- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
Evet Zaza abla ve Yeşilada Bana da çok yardımcı olan kişilerdir. Yardımları ve tavsiyeleri sayesinde çok şükür hamileyim ve doğuma az bir zaman kaldı. Burda herkes kendi içine neresi siniyorsa orayı seçsin.Çok sevindim çözüldüğünü gerildim ben de..lütfen yeni gelenler şunu bilsin burda merkez tavsiye etmek çok doğru değil kimi bebek sahibi oluyor ilk seferde kimi yıllarca sürünüyor..içinize sineni seçin çok çok okuyun..vaktim yok demeyin bi saat az uyursanız okursunuz bir de rica ediyorum suçlamak yerine empati yapalım özellikle Zaza bu uğurda en çok canı yanmış insandır lütfen lütfen
Canımmmm ne demekEvet Zaza abla ve Yeşilada Bana da çok yardımcı olan kişilerdir. Yardımları ve tavsiyeleri sayesinde çok şükür hamileyim ve doğuma az bir zaman kaldı. Burda herkes kendi içine neresi siniyorsa orayı seçsin.
Canım benim hazır donmuş varken kullanmalısın allah korusun olmazsa o zaman sıfırdan başla..ben bebeklere kavuştuğum transferde en şişko en sağlıksız beslenen halindeydim daha önceki transferlerden önce iyi beslendim yürüyüş yaptım dokuz kilo verip gittim filan sonuç negatif olacaksa her türlü oluyor..sen gebe kalabiliyorsunuz bu sefer bence transfer günü sıkıntı oldu..ups dediler dedin ya hep o aklımda..embriyo düşse filan transfer esnasında söylerler mi acaba ister istemez aklım şeytanlığa gidiyor..umarım o kadar kötü değildir kinse..bence bırakma donmuşları..coronoya gelince İranlılar hwr yerde işimi biliyorsun bugün bana geldiler mesela Allah’a emanetiz artık ne diyeyim..tek dileğim artık olsun..herkese dua ediyorum ama sen ve Zaza çok çok özelsinizBen de bu donmuslarla denesem mi karar veremedim. Uzun protokol yaptiracagim yaptirirsam. Kafamin ici karman corman. Cok iyi beslenmiyorum bu ara oyle ek destek takviyesi filan da kullanmadim. Ne yapayim? Bana akil verin. Bur de corona cikti ucaga binmeliyim ne yapmaliyim. Kibrista cok iranli var ay delirecemmm
Genetik olarak pıhtılaşma yatkinliginiz bakılıyor. Yatkınlık çıkarsa doğuma kadar clexan kullanmanız gerekiyor. Ani düşük ya daPıhlaşma paneli dediğiniz nedir?
ya burda neler öğrendım cidden artık diyorum bu da mı varmış ya
Ben varım:) Şuan 15 haftalık hamileyim. Pek merkez ismi verilmez burda sadece uzak durman gerekenler yazılır ama galiba işi en hakkıyla yapan ispanya ve çek cumhuriyeti. Diğer ülkeler için araştırıp gönlüne yatana karar ver. Şimdiden hayırlı olsun:)Çok tşk ederim ilginize evet okuyorum geriye giderek :) peki benim gibi kanser geçmişi oup yaptıran varmı sonucu olumlu olan
CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM bence çok güzel bir anne olacak sınZazacim transferim oldu perşembe günü 3 günlük 4 tane embriyomuz vardi doktor 5 gune cikani transfer eferiz defi 2 tanesi 5 gune cikmis 1 taneside ertesi gune cikti dedi doktor ama imha etmişler bu sabah dayanamadım evde idrar testi yaptım pozitif cıktı ne kadar doğru bilmiyorum 2 tane yaptım 2side pozitif yine korkularım başladı ama bir önceki düşükle sonuçlanmıştı sen bana sonucu yazarmisin diye yazmıştın insallah hepisin dualarini rabbim kabul eder yaş 46 benim
Ispanya pahalı olduğu için çok az kişi orda yaptırabiliyor onlarda genelde avrupada yaşayanlar oluyor. Onun için yorumlarda pek yok ama dönor seçiminden senin tahlillerine kadar cok ince eleyip sık döküyorlar. Basari oranı dünyada bildiğim kadarıyla en yüksek olan ülketşk ederm neden ispanyayı önerdiniz ilk kez duydum orayı genlede kıbrıs ukrayna bakü
o kadar muhteşem bir annesinki senin samimi güzel anlatımların beni hem çok gülümsetiyor hemde tekrar cesaretlendiriyor bu arada inan ikizleri çok merak ediyorum çok tatlılar demi kalbim sevgiyle dolup ne olur allahım banada bir kız bir oglan ver diyorum bu arada seni ıkızleri seviyorum sevgiyle kalınMerak edenler için bebeklerim büyüyor...5.5 aylık oldular katı gıdaya başladık..ben işe başladım bu arada tam gün olmasa da çalışıyorum..lütfen nolur vazgeçmeyin..ikiz gebelikten ve ikiz bebek büyütmekten de korkmayın..bu dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey bu..zerre kadar önemi yok donasyon olmasının o kadar benim çocuklarım ki daha fazla olamaz..allahım hepinize nasip etsin..Benim de misyonum bu sanki özel hayatımda da sürekli cesaretlendirip Bilgi veriyorum herkese..Umarım zerre olsun katkım olur sürecinize...herkese sevgiler :)
lütfen anlatmaya devam et canım benimmmo kadar muhteşem bir annesinki senin samimi güzel anlatımların beni hem çok gülümsetiyor hemde tekrar cesaretlendiriyor bu arada inan ikizleri çok merak ediyorum çok tatlılar demi kalbim sevgiyle dolup ne olur allahım banada bir kız bir oglan ver diyorum bu arada seni ıkızleri seviyorum sevgiyle kalın
Rabbim nazarlardan korusun seni ve o dünya tatlısı iki yavrunu canim benim ınsallah hep mutlu olursunuz.Merak edenler için bebeklerim büyüyor...5.5 aylık oldular katı gıdaya başladık..ben işe başladım bu arada tam gün olmasa da çalışıyorum..lütfen nolur vazgeçmeyin..ikiz gebelikten ve ikiz bebek büyütmekten de korkmayın..bu dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey bu..zerre kadar önemi yok donasyon olmasının o kadar benim çocuklarım ki daha fazla olamaz..allahım hepinize nasip etsin..Benim de misyonum bu sanki özel hayatımda da sürekli cesaretlendirip Bilgi veriyorum herkese..Umarım zerre olsun katkım olur sürecinize...herkese sevgiler :)
Canım benim ayrıca kendimi manevi olarak yorgun vve bitkin umutsuz olduğum dönemlerimde senin ve zazanin vverdiği destekleri hiç unutmam allah bin kere rrazı olsun sizlerden hepinizden yıkılmadık ayağa kalktım pes etmedim sizlerin sayesinde gözüm daha fazla açıldı şimdi herşeyimi tam hazırlıyorum sen şahane bir annesin.rabbim bizlerede nasip eder insallah.Rabbim nazarlardan korusun seni ve o dünya tatlısı iki yavrunu canim benim ınsallah hep mutlu olursunuz.
Allah uzun Hayırli ömür versin evlatlarina. Ateş basması için bitkisel ürünü kullandınız mi? Kullandı iseniz faydası oldumu?Merak edenler için bebeklerim büyüyor...5.5 aylık oldular katı gıdaya başladık..ben işe başladım bu arada tam gün olmasa da çalışıyorum..lütfen nolur vazgeçmeyin..ikiz gebelikten ve ikiz bebek büyütmekten de korkmayın..bu dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey bu..zerre kadar önemi yok donasyon olmasının o kadar benim çocuklarım ki daha fazla olamaz..allahım hepinize nasip etsin..Benim de misyonum bu sanki özel hayatımda da sürekli cesaretlendirip Bilgi veriyorum herkese..Umarım zerre olsun katkım olur sürecinize...herkese sevgiler :)
Ayyy çok erkenZazacim transferim oldu perşembe günü 3 günlük 4 tane embriyomuz vardi doktor 5 gune cikani transfer eferiz defi 2 tanesi 5 gune cikmis 1 taneside ertesi gune cikti dedi doktor ama imha etmişler bu sabah dayanamadım evde idrar testi yaptım pozitif cıktı ne kadar doğru bilmiyorum 2 tane yaptım 2side pozitif yine korkularım başladı ama bir önceki düşükle sonuçlanmıştı sen bana sonucu yazarmisin diye yazmıştın insallah hepisin dualarini rabbim kabul eder yaş 46 benim
Canımmm sen de şahane bi anne olacaksın umarım gönlüne göre olur bir kız bir oğlan alırsın koynuna bebelerin fotosunu atıyorum hemen :)o kadar muhteşem bir annesinki senin samimi güzel anlatımların beni hem çok gülümsetiyor hemde tekrar cesaretlendiriyor bu arada inan ikizleri çok merak ediyorum çok tatlılar demi kalbim sevgiyle dolup ne olur allahım banada bir kız bir oglan ver diyorum bu arada seni ıkızleri seviyorum sevgiyle kalın
o kadar muhteşem bir annesinki senin samimi güzel anlatımların beni hem çok gülümsetiyor hemde tekrar cesaretlendiriyor bu arada inan ikizleri çok merak ediyorum çok tatlılar demi kalbim sevgiyle dolup ne olur allahım banada bir kız bir oglan ver diyorum bu arada seni ıkızleri seviyorum sevgiyle kalın
Allah uzun Hayırli ömür versin evlatlarina. Ateş basması için bitkisel ürünü kullandınız mi? Kullandı iseniz faydası oldumu?
Canım allah sana da tüm isteyenlere de nasip etsin :)Rabbim nazarlardan korusun seni ve o dünya tatlısı iki yavrunu canim benim ınsallah hep mutlu olursunuz.
Sen de çok güçlü iyi kalpli merhametli şahane bi anne olacaksın inşallah ama inşallah ikizin olur..tüm kalbimle diledim şu an bunu içimde de his oldu sanki öyle de olacak..:)Canım benim ayrıca kendimi manevi olarak yorgun vve bitkin umutsuz olduğum dönemlerimde senin ve zazanin vverdiği destekleri hiç unutmam allah bin kere rrazı olsun sizlerden hepinizden yıkılmadık ayağa kalktım pes etmedim sizlerin sayesinde gözüm daha fazla açıldı şimdi herşeyimi tam hazırlıyorum sen şahane bir annesin.rabbim bizlerede nasip eder insallah.
Solgarin soya lesitini kullandım. Daha yarilamadan şişeyi adet olmuştumAllah razı olsun canım..ateş basması için lady ana diye Bi hap verdi doktor hiç işe yaramadı sonra doğal östrojen içeren bitkilere baktım mesela adaçayı ama o da sütü kesiyor bebekleri emzirirken asla içmem sonra da soya resitini keşfettim solgarın..şimdi on gün filan oldu onu içiyorum inan en az yarı yarıya azaldı bence daha da etkili olacak anne sütüne zarar vermek şöyle dursun tam tersine süt kanallarını açıyor doktora da danıştım elbette..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?