Değerler nasıl sizceyeri nerede o önemli?
Nesaybuyla ayni Baku Medical Plaza babek ) celaletin ornekHangi kilinik senini ki bacim ben sprem donasyonu icin orayi dusunuyorum
Patavatsız insanBilmiyorum ne sorduysam bi degişik cevaplar sinirliydi verdi yüzüme bakmadı. Boyle durumda insan biraz güler yüz bekliyo ne bılım
Basit rahminde sorun olmayan hastayı merdiven altı yere git ordada hamilelik başarılı olurBen de geçen hafta gitmiştim muayenehanesine istanbula, fazla ilgili gelmişti ama ukala bir tarafı var o kesin. Yapılan bütün işlemlere gereksiz dedi hiçbir şeyi beğenmedi en son mitokonri naklinde ikna etti ama eşimle konuştuk ona biraz saçma geldi daha sonra burdaki yorumlardan da çok olumlu düşüncelerim oluşmadı açıkçası ve vazgeçtim o merkezden. Ama tabi başarılı olduğu hastaları illaki var, hakkımızda hayırlısı o olsun hepimizin
Dr Celalettin OrnekBaküde kime gittiniz?
Benimde götürdüğüm dosyaları laf etti, muayene etti sag yumurtada yapışıklık gordüğünü soyledi yanındaki hemşireye bende ne oluyor kotu bişey mı diye sordum cevap vermedıBen de geçen hafta gitmiştim muayenehanesine istanbula, fazla ilgili gelmişti ama ukala bir tarafı var o kesin. Yapılan bütün işlemlere gereksiz dedi hiçbir şeyi beğenmedi en son mitokonri naklinde ikna etti ama eşimle konuştuk ona biraz saçma geldi daha sonra burdaki yorumlardan da çok olumlu düşüncelerim oluşmadı açıkçası ve vazgeçtim o merkezden. Ama tabi başarılı olduğu hastaları illaki var, hakkımızda hayırlısı o olsun hepimizin
Aynen beni cok üzdüPatavatsız insan
Bazen düşünmüyor önündeki hastaları nakadar eziyor ve kalp kırıyor
İşte reklam çok yapılmışAynen beni cok üzdü
Sen nasilsin nasil hissediyorsun?Kızlar nasılsınız? Bu beklemek ne zormuş yahuiyi ki bu sayfa var okuyorum bol bol çok şükür kanaması olan arkadaşların durumu da iyiymiş..
Canım sende iyisindir ınsallah vakit gecmiyo değilmi az kaldıKızlar nasılsınız? Bu beklemek ne zormuş yahuiyi ki bu sayfa var okuyorum bol bol çok şükür kanaması olan arkadaşların durumu da iyiymiş..
Ben de once kendım gormustum kıbrısta gorusmelerde acayıp hayran olmustum. Sonra esımle ist de ki ofısıne gıttıgımızde acayıp dalgın, ters ve serttı esım cok irrite oldu. Pek net cevaplar vermedi vs ama sanıyorum aşırı yogunluktan yorgundu. Yoksa galiba cok kisi anne baba oldu sayesınde. Bir de hemsırelerı cok tatlı ve ılgılı idi. Ama o gorusmede bızı kaybettı malesef.Patavatsız insan
Bazen düşünmüyor önündeki hastaları nakadar eziyor ve kalp kırıyor
sızın transfer ne zamandı kac gununuz kaldı?Kızlar nasılsınız? Bu beklemek ne zormuş yahuiyi ki bu sayfa var okuyorum bol bol çok şükür kanaması olan arkadaşların durumu da iyiymiş..
Ben cumartesi transfer oldum.Perşembe günü test günümsızın transfer ne zamandı kac gununuz kaldı?
İnşallah hayırlısıyla olacak bu iş duacıyımBen cumartesi transfer oldum.Perşembe günü test günüm
Endometrium içinde kavitedemi veya kaviteye bası yapacak durumda mı, 3 aydan sonra bebeğin beslenme ve gelişimine engel mi ve düşüğe sebep olabilir mi diye myom konusunda uzman bir kaç doktordan görüş almanızı öneririm.Değerler nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?