun teşekkür ederim..fevri olmamak lazım ama hepimiz arada yapıyoruz..tepki verdiğiniz Zaza da ben de içinde zerre art niyet olmayan anne olma yolunda çok çileler çeken uzun yollardan geçen bu arada da çok okuyan araştıran konuşan insanlarız hele Zaza bilimsel tez verecek ölçüde Bilgi sahibidir sayfadaki iddia ediyorum en dolu insan bu konuda..sizden ricam geriye dönük okuyun kim neler yaşamış kim neler hissetmiş..ben anne oldum ama hala burdayım amacım ueni gelen arkadaşlara umut vermek hadi siz de vazgeçmeyin demek..yoksa yargılamak ne haddime..burda anne olup sonrasında çocuğa ısınamıyorum bu DNA meselesi içime sinmiuor diyen arkadaşlar oluyor..demek istediğim çok içselleştirip ilerde bebeği etkileyecek kadar genetiğe takılanalar bikez daha düşünsün..o çocuk dünyaya geldikten sonra pişman olmanın sorgulamamın anlamı kalmıyor...benim tek dileğim buraya girip şunu okuyan ne kadar kadın varsa içinden bunu dileyen bu uğurda savaşan hepsi anne olsun inşallah..bol şans diliyorum sevgiler
Canım başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür versin sağlık sıhhat versin. Evlatlarının başından eksik etmesin. Anneliği ne güzel anlatmışsın ağzın bal yesin. Öylemi böylemi diye düşünen hiç başlamasın ben sadece Anne olmak için yola çıktım pişman değilim evlat benim bende annesiyim gerisi boş. Hayırlı sağlıklı olsunlar yeter. Bebişlerini benim için öp kokla.Güzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
Çok sevindim senin adına ınsallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim güzel bir duygu demi bu ınsallah rabbim hepimize nasip eder bu duyguyu tek dileğim bu rabbimden.Başın saolsun sabırlar diliyorum. Bugün minigimin kalp atışını duydum resmen aşık oldum ellerim titriyor kafam da hiç bir soru yok rabbimin emanetini göğsümde uyutim eşimle aramızda mis gibi uyusun hayallerimiz gerçek olsun ne dna ne rna hiç düşünmem çok sevilecek sıparabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah senin evlatlarını da sana bağışlasın zaza da en kısa zamanda yavrusuna kavuşur insallah
Güzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
Donasyonla yumurta kalitesinin alakası yok ki canım rahimde sıkıntı yıksa olur..vazgeçme..bende de kalite sorunu varda döllenme olmuyordu . en son donasyon önerildi ama o onla bile olmaz denildi . üstüne 2 kere hamile kaldım ama olmadı .
allah evlatlarını bağışlasın canım
Amin canım allah razı olsunCanım başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
Allah geride kalanlara, evlatlarına, torunlarına uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?