Yesiladacim bende istedim bu gebelik asisindan murat bey bana ne gerek var gebelik aşısına dedi anlamadim vallahi

Kurban olurum o ikiz yavrularına benim samimi arkadaşım

dediklerine katılıyorum balborek. benimde eşim izin vermiyor yumurta donasyonuna çok istiyorum inşallah birgün beni anlarda gönlü olur. onun için sadece arkadaşların paylaşımlarını beğenmekle kalıyorum şimdilik.

Birde zazacim donmus embriyo 5 güne gidermi doktor bugün bana 4 tane embriyoları 5 güne çıkartacam dedi taze embriyoda olur biliyorum ben donmuşlarda 5nci güne gidermi acaba
Üçgünlükmü dondurdular?

Merhaba cd56 testini nasıl yaptırdınız kanda bakılıyor değil mi?Yanlış bilmiyorum

Canım 5 günlük embriyodan bir hücre alıyorlar hiç bir zarar görmüyor embriyo(tabii bu embriologun el maharetine bağlı),sonra embriyoyu donduruyorla ve o embriyodan hücreni teste gönderiyorlar(pgd,ngs)
Ben britishe gördüyüm dissiplini kıbrısta hiç bir merkezde görmedim

Teşekkür ederim kuzucukları öp benim için Bristish’te de yapılıyor mu acaba Z Zaza74 sen yaptırdın mı hiç
Ben bir yabancı sayfada bir kadının rahminde filgrastim sonrası yapışıklığın artmasını okudum ve bir daha yaptırmadım
Çünkü eskiden 2-3 defa yaptırdım ve işe yaramadığını gördül
Ee yapışıklılarımda olduğunda acaba o ilaçlarmı yaptı düşünmedim diyemem

Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun cok sevindim inan ki!!!
dedigin dogru cok arastirmak lazim gonlun nereye isinirsa!
kalp atimini bekleyelim heyecanl!!!

İyi bir merkezde düzgün bir embiryologla yapılan ngs de biyopside zarar görme olasılığı yüzde 2 dir ama ngs yi gecerse tutma oranı daha yüksek gebeliğin erken döneminde endişelerin kısmen azalır çünkü erken dönem düşüklerde en büyük neden kromozom anomalisi. Burda kar zarar oranı devreye giriyo.

Ay kafam iyice karıştı

Kızlar benim donasyon ilk denemem negatif oldu dondurulmuşlarım var 2.denemeyide yapacağım nasip olursa 2.deneme yapıpta hamile kalan varmı
Canım çok geçmiş olsun
Kimde yaptırdın?
Rahmin durumu nasıl?
Kaç embriyo ve kalite neydi?
Kalan embriyoların kalitesi neydi?
Kendini anlat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…