gunaydın sızler hıc trqnsfer den sonra cay kahve ıctınız mı?
Valla ben ictim yasak olan cok seyide yaptim inanki , bu biraz kismet iside, tutacagi varsa tutuyo, bundan once ay ne dikkat ettim neler yedim ictim, uzandim, calismadim, vs ... valla bu kez kahvede ictim cayda ... sigarayi simdi icmiyorum ama o donemde birakmamistim onuda az az ictim ( iyi bir marifetmis gibi diyorum siz sakin icmeyin) olucagi varsa oluyor, bu kez tek yapmadigim sey stres di, olursa olur olmazsa olmaz napim artik diye gittim ikinci kez Bakuye. Oldu cok sukur..

Siyah erik kurusu ye üstündende su iç iyi olucak
Zazam vallahi iyiki varsın hepiniz iyiki varsınız fitil tedavisine başladım 3 tane fitil var 12 gün sonrada başka ilaçlara başlıycam ama kaldı 2 fitil ama inanılmaz canim yaktı fitil haksızlığın devam ediyor bu antibiyotik fitil yatağa düşürdü enfeksiyondan yataktan çıkamıyorum anlamadığım fitil antibiyotik ayakta tutması gerekmezmi benmi acaba buaralar çok hassasım bunu düşünmeye basladim

kabızlıgı ne yapacagım 3.cu gun ... yetiş zaza :)
Canım ben her sabah 2 kayısı yedim üstüne bol su içtim. Su çok iç zaten 9 ayda 3 kere kabız oldum Dr duphalac şurup önerdi gebeliğin başında eğer olursa diye şurup la onuda rahat atlattım birdaha da olmadı ama lütfen doktoruna sor ilaç ismi söylemek istemiyorum ama sıkıntıda çekme doktorun onaylarsa sorun olmaz. Birde magnezyum sitrat kullandırdı kramp sancı falan iyi geliyordu kabızlık da olmaz bu iyi gelir demişti.

Bugün gittim ayrıntılı kan tahlili yapıldı..rahim kendini toplamış şükür ama hormonlar tam da tahminim gibi fsh 110 lh 46 e2 18... menepoz değerleri..lady ana diye bitkisel bi ilaç verdi günde bi kez iç işe yaramazsa iki tane iç dedi..emzirdiğim için hormon veremiyor doğal olarak bi de d3 verdi umarım işe yarar..bu yaşlarda normal allah beterinden korusun çekicem emzirme bitene kadar işe yararsa ilaç yine yazarım doğurunca ihtiyacınız olacak muhtemelen..:)

Kizlar bir sorum var. Bugün doktor beyin asistaniyla görüstüm. Bağışcıyı doktor kendi seçiyormuş. İnternetden okuduklarımız: özel bilgisayar programı: kangrubu/ istenen özellikler vs. taranıyor ve en uygun bağışcılar ortaya çıkıyor. Sonrasında bir kaç seçeneği gözden geçirp embriyolog benimle birlikte karar veriyor diye biliyordum. Doktorun bağışcı seçmeye zamanımı var ? Benmi yalnış düşünüyorum

Asistanları bana baştan bu şekilde anlatmıştı. Gözümüzle seçmemiz mümkün değil, geniş donör havuzuna sahibiz, program belirliyor. Ortaya cıkanlarıda sizinle birlikte görüşüyoruz embriyologla birlikte karar veriliyor denmişti. Doktor Bankeroğlu bu arada

Kızlar ya sabah 12 gibi içiyordum estrofem,coraspin ve folik asidi unutmuşum saat 18.50 de içtim bişey olur mu yarın yine 12 gibi mi devam edeyim
Benimde unutmus lugum çok olmuştu ilkinde bana doktor bisey olmaz demişti ınsallah sorun olmaz canim

Kızlar ya sabah 12 gibi içiyordum estrofem,coraspin ve folik asidi unutmuşum saat 18.50 de içtim bişey olur mu yarın yine 12 gibi mi devam edeyim
Canım telefonuna hergün şeklinde alarm kur erteleme sayısı da koy asla unutmazsın zırzır çalacak. Ben öyle yaptım hiç kaçmadı.

libalaks lavman yaptım tahatladım ben zaten acayıp su ıcıyorum ama malesef bunyem boyle cok zor. Kayısı aldım bugun cok yedım. Bakalım yarına dogal olarak umıtlıyım. Yarın donuyorum evime hayırlısı artık. 8 subat test gunu ama 5 inde bir yaparım ben :) Gercı Bır de bas agrısı ınanılmaz cok basınc var sanırım hormonlardan ve progesteron tabıı benı cok etkılıyor. Kucagımıza canlı bebek alalım da herseye deger.

Dün kanamam kesilmişti kızlar lekelenme şeklinde geliyordu bugün tamamen kesildi gibi bişey. Doktor yarın çıkarabiliriz dedi.
Progesteron progestan vs vermemelerinin sebebi kanamanın plasenta yerleşim kaynaklı olmasıymış. Bir işe yaramazmış bu durumda. Mesela yanıma bi kız geldi onun da kanaması var ona hepsini dayamışlar bi ara işi mi bilmiyorlar diye düşünmüştüm ama yanılmışım demek benim durumda gerçekten bir işe yaramıyor
Benim tek yapacağım yatak istirahatı plesanta yukarı çıkana kadar kanama riski varmış

Cok sevindim canim hadi rahatla biraz , dinlen bol bol. Sonucta sebebi belli , yat ve kalkma lutfen

Geçmiş olsun canım bende baktım plesanta olyı dediğin gibi farklı kanama alanı farklımış. Ama dinlenmek her ikisine iyi çok geçmiş olsun yukarı çıkar inşallah gebeliğin rahat geçsin yavruna kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…