Canım benim çok şükür şimdilik kanama kesildi. Daha çıkarmıyorlar tabi hastaneden ama kanama olmasında ben kalırım, inşallah bi daha gelmez
Korkumuz yerini sevince bırakıp gitsin bebişin le başbaşa kal sağlıkla da dünyaya göz açsın yüreğin hop hop hoplamasın sağlıklı huzurlu gebelik geçir bundan sonrasında inşallah hastaneden çıkma canım durabildiğin kadar dur güvende olursun için de rahat olur iyice kontrol edip çıkarsınlar. Senin yaşadığını 5 gebelikte yaşadım biliyorum Rabbim yardımcın olsun hep beraber sevinelim buradan doğuma uğurluyalım seni inşallah.

Amin canım inşallah, çok teşekkür ediyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok zor süreç valla elin hep yüreğinde

Çok saol canim çok şükür tedaviye başladık bunada şükür herşey nasip kısmet iyice bir iyileseyim diye bekliycem canim haksızlığın olmasa iyiyim çok şükür ayakta kalmaya çalışıyorum bunada bin şükür

Bir bardak cayy ya da nescafe ıcsem ne olur yardımmm basım catlıyor
çay açık olarak içebilirsin diye biliyorum ben canim yanlışım varsa lütfen özür dilerim nescafe başarısını tetikliyor diye biliyorum ben lütfen yanlışım varsa duzeltin arkadaslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…