Ben hamileyken kızımı gördüm rüyamda..tebriğe gelmişler oğlum şu an yok diyorum kızı seviyorlar adı ne diyorlar ela diyorum...cinsiyet bile belli değildi bu rüyayı gördüğümde...bebek tebriğine geldiklerinde oğlum kıvözdeydi. O kadar etkindim ki rüyadan Kızım ondan ElaAllah’ım sana da al yanaklı kızını versin kucağına..

Ya erken değil mi benim 25 i ama test günüm perşembe o güne kadar bekleyeceğim
Ben üç transferde de 4.gün test yapmaya başladım..canım çok tez benim asla bekleyemezdim..siz yapmayın benimki doğru değil zaten yanıltabilir ama yapı işte can çıkar huy çıkmaz:)

Canim bilemiyorum ilgisi olabilir bilen bir hocya sor derim

Cok sevindim adina canim aman dikkat et nolur, yat dinlen lutfen! Birseyede stres yapma

Canım çok geçmis olsun fazla bir sey yazamıyom senin yaşadıklarını bende yaşadım insallah bir daha yaşamayız benim yaş 46 acaba yaştandı diye düşünüyorum düşük yapiyom diye

Yalnız merkezlerde ki bir iki hemsıre gercekten cok kötü iğne yapıyor... Sol kolum hala mpsmor bayagı buyuk morluk var kolumda clexane dan.. Yapamadı yahu benım herhun kendıme yaptıgı ıgneyı, hemsıre... Hemsıre olacagım yakında... Bır de acıyor. OV OV gecmedı...
Bir saat sonra test yapacagım unutmadım bu arada. Sabah kalkınca yapmalıydım ama unutmusum. Bakalım ne cıkecek 6.cı gün bugun.

Teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile pozitif olur sonuç Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın maşallah

Canim kendini uzme lutfen sonuc ne olursa hayirlisini dile nolur, test gununu bekle ve sonra harekete gec, hepimiz yasadik boyle anlari pes etmek yok !!
Hayırlısı inşallah bugün biraz toparladım kendimi Rabbim bu yolda savaşan tüm kadınların kucağını hayırlısı ile doldursun inşallah pes etmek yok yola devam

Hayırlısı inşallah bugün biraz toparladım kendimi Rabbim bu yolda savaşan tüm kadınların kucağını hayırlısı ile doldursun inşallah pes etmek yok yola devam
Aynen öle ha şöyle toparlan canim pes etmek yok ınsallah rabbim hepimiz için hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin

Erken değil yarın 6.gün.. bem dördüncü gün sabah yapmaya başladım 8.gşne kadar yirmi test yapmışımdır çıkar bence artık ama silik çok silik
Benim 6.gün hiçbirşey çıkmamıştı 12.gün kan testim 730 olduğu halde. Moral bozmayacaksa ya
Çıkmazsa canını sıkma benim 6.gün hiçbirşey çıkmadı. 10.gün silik çizgi çıktı. 12.gün kan testim 730 çıktı. Testlerim erken gebelik testiydi ve 5.gün embriyosuydu.

Erken gebelık testi yaptım su cınsel ılıskıden 5 gun sonra belırleyenlerden, malesef negatıf cıktı. Sılık fılan da bır sey yok. Olsun xanım sagolsun. Rabbım bilir. Yarın da yaparım. 8 subatta da kan testimi yaparım. Üzülmedim merak etmeyin. Transfer günü asırı streslı ıdı ve bagırıyordum teansfere gırerken dedım ya.. Olmazsa surprız hıc olmayacak.

Kuzum çok erken yaptın yarın yapma artık bekle biraz. Üzülmedim desen de bilinçaltı İster istemez olumsuz etkileniyor. Bu kadar bekledin 4-5 gün daha bekle lütfen .

Kuzum çok erken yaptın yarın yapma artık bekle biraz. Üzülmedim desen de bilinçaltı İster istemez olumsuz etkileniyor. Bu kadar bekledin 4-5 gün daha bekle lütfen .
yok yok iyiyim. İnan ki. Rabbim bana son kayıplarımdam sonra herhalde bir kadere teslimiyet verdi. Hayırlısı Allahtan.

Canım çok geçmis olsun fazla bir sey yazamıyom senin yaşadıklarını bende yaşadım insallah bir daha yaşamayız benim yaş 46 acaba yaştandı diye düşünüyorum düşük yapiyom diye
Kızlar özelden pablo arkadaşımda yazdı aynı benim gibi değerleri artmış kese görmüş ve transferin 22 günü aynı benim gibi bel kasık ve kanama
Senin nasıl oldu kuzum yazsana
Acaba kendimiz mi bulalım çaremizi
Eşinin spermi nasıldı

Babycim kleksanı kaçlığını vuruyorsun ve günde kaç kere
Allah aşkına bu idrar testini erkenden yapmayın
Erkenden çıkmaya bilir
Neden moral bozuyorsun şimdiden
Ben bir defasında 7 gün baktım çıkmadı yeminle artık ilacımı buraktım okadar etkiledi beni
Ve ikigün sonra adet oldum
Artık bilmedim gebelikmi düştü veya negativmi

Evet düşük günü çok yordum kendimi
Zazacım ben sperm donasyonuyla kavuştum bebeğime ama öncesinde tüp bebek tedavisinde bende 2 kere gebe kalmıştım hatta biri ikizdi. İkizleri 3 aylıkkken kaybettim. Gebe kalıyordum ama gebeliği tamamlayamıyordum. Spem donasyonu ile gebe kalınca şükür kavuştum bebeğime. Kendi yumurtam olmasaydı da embriyo donasyonu olacaktı. Önemli olan evlat değil mi bence geç olmadan embriyo donasyonunu denemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…