- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Bir defasında şöyle olmuştu; Ben Britishte tedavi gördüm hala da orada kalan 8 embriyom var bana yapılmayan testler yüzünden zaza sitem etmişti bunu nasıl yaparlar demişti tam sözlerini hatırlamıyorum ama onlara laf ettiğini hatırlıyorumYeter artık son kez yorum yazıyorum bıktırdı bu konu. Ortada garip ve etik olmayan durumu gözlemledim paylaştım. British kutsalınız sizin ve eleştirtmiyorsunuz. Belki o merkez mükemmel ama sizin yapay algınız beni o merkezden itti. Bir deKazen bir merkez ile anlaşma yapılması kanunen yasak diye seni geçen yıl uyardı, üstüne ceza da yedin. Akıllanmadın, üstüne üstlük bana biotex ten kk adına indirim istedin mi diye sorma cesaretini buluyorsun kendinde?? Komisyoncu muyuz ya da ilaç mümessili miyiz de merkezlerle hasta gönderme anlaşması yapalım? Beni kişisel tanıman önemli değil, benim de seni tanımam önemli değil. Bizleri çocuk ya da aptal yerine koymanız yanlış. 6 7 kez negatif aldınız British tek bir olumsuz yorumunuz yok, nasıl objektiflik bu? Belki size özel (maddi-manevi) farklı politikaları var bilemem (ki o da hakkınız olabilir). Ama bunu hasta göndererek yaptığınızda vebal alırsınız. Aynı acıları yaşadık ama bu demek değil ki yanlışları onaylayacağız. Yine de en içten diliyorum bir an önce bebeğini sağlıkla, kucağına al. Forumun kuralları var, merkezle anlaşma yapıp hasta gönderemezsin. Belki de insanlar bundan anlıyordur, biri tarafından yönlendirilmek istiyordur. Benim bakış açım yanlış da olabilir. O halde herkese iyi forumlar dilerim.
Kafanın karışması normal. Buradaki akıl oyunlarına senin benim aklımiz yetmez. Buranın da hiç bir güvenliği ve inanirligi kalmamış.Valla kafam karıstı
Yaa hangi merkezz? Özelden yazın reklam olmasın, bu ara ortalık karışık bir de biz dahil olmayalımValla hersey nasıp kısmet
Benim gıtcegım klınık pek olumsuz seyler okudum ınt de . Cok klınık arastırdım konustum ama nedense ıcımden bırı gectı ve görüsmeye basladım belkıde benı etkıleyen benımle aynı sorunu olan 16 senelık arkadasımın subat ayında ordan tedavı sonucu ikiz hamılelıgıdır ama Nedense her olumsuz mesajlara karsı orayı ıstedım. Ne olcak nasıl gecıcek tedavım bılmıorum ama nasıpse olcak ınsallah olsunda artık 16 sene oldu cok bekledım yavrumuu yavas yavas tükenıyorum 33 oldum ama ruhen dahada cokum
Yazdım ben buraya öncekı mesajlarımda ama cok ılgı görmuor galıba o yüzden anket derdıne düstüm ama göremıyorumYaa hangi merkezz? Özelden yazın reklam olmasın, bu ara ortalık karışık bir de biz dahil olmayalım
Merkez.isimlerini rica ettim ama.eksikleri bana bildirmedilerKazen ben nedenn anketı göremıyorumm
Ben kaba birim ama aksini hiç bir zaman söylemedim.
Valla hersey nasıp kısmet
Benim gıtcegım klınık pek olumsuz seyler okudum ınt de . Cok klınık arastırdım konustum ama nedense ıcımden bırı gectı ve görüsmeye basladım belkıde benı etkıleyen benımle aynı sorunu olan 16 senelık arkadasımın subat ayında ordan tedavı sonucu ikiz hamılelıgıdır ama Nedense her olumsuz mesajlara karsı orayı ıstedım. Ne olcak nasıl gecıcek tedavım bılmıorum ama nasıpse olcak ınsallah olsunda artık 16 sene oldu cok bekledım yavrumuu yavas yavas tükenıyorum 33 oldum ama ruhen dahada cokum
Cok komikti o süper embriyo'cu : ) Bi ara dedektif gibi iz sürüp reklamcıları tespit edip şikayet ediyordumBu topik her zaman bakünün hedefinde olmuştu. Eskiler bilir bir ara süper embriyolu bir arkadaş vardı, türkiyeden yazdığını söylerdi her fırsatta reklamını yapardı.
İlaçlarımı kullanıyorum, Havalimanındayım, bakü deyim felan diye, sonra ayşe metin diye bir nik türedi. Bu ikisi birbiriyle danişikli olarak sürekli konuştu.
Allah razı olsun morkanatlarim şikayeti sayesinde bunların foyası ortaya cikti. Meğer bu süper embriyoyu ve Ayşe metin ikiside aynı kişiymiş ,hatta türkiyeden değil meğer baküden yazıyorlarmış. Bu yüzdende baküye bende hep bir soru işareti oluşur.
Reklamları düşüyo sayfama yıldız tüp bebek diye merak edip baktım gynolife ın ekibi vardı murat bey vs. Siz de bakın görceksiniz.
BencedeZaza hanım için de özgürlük talep ediyorum :/ bence o iyi biri
Zaten insan ruhen cokuyo herseyı gectım aglamaktan goz pınarların yok artık mutlu olmayı özledımValla hersey nasıp kısmet
Canım şablonlarımız daha önemli vardır bundada hayır geçicek herşey birgün normale dönecek bizlerde tedavilerimize devam edicezOfff Zaten türkıye ucuslarıda ıptal oldu umarım nısan 17 de kalkarrrr
Bende yazdim dün size dönecegim dedi hala bekliyorumŞimdi Google dan arama yaptım gynolife diye direk çıktı sitesi her hangi bir değişiklik yok.
Yanliz cuma bei arayıp tahlil isteyen hemşire Rana hn aradım.
Sormak için Kıbrıs durumunu hemde isim değişikligi yaptılar mı diye..
ben sizi arayacağım hastam var dedi.
Hala geri dönüş olmadı.
bende katılıyorum zaza burda herkese yardımcı oldu banada çok katkısı oldu allah bin kere razı olsun herzaman yanımizdada oldu benimle birlikte herkese yardımcı oldu her sorduğumuzda cevap verdi cok-da gönlü güzel biri lütfen geri gelsin zazamBencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?