Vallah kafanı karıştırmak istemem,ama bir onu anladım çok ilaç fazla zararlıAy kafam iyice karıştı
Teşekkür ederim canım hitte yaptırdım rahim durumum iyi dediler 2 embriyo koydular kaliteli dediler geriye 11 embriyo kaldı donmuşCanım çok geçmiş olsun
Kimde yaptırdın?
Rahmin durumu nasıl?
Kaç embriyo ve kalite neydi?
Kalan embriyoların kalitesi neydi?
Kendini anlat canım
Haklısın abla ama insan artık neden arıyor. Doktor da şaşırıyor her seferinde neden olmadı diye. Hiçbir sorun yok. sperm donasyonu olduğu için spermler zaten kalitelidir diyorum. Yumurta kötü olsa 11 tane blast yum. oluşmaz. Yani artık gözden kaçan bir şey mi var diye düşünüyorum, bir şey olsa da yapsam ve işe yarasaVallah kafanı karıştırmak istemem,ama bir onu anladım çok ilaç fazla zararlı
Doktorun tavsiye etmediyse yaptırma
Ben filgrastimin etkisine inanmıyorum
Sağlıklı embriyo ve Rabbimin Ol emri yeter
Maşallah baya embriyon varTeşekkür ederim canım hitte yaptırdım rahim durumum iyi dediler 2 embriyo koydular kaliteli dediler geriye 11 embriyo kaldı donmuş
Kaç embriyon kaldı kuzumHaklısın abla ama insan artık neden arıyor. Doktor da şaşırıyor her seferinde neden olmadı diye. Hiçbir sorun yok. sperm donasyonu olduğu için spermler zaten kalitelidir diyorum. Yumurta kötü olsa 11 tane blast yum. oluşmaz. Yani artık gözden kaçan bir şey mi var diye düşünüyorum, bir şey olsa da yapsam ve işe yarasa
Maşallah baya embriyon var
İnşallah geride kalan embriyolardan anne kalırsın
Ama nolursun kötü algılama yazılarımı benim halilde üçüncü denememdede 13 blastokist oluştu
Embriyolog oooo bravo dedi,ama hiç birinden gebelik yakalayamadım
İlk üçünü koydu negativ
Sonra üç dondurulmuşu çözdüler bozuldu,yeniden üçünü çözdüler transfer etiler negativ
Geriye kalan 4 embriyoyu ben istemedim
İnşallah senin başına benim olay gelmez
Nedenini nasıl açıkladılar arkadaşım sebebi neymiş negatiflerinMaşallah baya embriyon var
İnşallah geride kalan embriyolardan anne kalırsın
Ama nolursun kötü algılama yazılarımı benim halilde üçüncü denememdede 13 blastokist oluştu
Embriyolog oooo bravo dedi,ama hiç birinden gebelik yakalayamadım
İlk üçünü koydu negativ
Sonra üç dondurulmuşu çözdüler bozuldu,yeniden üçünü çözdüler transfer etiler negativ
Geriye kalan 4 embriyoyu ben istemedim
İnşallah senin başına benim olay gelmez
Var canim evet benim! Donasyon ikinci deneme pozitif 13 haftalik hamileyim, 5. Gun embriyo su kondu ikincide, ilkinde 4. GunduKızlar benim donasyon ilk denemem negatif oldu dondurulmuşlarım var 2.denemeyide yapacağım nasip olursa 2.deneme yapıpta hamile kalan varmı
Canım duphalac bende çok iş e yaradı birde magnezyum sitrat kullanıyordum doktor önermişti.. başlarda kabızlık olur gibiyken bildiğin küçük klasik küçük tüp arko krem sürüyordum acı kaşıntıı 30 dakikada geçiyordu ama hemoroit olmadı. Ya doktoruna sor yada zaza mız bilir daha iyisiniMerhaba sevgili arkadaşlar.Bir haftadır kabızlıkla uğraşıyorum.her şeyi denedim doğal olanlardan başladım sonra duphalac şurup şimdi de probiotik ilaç takvİyesi.Biraz işe yarar gibi oldu ama hemoroit oldum sanırım.çok canım acıyor ve tuvaletimi yapamıyorum.hemoroit kremlerinden hangisini kullanabilirim hamileyken? Zeytinyağı falan sürüyorum ama artık yeterli gelmiyor.
NedeniNin cevabını halil beyin merkezinde bir türlü veremezlerdiNedenini nasıl açıkladılar arkadaşım sebebi neymiş negatiflerin
Bundan sonra bana ne önerirsin canımNedeniNin cevabını halil beyin merkezinde bir türlü veremezlerdi
Ben kendi düşüncemi söyleyim:nedeni dondurulmuş yumurtalarla embriyo oluşturmak
Doktor yasımdan dolayı önermedi 35 yasından sonra ki hastalar için yapıyoruz hiç embriyolara dokunmayalım deyince bende korktum biraz hala düşünüyorumİyi bir merkezde düzgün bir embiryologla yapılan ngs de biyopside zarar görme olasılığı yüzde 2 dir ama ngs yi gecerse tutma oranı daha yüksek gebeliğin erken döneminde endişelerin kısmen azalır çünkü erken dönem düşüklerde en büyük neden kromozom anomalisi. Burda kar zarar oranı devreye giriyo.
Geçmiş olsun canim benim daha geçmesinMerhaba sevgili arkadaşlar.Bir haftadır kabızlıkla uğraşıyorum.her şeyi denedim doğal olanlardan başladım sonra duphalac şurup şimdi de probiotik ilaç takvİyesi.Biraz işe yarar gibi oldu ama hemoroit oldum sanırım.çok canım acıyor ve tuvaletimi yapamıyorum.hemoroit kremlerinden hangisini kullanabilirim hamileyken? Zeytinyağı falan sürüyorum ama artık yeterli gelmiyor.
Merhaba sevgili arkadaşlar.Bir haftadır kabızlıkla uğraşıyorum.her şeyi denedim doğal olanlardan başladım sonra duphalac şurup şimdi de probiotik ilaç takvİyesi.Biraz işe yarar gibi oldu ama hemoroit oldum sanırım.çok canım acıyor ve tuvaletimi yapamıyorum.hemoroit kremlerinden hangisini kullanabilirim hamileyken?
Canım çok geçmiş olsun geçmesini daha ki zeytinyağını iç ılık suyla karıştırıp bebeklerine zarar vermez diye düşünüyorum kendine çok dikkat et canim
Kuzum hemopropin denilen bir krem var eczanelerdeMerhaba sevgili arkadaşlar.Bir haftadır kabızlıkla uğraşıyorum.her şeyi denedim doğal olanlardan başladım sonra duphalac şurup şimdi de probiotik ilaç takvİyesi.Biraz işe yarar gibi oldu ama hemoroit oldum sanırım.çok canım acıyor ve tuvaletimi yapamıyorum.hemoroit kremlerinden hangisini kullanabilirim hamileyken? Zeytinyağı falan sürüyorum ama artık yeterli gelmiyor.
Sabahları inciri kayısıyı sıcak suda blendırdan cekip 1 bardak içince belki biraz daha iyi olablrMerhaba sevgili arkadaşlar.Bir haftadır kabızlıkla uğraşıyorum.her şeyi denedim doğal olanlardan başladım sonra duphalac şurup şimdi de probiotik ilaç takvİyesi.Biraz işe yarar gibi oldu ama hemoroit oldum sanırım.çok canım acıyor ve tuvaletimi yapamıyorum.hemoroit kremlerinden hangisini kullanabilirim hamileyken? Zeytinyağı falan sürüyorum ama artık yeterli gelmiyor.
Cd56 baktır canım sonucu at MerkezeYesiladacim bende istedim bu gebelik asisindan murat bey bana ne gerek var gebelik aşısına dedi anlamadim vallahi
Teşekkürler canım deneyeceğim.Kuzum hemopropin denilen bir krem var eczanelerde
Yoksada sipariş et getirsinler
Hamileler kullanır
İçine biraz anestol pomat karıştır
Merhaba cd56 testini nasıl yaptırdınız kanda bakılıyor değil mi?Yanlış bilmiyorum
[/QUOTE ben kandan baktırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?