Bir defasında şöyle olmuştu; Ben Britishte tedavi gördüm hala da orada kalan 8 embriyom var bana yapılmayan testler yüzünden zaza sitem etmişti bunu nasıl yaparlar demişti tam sözlerini hatırlamıyorum ama onlara laf ettiğini hatırlıyorum

Benım hıcbıseye ınanasım gelmıor artık yaaa
Ikı gündür ıyce pskolojım bozuldu vallaha

Acaba benim hakkımda da böyle düşünen olmuş mudur diye düşündüm ilk okuduğumda kazen in tespitini. İnanın kendime bile güvenmiyorum şu an slfjdk tam bir skandal

Valla hersey nasıp kısmet
Benim gıtcegım klınık pek olumsuz seyler okudum ınt de . Cok klınık arastırdım konustum ama nedense ıcımden bırı gectı ve görüsmeye basladım belkıde benı etkıleyen benımle aynı sorunu olan 16 senelık arkadasımın subat ayında ordan tedavı sonucu ikiz hamılelıgıdır ama Nedense her olumsuz mesajlara karsı orayı ıstedım. Ne olcak nasıl gecıcek tedavım bılmıorum ama nasıpse olcak ınsallah olsunda artık 16 sene oldu cok bekledım yavrumuu yavas yavas tükenıyorum 33 oldum ama ruhen dahada cokum

İnanın aynısını ben de düşündüm. Sabah bir baktım uzun süredir burda gördüğüm birçok ismin yanında pasif yazıyor, noluyoruz dedim kendi kendime çünkü ben de memnun kalmadığım bir yeri yazmıştım , gerçi daha tedaviye başlamadım bu kararsızlıkla da ne yaparım bilmiyorum. Uzaktan uzağa gidip görüşemeden karar veriyoruz bir şeylere, bu konuda da en güvendiğimiz başka insanların fikirleri ya da yaşadıkları oluyor. İşte onlarında içinde reklam amacı olanları ayırt etmek gerçekten çook zor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Tüp bebek sürecinde de yaşadım kandırılmayı, atlatması gerçekten uzun sürdü. Şu dünyada hakkımı helal etmeyeceğim insanlar varsa, en başta bu umut tacirleridir işte... zazanın memnun kalmayıp devam etmesi konusunu yazmış bir arkadaş bildiğim kadarıyla o hitte 5 deneme yaptı, britishte daha 2 ya da 3 olmalı. Hatta bu da tuttu ama devamı gelmedi. Tüp bebek merkezlerinde de ilk olmayınca 2. Yi genelde aynı merkezde deniyoruz artık doktor bizi tanıyor, sorunumuzu biliyor diye. Belki o da öyle düşünmüştür bilemiyorum, günahını almak istemiyorum. Onun iyi niyetli olduğuna inanıyorum sanki..

Yaa hangi merkezz? Özelden yazın reklam olmasın, bu ara ortalık karışık bir de biz dahil olmayalım

Yaa hangi merkezz? Özelden yazın reklam olmasın, bu ara ortalık karışık bir de biz dahil olmayalım
Yazdım ben buraya öncekı mesajlarımda ama cok ılgı görmuor galıba o yüzden anket derdıne düstüm ama göremıyorum

Ben kaba birim ama aksini hiç bir zaman söylemedim.

Estağfurullah! Kaba olduğunuzu düşünmüyoruz ,elbette göreviniz gereği yapmanız gerekenleri yapmışsınızdır ama, Zaza74 arkadaşa haksız suçlamalar yapılması ve ikinci kez pasif edilmesi biraz ağır olmadımı?
Gerçek suçluyu bulmak için onu yem olarak kullanmanız ve ona karşı negativ düşüncesi olan, pusuya yatmış arkadaşların zazayı reklamcılıkla suçlamasına sebep oldu. Onun haksız suclamara cevap hakkını kullanması suçmu? Peki o arkadaşlar hakkında herhangi bir işlem yapıldımı?
Sizden ricam lütfen kararınızı bi kez daha gözden geçirmeniz, bir insan bu kadar kolay kurban seçilmemeli ,bu kadar kolay harcanmamalı lütfen. Insallah en kısa zamanda zaza arkadaşımızı tekrar aramızda görürüz.

Nesaybu konusuna gelince kusura bakmayın ama valla Günaydın dicem. İlk yazmaya başladığı sıralarda sisteme şikayette bulunmuştum çok belliydi ,ama bana verilen cevap araştırdık reklamcı degil normal kullanıcı gibi bişey dediler. Hatta sonraları hamile olduğunu felan yazınca kendi kendime çok kızmıştım haksız yere günahınımı aldım diye. Herkesi ayakta uyuttu.
40+ topiginden bu arkadaşı geç bulduğunuzdan dolayı Özür dilemişsiniz. Aslında Nesaybunun asıl suistimal ettiği hayalleriyle oynadığı topik burasıydı, bizlerede bir özür borcunuz yokmu? Bir özürü hak etmedikmi sizce?

Bu topik her zaman bakünün hedefinde olmuştu. Eskiler bilir bir ara süper embriyolu bir arkadaş vardı, türkiyeden yazdığını söylerdi her fırsatta reklamını yapardı.
İlaçlarımı kullanıyorum, Havalimanındayım, bakü deyim felan diye, sonra ayşe metin diye bir nik türedi. Bu ikisi birbiriyle danişikli olarak sürekli konuştu.
Allah razı olsun morkanatlarim şikayeti sayesinde bunların foyası ortaya cikti. Meğer bu süper embriyoyu ve Ayşe metin ikiside aynı kişiymiş ,hatta türkiyeden değil meğer baküden yazıyorlarmış. Bu yüzdende baküye bende hep bir soru işareti oluşur.

Gönlünden ne geçiyor ise ona gitmek en iyisi..
Şu burayı dedi şu bunu dedi o bunu gömdü falan filanlar olacak iş değil..
Nasibimizde var ise olur..
Hakkımızda hayırlısı olsun yeter ki
Bende 35

Cok komikti o süper embriyo'cu : ) Bi ara dedektif gibi iz sürüp reklamcıları tespit edip şikayet ediyordum
.Kendine haksızlık etme reklamcıları bulma konusunda sende çok iyisindir.
Bu reklam çakallığı tesaduf olsa gerek en çok " o " ülkeden çıktı.
" Nesa..." nick name li kişinin hastane çalışanı olduğu ilk başta net di.Ama azimli ve hırslı davranarak bu forma mesai harcadı elbet yönlendiği kişiler olmuştur.Bu kişi ya tiyatro sergiledi.en son nerede doğuracağını yazıyordu. Yada bir şizofren hayali hamileliği acınası.Tedavi ol!!! Çünki mutlaka şuan bu formu başka rumuzla okuyorsundur.

Zaza ya gelicek olursam.O benim Canım arkadaşım.Reklamcı vs DEĞIL.Sadece duygularını sevgisini ve öfkesini dolu dolu yaşıyan bir kadın.O yüzden çok yıpranıyor.

Reklamları düşüyo sayfama yıldız tüp bebek diye merak edip baktım gynolife ın ekibi vardı murat bey vs. Siz de bakın görceksiniz.

Şimdi Google dan arama yaptım gynolife diye direk çıktı sitesi her hangi bir değişiklik yok.
Yanliz cuma bei arayıp tahlil isteyen hemşire Rana hn aradım.
Sormak için Kıbrıs durumunu hemde isim değişikligi yaptılar mı diye..
ben sizi arayacağım hastam var dedi.
Hala geri dönüş olmadı.

Zaten insan ruhen cokuyo herseyı gectım aglamaktan goz pınarların yok artık mutlu olmayı özledım

Bende yazdim dün size dönecegim dedi hala bekliyorum

bende katılıyorum zaza burda herkese yardımcı oldu banada çok katkısı oldu allah bin kere razı olsun herzaman yanımizdada oldu benimle birlikte herkese yardımcı oldu her sorduğumuzda cevap verdi cok-da gönlü güzel biri lütfen geri gelsin zazam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…