bebeğinizin önce sevinci sonra üzüntüsü yazdıklarınız beni de çok çok üzdü.Allah sabırlar versin.. inşallah bebeğiniz en kısa sürede yeniden olsun ve bu bebeğin acısını bir nebze unutursunuz.bebek mızırdaması bile bizim için çok farklıdır ki siz de bundan bahsetmişsiniz.inşallah yüreği bebek sevgisiyle yanan ve şu anda sizin gibi çabalayan tüm kadınların duaları kabul olsun bebeğine kavuşsun hepsi. bebeği olanların da bebeğine sağlık versin inş.

Canım test sonucunu alana kadar biraz dikkatini dağıt.Sevdiğin müzikleri dinle ya da buyukler için olan boyama defterleri var iyi geliyor.Sakın stres yaratma hayırlı olan olsun yeter ki

İnfirtelite hastaları hassas problemli oluyor dedi şaka gibşydi ağlayarak çıktım
Banada gittiğimde kısırlık sizin kısırlığıniz dediklerinde sanki kalbime bıçak sapliyolar eşimle birlikte gidiyoruz hersey biliniyor ama yinede onun yaninda öyle konusmalari beni kahrediyor sanki bunu biz seçmişiz gibi utanıyoruz sıkılıyoruz ama bizim elimizde degil ki gerçekten durumumuz cok agir allah beterinden korusun ama hassas davransalar ölurler sanki birde bunu yapanlarin çoğu hemcinslerimiz ne yazık ki :/

Ilk tupte doktorum cok korkaraktab iste bu sefer boyle oldu ama sonraki tup farkli ola bilir allah korusun ayni sonuc olursa yunurtalarin cok fazla ohss riskin yuksek kanamayla zor duruma duse bilirsin 3 cuyu deneme dedikte ben peki naparim dedigimde farkli yontemler var donasyon falan dilinin ucunda soyledi ama biz ikinciye odaklanalim demisti o bile beni cok uzmustu ve baska bu diktorda o sana boyle bisiy nasil der falan kendi hatalari ola bilir labaratuar sorunlu ola bilir falan demisti ve ikinci tupu orda yaptirmistim. Ayni sonuc alonca doktora kostum aglayarak beni sakinlestirdi dunyanin sonu digil falan demeye basladi ben herhalde bi farkli sey onerecek diye bekliyordum ki adam anne ola bilmek icin dogmak gerekmez gidib cocuk evlat edinin dedi, peki donasyon dedim? Sonicta en azinandan benim karnimda buyur esimin kanini tasir derken sakin haaaa diye bi bagirdi.sen simdiden esimin kani esimin bebegi diyorsun bu psikolojiyle donasyon yaptirirsan bebegi sevmezsin falan dedi iki ay bu soruyla kendimi sorguladim acaba gercekten sevmemmi kendimin bebegi sanmammi?! Sonrasinda tabii sen es dost bilsin istemezsen senin cocugun sansinlwr istersen git yaptir dedi. Yani zaten sen dogsan bile senin olmuycak gibisinden...

Allah senden de hepinizden de razı olsun. Elbette biliyorum beni sevdiğini hep yanında olacağız çünkü o kadar büyük bir bağ var ki aramızda kolay bulunacak türden değil. Biliyormusun hafta sonu aynı şeyleri düşündüm keşke dedim şimdi anne olsaydım, yatağımda yatırıp sabah beraber uyansak, koklasam öpsem sıcacık... Allah emeklerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah.

Gerçekten bu anlattıklarınıza inanamadım demek ki her yerde var böylesi.Allah doktorun da ‘insan’ olanını nasip etsin. Ben 7 deneme yaptım ve hepsinde süreç aynı ilerledi. Doktorum benden daha çok üzüldü geldi sarıldı ve merkez değiştirmek istersen saygı duyarım ama unutma burası kurtlar sofrası ne eşinin ne senin yıpranmanı istemem, kime gitmek istersen önce gel bana tedavi yöntemini anlat kime gideceğini söyle ben sana bu konuda babalık yaparım her zaman dedi. Hatta 2 isim söyledi, sakın bunlara bulaşma dedi.Her negatifimde arar , geç aynanın karşısına ben elimden geleni yaptım, güçlü bir kadınım de kendine, sakın motivasyonunu düşürme derdi. Öyle çok seviyorum ki o doktorumu. Hatta eşim donasyonu sordu, duymamış olayım eşinde rezerv var sende görülen sıkıntı yok bu bir süreç sürekli opu yapılarak en iyi yumurta bulunacak dedi. Ama benim artık dayanma gücüm kalmadı başka bir doktora gittim, tabi fikir almadan. Hem işlem çok yıprattı hem de insanlığı... embriyomun gelişmediğini bile whatsapptan yazdı. Ben de bu defa kıbrısı düşündüğümü söylemek için aradım benden doktor adı bekleme ama senin için en iyi seçenek dedi. Sonra ispanya ivi yi araştır dedi ben de biraz pahalıymış baktım deyince, yapacak bişey yok o zaman dedi. Allaha havale ettiğim doktorlardandır kendisi.

Homosistein tahlili çok önemli 6-7 civarında olması gerekiyor sonuçu. Yüksekolduğunda düşüklere sebep oluyor maalesef. Metofolin kullanmanız gerekiyor, folik asit yerine.

Ben varım. İlk denemede hamile kaldım. Ve kızım kucağımda Allah’ıma binlerce şükürler olsun.. Darısı başınıza en yakın zamanda inşallah
HAYIRLI UĞURLU OLSUN GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN.DARISI BAŞIMIZA HANGI MERKEZDE KAVUŞTUNUZ.

Çok şükür çok sevindim ama yine de dikkat et kendine

Homosistein tahlili çok önemli 6-7 civarında olması gerekiyor sonuçu. Yüksekolduğunda düşüklere sebep oluyor maalesef. Metofolin kullanmanız gerekiyor, folik asit yerine.
Homosistein tahlili her hastanede yapılabilen basit bir tahlil mi acaba? Kontrolde tüp bebekcimiz istiyor desek baktirabilirmiyizki?

çok üzüldüm yaşadıklarınıza, Allah sabır versin ona sığınmaktan başka çaremiz yok. İnşallah bu son sınav olur da en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Hiç dayanamıyorum bu haberleri duyunca içim acıyor kalbimde hissediyorum acınızı. Ama pes etmeyin dik durun dua edin ... Allah büyüktür.

Z Zaza74 ne söyleyeceğimi bilemiyorum. haberini okuyunca yazamadım bile, sanki kendime olmuş gibi hissediyorum. Ama sen buranın en güçlü azimli kadınısın. Zümrüdüanka gibi küllerinden daha güçlü olarak yeniden doğacaksın. Sen bunun sebebini bulacaksın eminim ki, bu kadar çok araştıran okuyan biri mutlaka doğrusunu bulacaktır. Allah yar ve yardımcın olsun kalbimizde ve dualarımızdasın

Gynolife ta hamile kalan arkadaşlar bu merkez hep 3. Gün mü koyuyor yumurtayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…