Kızlar merhaba bugün 4. Gün embriyosu transferi oldum 3 tane iyi kalite koydular 4 tanesi yavaş ilerliyormuş onu 5. Güne kadar bekletcekler ilerleyecekler mi diye. Hastaneye gelince 5. Gün transferi istiyordum ama rahmim fazla kalınlaştı bugün 13 olunca yarını beklemek istemedim. Onun ayarlanmasını iyi yapmıyorlar. Mantıklı olan şuymuş gidecekler öyle yapsın önce eşinizi yollayın sperm versin donörden toplanırken sonra 5. Güne götürüp dondursunlar siz sonraki ay rahminizi istedipiniz gibi hazırlayıp gidip transfer olup gelirsiniz. Benim acemiliğim doktor çok yoğun hastane çok dolu her şeyin peşine düşmeniz lazım. Siz sormadan embriyo bilgisi verilmiyor. Aslında pek memnun kalmadım ama bugün doktor memnun olmadığımı görünce tutmazsa size yardımcı olcaz dedi. Bu yönden vicdan sahibi olduklarını düşünüyorum. Fiyat olarak ilaçları ben götürdüm 30 150lik merional 5 cetrodite ve ovitrelle elimde vardı. Eski tedavimden artmıştı. İlaç parası ödemedim onyğzden 1600 manat verdim. Gebelik aşısını önermedi doktor bilimsel kanıtlanmışlığı yok dedi. Tutan ondan tuttu sanıyo dedi. 200 manat istediler gebelik aşısına. Belki çok ısrar etsem celaleddin bey yapardı ama çok ısrar etmedim sonrasında. Bidaha gidersem yaparım. İnş tutar da gitmem tabi. Transferim ilk kez bu kadar rahat oldu o konuda Celaleddin beyin hakkını yiyemem. İlaçsız 2500 euro gibi bişey istiolar sanırım. Donörü gördüm resim olarak bana benziyordu.

Canim hayirli olsun insallah gerek kalmaz ikinciye. O hastanede en fok hosuma giden sey dr un vicdani idi . Diger hemsire ve calisanlarda cok ilgii bence. Evet cok yogun bir dr , tek tek hepsine nasil yetissin ki, sonucta onlarda hakli. Sen simdi dikkat et kendine ve dua edelim olumlu olsun

Amin arkadaşım Allah'ım razı olsun inşallah.
Hepimize yardım etsin büyük Allah'ım
Acılarımızı unutturacak mutluluklar nasip etsin inşallah

Nerde yapiliyor embryo donasyon turkiyedemi

lutfen hep olumlu dusun cok irdeleme, stres cok onemli, hayatina normal devam et agir kaldirma ani hareket etme o kadar, istedigini ye ic, yeterki stres yapma pozitif ol, eminim olumlu olucak canim
Aynen stres yapmıyorum bu sefer Bugün bi ayağım kaydı ama toparladım transferden sonra lavaboda yer ıslaktı terlik kaydı, ödüm patladı düşmedim ama korktum

Allah'ım razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim acımı paylaştın.
Biz donasyon yolundaydık aslında
Bir anda kaderimizde bunları yaşamak varmış
Biliyorum sağlıklı olsa kalırdı, biliyorum donasyon denemeli
Ama yine de çok ağır oldu
Allah'ım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…