Vallah kafanı karıştırmak istemem,ama bir onu anladım çok ilaç fazla zararlı
Doktorun tavsiye etmediyse yaptırma
Ben filgrastimin etkisine inanmıyorum
Sağlıklı embriyo ve Rabbimin Ol emri yeter
Haklısın abla ama insan artık neden arıyor. Doktor da şaşırıyor her seferinde neden olmadı diye. Hiçbir sorun yok. sperm donasyonu olduğu için spermler zaten kalitelidir diyorum. Yumurta kötü olsa 11 tane blast yum. oluşmaz. Yani artık gözden kaçan bir şey mi var diye düşünüyorum, bir şey olsa da yapsam ve işe yarasa

Teşekkür ederim canım hitte yaptırdım rahim durumum iyi dediler 2 embriyo koydular kaliteli dediler geriye 11 embriyo kaldı donmuş
Maşallah baya embriyon var
İnşallah geride kalan embriyolardan anne kalırsın
Ama nolursun kötü algılama yazılarımı benim halilde üçüncü denememdede 13 blastokist oluştu
Embriyolog oooo bravo dedi,ama hiç birinden gebelik yakalayamadım
İlk üçünü koydu negativ
Sonra üç dondurulmuşu çözdüler bozuldu,yeniden üçünü çözdüler transfer etiler negativ
Geriye kalan 4 embriyoyu ben istemedim
İnşallah senin başına benim olay gelmez

Kaç embriyon kaldı kuzum
İnşallah bu denemende ikizlerine kavuş(kız,erkek)

Nedenini nasıl açıkladılar arkadaşım sebebi neymiş negatiflerin

Merhaba sevgili arkadaşlar.Bir haftadır kabızlıkla uğraşıyorum.her şeyi denedim doğal olanlardan başladım sonra duphalac şurup şimdi de probiotik ilaç takvİyesi.Biraz işe yarar gibi oldu ama hemoroit oldum sanırım.çok canım acıyor ve tuvaletimi yapamıyorum.hemoroit kremlerinden hangisini kullanabilirim hamileyken? Zeytinyağı falan sürüyorum ama artık yeterli gelmiyor.

Kızlar benim donasyon ilk denemem negatif oldu dondurulmuşlarım var 2.denemeyide yapacağım nasip olursa 2.deneme yapıpta hamile kalan varmı
Var canim evet benim! Donasyon ikinci deneme pozitif 13 haftalik hamileyim, 5. Gun embriyo su kondu ikincide, ilkinde 4. Gundu

Canım duphalac bende çok iş e yaradı birde magnezyum sitrat kullanıyordum doktor önermişti.. başlarda kabızlık olur gibiyken bildiğin küçük klasik küçük tüp arko krem sürüyordum acı kaşıntıı 30 dakikada geçiyordu ama hemoroit olmadı. Ya doktoruna sor yada zaza mız bilir daha iyisini

Nedenini nasıl açıkladılar arkadaşım sebebi neymiş negatiflerin
NedeniNin cevabını halil beyin merkezinde bir türlü veremezlerdi
Ben kendi düşüncemi söyleyim:nedeni dondurulmuş yumurtalarla embriyo oluşturmak

Canlarım dondurulmuş kalan embriyolar için her yıl paramı ödüyoruz imha edene kadar. Kendileri arıyormu biz mi arıyoruz ne yapacaksak. Her yıl ödeme oluyorsa ne kadar ücret alıyorlar bilen varmı benim british ti.

Doktor yasımdan dolayı önermedi 35 yasından sonra ki hastalar için yapıyoruz hiç embriyolara dokunmayalım deyince bende korktum biraz hala düşünüyorum

Geçmiş olsun canim benim daha geçmesin

Kuzum hemopropin denilen bir krem var eczanelerde
Yoksada sipariş et getirsinler
Hamileler kullanır
İçine biraz anestol pomat karıştır

Sabahları inciri kayısıyı sıcak suda blendırdan cekip 1 bardak içince belki biraz daha iyi olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…