Çok üzüldüm, umarım tez vakitte bu yaşadıklarınızı unutun ve kucağınız bebekle dolsun.

Güçlü zazam sen bunlarida atılacaksın biz herzaman yanındayız unutma bunu ben güçlü olmayı senden öğrendim canim arkadaşım bunuda atlaticam güzel kalplim
Seni hepimiz çok seviyoruz zazam lütfen unutma hep beraber atlaticam biraz olsun acını unutturmaya çalışacağız güzel arkadaşım biliyorum söylemesi kolay diyeceksin bana ama lütfen sen güçlü kadınsın elimizden ne gelirse yapacağız dualarım seninle.

biz artık eglenıyoruz :) en azından ben:) bıktım usandım cıksa da sevınemıyorum cıkmasa da uzulmuyorum. Delilk kanımıza vurdu.
Arkadaşım sen yine çıktığını düşün.Dilerim olmuştur ve yüzün sonuna kadar gülsün.Kimsenin hayali ve mutluluğu yarım kalmasın.kucağımıza sağlıkla alalım inşallah ve en önemlisi de allah hayırlı ise nasip etsin.En önemli duamız bu olmalı inşallah Allah bize hayırlı evlatlar nasip etsin.

cok cok dogru . Biraz evvel Meryem suresini dinletken hep hayırlısı icin dua ettim. Rabbimin mucizesi sonucta .

Sanada gecmis olsun canim dikkat et kendine, bisey yapma, yat dinlen lutfen

Hasan beyle konuştum çok moral oldu bana
Hırs yaptı
Toparlan,hormonlara baktır ve bana haber ver dedi
Okadar halden anlıyorki
Çünkü kendisi bu yoldan geçmiş
Sevindim bu yazdıklarına.
embriyo donasyonu hiç önemli değil böyle de olacağına inanıyorum.moral bulmana sevindim onu yazayım dedim.doktorunun hırs yapması iyi olmuş bravo doktoruna

Teşekkür ederim arkadaşım sabahtan beri ağlıyorum moral kalmadı inşallah kanda pozitif çıkar beklemekten başka çare yok artık
Canim kendini uzme lutfen sonuc ne olursa hayirlisini dile nolur, test gununu bekle ve sonra harekete gec, hepimiz yasadik boyle anlari pes etmek yok !!

ah nasıl sevindim. Hep duamda kalbimdesin.

Canim keseyi gormuslerdimi? Ben kendi durumundan dolayi cok fazla kalkamiyorum annemde telefonu benden uzaklastirdi

Seninde güzel sonucunu alalım inşallah
Sen zaten burda herkese umut oluyosun sakin vazgecme bak ben diyorum sen insallah saglikli guzel bir hamilelik geciriceksin ve tekrarlayan dusukler yasaya. Kadinlar seni ornek gostericez bak bizim zazamiz var o cok yoruldu yiprandi sonunda basardi diye...

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun kalan yumurtalarım beşinci güne gitmedi bugün 9. Günüm dediğiniz gibi iki gün daha bekler kan tahlilini yaptırırım artık
Canim 3 gun icin cok erken lutfen yipratma kendini. Bende 5 gunken 7 gunluk test yaptim nerdeyse ayni zamanlarda ikiz olmasina ragmen silik cikmisti betam 500lerdeydi yani... hatda iki gun sonra tekrarlarken ilkinden bile silik cikti , idrar bekletip ayni marka iki test tekrar aldim ve ayni sekilde damlatdim ve hepsi farkli sekilde cikmisti ilkine baksan bu iki gun oncesinden silik kesinlikle bebek gitdi diyip kendimide bebisleride yipratirdim. Lutfen canim onemlisi olan kan. Diger hesaplarda bilenler bilir kac kere hatda ilk asilamamda idrarda pozitiv gorup ayni anda kanda 0 gormuslugjm var bu yuzden kafana takma hatda ilk transfermde hic idrar yapmamistim ilkinde de zaten negativ en azindan testde goreyimde kan testinde yikilmayayim diyodum

D dimer hamile değilken normal çıkabiliyor. Hamile kaldıktan sonra bazen hızla artyor. Zaten progesteron kandı koyulaştırıyor.
Geraniy naşıyım
Hamile kalınca d dimera baktırayımı?
Yüksek çıkarsa kleksanın dozunumu artırım?

İnşallah oldu bu iş
Kızın olucak-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…