Zaten herşey iyi insanlara olurbende katılıyorum zaza burda herkese yardımcı oldu banada çok katkısı oldu allah bin kere razı olsun herzaman yanımizdada oldu benimle birlikte herkese yardımcı oldu her sorduğumuzda cevap verdi cok-da gönlü güzel biri lütfen geri gelsin zazam
Estağfurullah! Kaba olduğunuzu düşünmüyoruz ,elbette göreviniz gereği yapmanız gerekenleri yapmışsınızdır ama, Zaza74 arkadaşa haksız suçlamalar yapılması ve ikinci kez pasif edilmesi biraz ağır olmadımı?
Gerçek suçluyu bulmak için onu yem olarak kullanmanız ve ona karşı negativ düşüncesi olan, pusuya yatmış arkadaşların zazayı reklamcılıkla suçlamasına sebep oldu. Onun haksız suclamara cevap hakkını kullanması suçmu? Peki o arkadaşlar hakkında herhangi bir işlem yapıldımı?
Sizden ricam lütfen kararınızı bi kez daha gözden geçirmeniz, bir insan bu kadar kolay kurban seçilmemeli ,bu kadar kolay harcanmamalı lütfen. Insallah en kısa zamanda zaza arkadaşımızı tekrar aramızda görürüz.
Nesaybu konusuna gelince kusura bakmayın ama valla Günaydın dicem. İlk yazmaya başladığı sıralarda sisteme şikayette bulunmuştum çok belliydi ,ama bana verilen cevap araştırdık reklamcı degil normal kullanıcı gibi bişey dediler. Hatta sonraları hamile olduğunu felan yazınca kendi kendime çok kızmıştım haksız yere günahınımı aldım diye. Herkesi ayakta uyuttu.
40+ topiginden bu arkadaşı geç bulduğunuzdan dolayı Özür dilemişsiniz. Aslında Nesaybunun asıl suistimal ettiği hayalleriyle oynadığı topik burasıydı, bizlerede bir özür borcunuz yokmu? Bir özürü hak etmedikmi sizce?
Ben gittim bakuye Su an hamileyim yalan söylemiyorBurada hastanenin pazarlamacılar varmış derken kendinden bahsetmiş.
Emin olmasam böyle bir cümle kurmam, bu üyeye aldanıp Azerbaycan'a gidenlere geçmiş olsun. Bu konuda bize yardımcı olup bu üyeyi yakalatan arkadaşa teşekkür ederiz.
Ben gittim bakuye Su an hamileyim yalan söylemiyor
ben gittiğim için nesaybunun asistan olmadığından eminim diyorum ve çok memnun kaldım Su an hamileyim diyorum nesaybuyuda burdan tanıyorum oda Su an hamile ikincide tuttu önün benim ilk denemede yalan söylemiyor sadece yardımcı olmaya çalışıyor kötü bir niyeti yok Siz haksızlık yapıyorsunuz nesaybuya önün ihtiyacı da yok burdaki bütün umut içinde çare arayan kadınlara vesile olup tecrübeleriyle yardımcı olmak istiyir ben aktif bir üye değilim burdan araştırdım hamile kalıncada birdaha girmedim foruma ama nesaybunun yapılan haksızlığı görünce yazmak istedim numarasını vermesinin amacı yardımcı olmak oda bende bir çok kadında baküye gidip memnun kalanlardanız ben hamile kaldım birdaha foruma girmedim nesaybu insanlara yardımcı olmaya devam etti herkesin fıtratı farklı sonuna kadar arkasindayim ve asistan falan değil yinede insanların tercihi gitmek yada gitmemek ama kötü niyetli değil onu anlatmak istedimbakude merkez yok diye bir cümle kurmadım ki ? Bu merkez bu işi bilmiyor sonuçları kötü de demedim.
Ben başka bir şeyden bahsettim. Gidenlere geçmiş olsun dedim. Doktora gidene geçmiş olsun denmez mi ?
ben gittiğim için nesaybunun asistan olmadığından eminim diyorum ve çok memnun kaldım Su an hamileyim diyorum nesaybuyuda burdan tanıyorum oda Su an hamile ikincide tuttu önün benim ilk denemede yalan söylemiyor sadece yardımcı olmaya çalışıyor kötü bir niyeti yok Siz haksızlık yapıyorsunuz nesaybuya önün ihtiyacı da yok burdaki bütün umut içinde çare arayan kadınlara vesile olup tecrübeleriyle yardımcı olmak istiyir ben aktif bir üye değilim burdan araştırdım hamile kalıncada birdaha girmedim foruma ama nesaybunun yapılan haksızlığı görünce yazmak istedim numarasını vermesinin amacı yardımcı olmak oda bende bir çok kadında baküye gidip memnun kalanlardanız ben hamile kaldım birdaha foruma girmedim nesaybu insanlara yardımcı olmaya devam etti herkesin fıtratı farklı sonuna kadar arkasindayim ve asistan falan değil yinede insanların tercihi gitmek yada gitmemek ama kötü niyetli değil onu anlatmak istedim
Hanımefendi siz buradan birilerine cep numarınızı verip bak numara Baku'de ki merkezin asistanı bununla görüşün diye bir mesaj attınız mı ? Asistan değil ise neden kendi numarasını merkez numarası size yardımcı olacaktır diye veriyor ?
Bunu bana açıklar mısınız ?
zazanın buraya git şuraya gitme dediği yönlendirmeleri hiç olmadı.
Kadınlar klübüne özel indirimleri var unutma
Burdan katıldığını söyle
Firdevs ve halil iptal et
Bende yazdim dün size dönecegim dedi hala bekliyorum
Merhaba siz vitabiotics den memnun kaldınız mı ben onun pregnacare gebelik öncesinden aldım erkek ve kadınlar için ilaçlar aynı kutuda. İlk defa bugün başladım. Sizin fikrinizi merak ettim çünkü çok yaygın değil şu an daya su bir igne yapiliyor ya neupogen transferden birkac gun once bagisikligi cokertip bebeklere simsiki sarilsin diye rahim onu mu yaptiraan ben hic yaptirmadim ama arastiracagim. Sorun yoksa ven senin yerinde olsam sperm icin proxeed plus icirim kocama gunde 2 transfere kadar seninle ilaclara baslasin. Sen impryl ic rahim icin cok iyi bir de su icinde asetil sistein olan vitabiotics in pregnacare conception ic benim icin yap bunu. Hic sorun yoksa bunlari ic bir de coq10 .
günlerdir girmiyorumdue. Ağzınıza sağlık. Oh be sonunda.Yıllardır uyarıyoruz ama bir kulağınızdan giriyor birinden çıkıyor.
Burada paylaşmanız gereken şu merkeze gidin ismimi verin şu kadar indirim alın denildiği zaman ben bunda iyi niyet aramıyorum ve gerçekten bu mesajlar ciddi olarak sıkıntı yaratmaya başlamıştır.
İndirim almak için sizin isminizi neden veriyoruz?
Bu merkez ile organik bir bağınız mı var?
Sürekli X merkezi kötüleyip, 2 gün sonra adı değişmiş bir merkezi sanki yeni bir merkez gibi övme merakı nedir?
Hiç bir merkeze gidince ben Kadınlar Kulübü'nden geldim dediğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.
Hiç bir merkeze gidince X isimli kişinin adını verdiğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.
Bu yönlendirme ciddi bir suçtur. Şaka gibi geliyor bazılarına ama inanın çok büyük cezası var.
Bu başlık sizin deneyimlerinizi paylaşmanız için açılmıştır, üyeleri X merkeze yönlendirme için değil.
Bu konuda son uyarımdır, tekrarı olması durumunda kalıcı olarak üyelik iptali yapılacaktır.
evet cok basarılı urun bence ben cesıt cesıt elıme ne gecerse kullanıyorum. Esım eczacı. Icerık okursanız sız de anlarsınız. O yuzden de onu onerdım.Merhaba siz vitabiotics den memnun kaldınız mı ben onun pregnacare gebelik öncesinden aldım erkek ve kadınlar için ilaçlar aynı kutuda. İlk defa bugün başladım. Sizin fikrinizi merak ettim çünkü çok yaygın değil şu an da
Benide haberdar et canim
Benim de tanıdığım mümessil bu firmada çalışıyor çok bahsetti. ilk etapta bu ilacı aldık yeteli midir acaba siz gebe kaldınız mıevet cok basarılı urun bence ben cesıt cesıt elıme ne gecerse kullanıyorum. Esım eczacı. Icerık okursanız sız de anlarsınız. O yuzden de onu onerdım.
e pes arkadas ... Yazıklar olsun ...Hıc mı vıcdanı yok bu ınsanların... Deli gibi, zaman, nefes harcıyoruz... Bizi paracık görenler bizim yaşadığımız sıkıntıların üç katını ceksinler.lanet olsun hep haklı çıkıyorum.... nefret ediyorum kendimden .......
Bu üye ne yapıyor size anlatayım, 40 + başlığı ve buraya takıp bu süreçte olduğunu bir güzel anlatmış. Dile kolay 2000 mesaj ve 3 yıllık üye ! Bizimde gözümüzden kaçmış, Bakü'de yer alan merkezden bir asistanı diye özelden kendi numarasını vermiş insanlara. Bu konu ile tanışmam da zaten bu mesajdan oldu. Üyenin biri yahu bu kadın bana bir baküden asistan numarası verdi ama çelişkiler var diyince bu hesabı formalite icabı sanki zaza ile kavga ediyormuş gibi kapadık. Amacımız bize sms atması ve o attığı SMS'in hangi numaradan geldiğini yakalamaktı.
Eğer asistanın numarası ile üyelik aktivasyon numarası aynı telefon ise bingo !
Ve az önce üyeliğim neden kapatıldı diye bize sms attı bilin bakalım asistanın telefonu ile aynı mı değil mi ?
tabii ki aynı ! BİNGO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?