Ben de bundan tarafım canım. Hepsi ile görüşüp ya da yazışıp öyle karar verilmeli ben de yazışma fırsatı buldum Ukrayna’daki kliniklerle bana da en makulü gelen klinikte de karar kıldım. Bana hep söyledi biotexde tedavi gören arkadaşlarım hepsini Araştır, kendin seç ve karar ver diye...

Ben gynolifeda tedavi gördüm ve şimdi ikizlerim kucağımda..ama zazamın dediği her kelime doğru ilk sefer ve de ikinci sefer tam bir kaos..doğru dürüst tetkik istemeden dünyanın parasını aldılar üçüncü güm embriyosu ile Rahimde hidoswşpinks olduğu halde iki transfer yaptılar...boşa giden 40.000 TL bir sürü acı bir sürü zaman bir sürü hayal kırıklığı..ben kendimi toparlayıp tekrar denemesem bebelerim olmazdı şimdi..o yüzden ne yazık ki net olan tek şey merkezler ticarethane bizler müşteriyiz ayrıca öneren doktorumun 500 Euro aldığını da öğrendim..benim sıkıntılı rahşm değildi eşimde sorun yok daha önce sağlıklı kendiliğinden olan doğumum var aynen zazamın dediği gibi zor vaka yapsınlar..mor kanatlarım harici bilmiyorum..ben nerde yaptırsam olurdu gibi geliyor..nankörlük etmek gibi algılanmasın mesela orda ilgili ve sevdiğim insanlar var meltem hanım gibi..ama özünde çok ilgili değiller genel bir uygulama var denk gelen anne oluyor gelemeyen olmuyor bu kadar basit..özel ilgi için Ukrayna iyi seçenek olabilir İspanya da öyle..tavsiye etmiyorum elbet sadece samimi fikrim

bende buradan önce duydum ilk önce zaza arkadaşıma teşekkür ederim sonra secey çok yardımı oldu bencede herkes bütün klinikleri araştırmalı kalbi iana

B
Ben herseferinde şu testi yaptıracam diyorum mesaj yazıyorum hayır diyolar gerek yok onların gerek yok demesine bakmamak lazım ki ben her testi bu sefer yaptırdım transferden önce asi yapıyolar gebelik asimusi ne tutunmayı kolaylastiriyormus bundan istedim ben ise yaramaz bu dedi gynolife bana ben ısrar ettim zorla kabul ettirdim.maalesef bu doğru ilgi alaka kesinlikle yok ben bir kişi hariç hiçbirinden cevap alamamıştım

Canım inan aynı kendimi paraladım histereskopi yaptırayım diye gerek yok dediler ikinci negatiften sonra yaptırmalısın dediler en başta yapılsa ilk seferde kavuşsak yavrularımıza nolur..ilk seferde başarı oranı bence tabiki sperm donasyonu ise yüzde yirmi yumurtaysa yüzde otuz embriyo ise yüzde kırtk filan..sağlıklı doğumla sonuçlanan Gebelikten bahşediyorum hatta çok yüksek bile yazdım oranları çok daha düşük olabilir..en başta tüm tetkikler yapılsa apar topar tedaviye almasalar oran çok çok değişir o yüzden yeni başlayan arkadaşlar nolur bu topiği okuyun burda herşey var okuyun ve hazır gidin gerisi tabi Allah’a kalmış ama oranı arttırmak elimizde

Canım bugün endemotrim kalinligi 8.2 cıktı carsambada transfer olcam yanliz hazırlayan doktor protestonu bugun başla defi transfer doktoru yarin başla dedi kafam karsti
Birde zazacim donmus embriyo 5 güne gidermi doktor bugün bana 4 tane embriyoları 5 güne çıkartacam dedi taze embriyoda olur biliyorum ben donmuşlarda 5nci güne gidermi acaba

Sizde sorun neydi ?

Y Yesilada2003 sen gebelik aşısı yaptırmıştın di mi? Ben biraz araştırdım ama kafam karıştı. Lütfen anlatır mısın

Yumurta donasyonunda da oluyor mu?
Yumurta ve sperm iyise neden yapılsın?
Ben yumurta donasyonu yaptırsam kesin ngs yaptırırdım heralde koydukları yumurtaya guvenemem kalite bakımından cunku yumurta cok zor elde edılen bişey sperm gıbı degıl. En azından derım neden genetıkte problem cıktı diye yaptırdıgım yere.

Para kazanmak peşindeler anam
Kanımızı sormak peşinde
Zazacım ngs yaptırmak embriyoya zarar verıyor mu? Mesea bana murat doktor yaptırmayalım embriyoya zarar verebılır dedı.. bi de rahim filmim var ve onda bir sorun gorunmuyor fakat histereskopi yaptırmama gerek var mı? British ten de memnun kaldın degıl mı?

Y Yesilada2003 sen gebelik aşısı yaptırmıştın di mi? Ben biraz araştırdım ama kafam karıştı. Lütfen anlatır mısın
Canım iki türlüsü var bana yapılan leocostim...kanser hastalarında kullanılıyormuş bu ilaç..cd56 testinde değer sınırda çıktı benim uani killer hücreler tutunmaya engel olabilir küçük ihtimal de olsa olabilir..transferden beş gün önce Kıbrıs’a gittim tek doz rahimin içine sıkılıyor ilaç..böylece embriyo konulduğunda rahim onu yabancı olarak algılamıyor..işe yaramış olabilir bence denenmeli

Tebrik ederim canım bebeğini kucağına almanı tüm kalbimle diliyorum, bizlere de umut oldun

Teşekkür ederim kuzucukları öp benim için Bristish’te de yapılıyor mu acaba Z Zaza74 sen yaptırdın mı hiç

A
Ah canim bilmiyorduk ilk hepimiz inan bana bu sayfa benim gözümü açtı başta zazam olmak üzere herkese teşekkür ederim bilinçlendim şimdi inan oyalanmaktan zaman kaybından başka bisey gelmedi ilkinde sesimi çıkartıyorum şimdi kendimi paraliyorum susmuyorum diye hemşire tarafından ukala bile oldum sırf evlat sahibi olayım yeterki diye herşeyi her söyleneni yapılanı yuttum bu sefer yutmuyorum yutmuycamda takır takır cevabını veriyorum bak ne güzel yavrularına kavuştun çok şükür ınsallah bu sefer darısı bizlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…