Amin arkadaşım güzel duaların için çok teşekkür ederim
Allah'ım kabul etsin inşallah
Büyük Allah'ım anne olmak isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlat, annelere de evlatlarını mutluluk ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Amin kardeşim amin cümlemize insalah yüce rabbim hepimizin sesini duyar ınsallah buda bizim imtihan hayattaki insalah hepimiz bu imtihandan geceriz

hayrlısı olsun sonu müjdeli bol bebekli olsun

Dün doktorumu aramıştım ilacımı bittiğini söylemek için enfeksiyon ilaçlarımı almam gerekti bu mücadelemi gördüğü halde bana bazen olmuyorsa zorlamamak lazım dedi kalbimi acıttı bu sözü çekemeyen anlamaz dedim bende kapativerdim suratına bunlar niye bukadar acımasız yoksa benmi çok alınganım anlamadim.insallah rabbim isteyen herkese mis kokulu evlat nasip etsin.

Amin canim amin

Burayı okudukça kafam karıştı
Çok soru sordum. Bide bisey daha soracaktım. Sizce kıbrısa görüşme için gidilmeli mi yoksa telde mi karar vereyim merkeze? Uçak biletleri çok pahalida

çok acı çok zor...ama geçecek allahım sabrını verecek en kısa sürede anne olmanızı çektiğiniz tüm bu acıları bebeğinizle unutmanızı diliyorum

Çok soru sordum. Bide bisey daha soracaktım. Sizce kıbrısa görüşme için gidilmeli mi yoksa telde mi karar vereyim merkeze? Uçak biletleri çok pahalida
Ben telefonda karar verdim zaten deli masraf yapılıyor içinize sinerse gerek yok gitmeye bence

Turkiyede varmi yumurta sperm donasyonu yapanyer
Hanımefendi mesajlarınızı okudum buraya aniden girip sorduğunuz sorular garip geldi çünkü..amacınız donasyon yaptırmak değil anladığım kadarıyla..Türkiye’de tüp bebek için oluşturulan embriyolarınızın çalındığına dair bir paranoya geliştirmişsiniz..öyle olmuyor bu işler..kinse sizin embriyolarınızı çalmaz.. 20-21 yaşında donörlerle çalışıyor gittiğimiz merkezler..paronoyanız için doğru sayfada değilsiniz..lütfen..lütfen...

Nerelerde var el altindan yapan yerler vardir belki turkiyede bilen yokmu
Canım maalesef yok
Kibrisa giden oluyor fakat telefonda da konuşabilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…