Valla ben ictimgunaydın sızler hıc trqnsfer den sonra cay kahve ıctınız mı?
Siyah erik kurusu ye üstündende su iç iyi olucakkabızlıgı ne yapacagım 3.cu gun ... yetiş zaza :)
Zazam vallahi iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız fitil tedavisine başladım 3 tane fitil var 12 gün sonrada başka ilaçlara başlıycam ama kaldı 2 fitil ama inanılmaz canim yaktı fitil haksızlığın devam ediyor bu antibiyotik fitil yatağa düşürdü enfeksiyondan yataktan çıkamıyorum anlamadığım fitil antibiyotik ayakta tutması gerekmezmi benmi acaba buaralar çok hassasım bunu düşünmeye basladimSiyah erik kurusu ye üstündende su iç iyi olucak
Kahve on beş gün içmedim açık çay içtim kuzum sonra bi tane Türk kahvesi..önemli olan kafeinin mg.filtre kahve çok yüksek onu içme meselagunaydın sızler hıc trqnsfer den sonra cay kahve ıctınız mı?
Canım ben her sabah 2 kayısı yedim üstüne bol su içtim. Su çok iç zaten 9 ayda 3 kere kabız oldum Dr duphalac şurup önerdi gebeliğin başında eğer olursa diye şurup la onuda rahat atlattım birdaha da olmadı ama lütfen doktoruna sor ilaç ismi söylemek istemiyorum ama sıkıntıda çekme doktorun onaylarsa sorun olmaz. Birde magnezyum sitrat kullandırdı kramp sancı falan iyi geliyordu kabızlık da olmaz bu iyi gelir demişti.kabızlıgı ne yapacagım 3.cu gun ... yetiş zaza :)
Bişey olmaz vanım merak etme arada oldu benim de insanlık haliKızlar ya sabah 12 gibi içiyordum estrofem,coraspin ve folik asidi unutmuşum saat 18.50 de içtim bişey olur muyarın yine 12 gibi mi devam edeyim
Benimde unutmus lugum çok olmuştu ilkinde bana doktor bisey olmaz demişti ınsallah sorun olmaz canimKızlar ya sabah 12 gibi içiyordum estrofem,coraspin ve folik asidi unutmuşum saat 18.50 de içtim bişey olur muyarın yine 12 gibi mi devam edeyim
Murat beye sormuştum ben hiçbişey olmaz ama saatlerine dikkat et unutma demiştiBenimde unutmus lugum çok olmuştu ilkinde bana doktor bisey olmaz demişti ınsallah sorun olmaz canim
Bugün nasilsin canım. Varmı belirtilerin keyfin nasılKızlar ya sabah 12 gibi içiyordum estrofem,coraspin ve folik asidi unutmuşum saat 18.50 de içtim bişey olur muyarın yine 12 gibi mi devam edeyim
Canım telefonuna hergün şeklinde alarm kur erteleme sayısı da koy asla unutmazsın zırzır çalacak. Ben öyle yaptım hiç kaçmadı.Kızlar ya sabah 12 gibi içiyordum estrofem,coraspin ve folik asidi unutmuşum saat 18.50 de içtim bişey olur muyarın yine 12 gibi mi devam edeyim
bisi olmaz folik asit aksam ıcılınce ıyı zatenKızlar ya sabah 12 gibi içiyordum estrofem,coraspin ve folik asidi unutmuşum saat 18.50 de içtim bişey olur muyarın yine 12 gibi mi devam edeyim
Canım iyiyim şükür biraz kasıklarımda gerginlik var ve akıntı var hafif.onun dışında bir şey yok canım.Ama genelde akşamları oluyor gündüz pek olmuyor.neden bilmiyorum.Bugün nasilsin canım. Varmı belirtilerin keyfin nasıl
Cok sevindim canim hadi rahatla biraz , dinlen bol bol. Sonucta sebebi belli , yat ve kalkma lutfenDün kanamam kesilmişti kızlar lekelenme şeklinde geliyordu bugün tamamen kesildi gibi bişey. Doktor yarın çıkarabiliriz dedi.
Progesteron progestan vs vermemelerinin sebebi kanamanın plasenta yerleşim kaynaklı olmasıymış. Bir işe yaramazmış bu durumda. Mesela yanıma bi kız geldi onun da kanaması var ona hepsini dayamışlar bi ara işi mi bilmiyorlar diye düşünmüştüm ama yanılmışım demek benim durumda gerçekten bir işe yaramıyor
Benim tek yapacağım yatak istirahatı plesanta yukarı çıkana kadar kanama riski varmış
Geçmiş olsun canım bende baktım plesanta olyı dediğin gibi farklı kanama alanı farklımış. Ama dinlenmek her ikisine iyi çok geçmiş olsun yukarı çıkar inşallah gebeliğin rahat geçsin yavruna kavuş inşallahDün kanamam kesilmişti kızlar lekelenme şeklinde geliyordu bugün tamamen kesildi gibi bişey. Doktor yarın çıkarabiliriz dedi.
Progesteron progestan vs vermemelerinin sebebi kanamanın plasenta yerleşim kaynaklı olmasıymış. Bir işe yaramazmış bu durumda. Mesela yanıma bi kız geldi onun da kanaması var ona hepsini dayamışlar bi ara işi mi bilmiyorlar diye düşünmüştüm ama yanılmışım demek benim durumda gerçekten bir işe yaramıyor
Benim tek yapacağım yatak istirahatı plesanta yukarı çıkana kadar kanama riski varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?