Rabbim sabir versin cnmmMerhaba arkadaşlar. 6 aydır kulübe girmiyordum ama hamileliğim süresince burada tanıdığım tanımadığım herkes için her gün dua ettim. Bebeğim 24 haftalıkken dünyaya geldi. Ama sadece 2 gün dayanabildi ve melek oldu kuzum. Buraya yazma sebebim benim başıma gelenler sizin başınıza gelmesin canınız yanmasın dünyada cehennemi yaşamayın inşallah. Ben 2 gün boyunca doğum sancısı çektim 2 kez acile gittim fakat bu sancılar normaldir diye gönderdiler beni meğerse doğum sancısıymış. Karnınızda adet sancısı gibi bir ağrı belinize vuruyor ve makatınız patlayacakmış gibi ağrıyorsa doğum sancısı demekmiş ana koca koca doktorlar bunu bilemedi. Bilselerdi rahmi dikebilirlerdi ciğer iğnesini zamanında yapabilirlerdi ve benim bebeğim şuan benimle olabilirdi. Lütfen arkadaşlar böyle ağrılarınız olduğunda hatta olmadan bile kontrol amaçlı mutlaka alttan muayene isteyin. Beni bu şekilde muayene etmediler ve bebeğim gitti.
Başın sağolsun cnm benimde 21 haftalıkken suyum geldi acile gittim bişeyin yok dediler ertesi günde bi terslik var diye kendi doktoruma gittim suyun bitmis dedi hemen ankaraya sevk etti ankaraya gittim acilden giriş yaptim alttan ve ultrasyondan baktilar biseyin yok dediler gönderdiler 1 hafta gezdim bu sekilde baska doktora gittim bu bebekten artik umut bekleme kalbi atiyo ama ölecek ve seni zehirleyecek dedi ve yatis yapip normal dogumla gebeligim sonlandi yani anlican kimse çaba göstermedi ölmemesi icin ıngstream da riskli gebelik uzmanina sordum bu haftalarda öncelik annenin sağlığı bebegin degil dedi Allahim inşallah tekrar verir bize nasip eder tekrar başın sağolsunMerhaba arkadaşlar. 6 aydır kulübe girmiyordum ama hamileliğim süresince burada tanıdığım tanımadığım herkes için her gün dua ettim. Bebeğim 24 haftalıkken dünyaya geldi. Ama sadece 2 gün dayanabildi ve melek oldu kuzum. Buraya yazma sebebim benim başıma gelenler sizin başınıza gelmesin canınız yanmasın dünyada cehennemi yaşamayın inşallah. Ben 2 gün boyunca doğum sancısı çektim 2 kez acile gittim fakat bu sancılar normaldir diye gönderdiler beni meğerse doğum sancısıymış. Karnınızda adet sancısı gibi bir ağrı belinize vuruyor ve makatınız patlayacakmış gibi ağrıyorsa doğum sancısı demekmiş ana koca koca doktorlar bunu bilemedi. Bilselerdi rahmi dikebilirlerdi ciğer iğnesini zamanında yapabilirlerdi ve benim bebeğim şuan benimle olabilirdi. Lütfen arkadaşlar böyle ağrılarınız olduğunda hatta olmadan bile kontrol amaçlı mutlaka alttan muayene isteyin. Beni bu şekilde muayene etmediler ve bebeğim gitti.
Bunu benim arkadaşa da göndermişler
Merhaba umarım herşey yolunda gider diyelim. Merkezlerin çalışma prensibi genelde şöyle sizin özelliklerinize göre bir donör belirliyorlar kaç yumurta toplanırsa eşinizin spermi ile dölleniyor sonraki süreçte sizin yaptığınız tüp bebek gibi gün gün embriyo gelişimi takip ediliyor ve dondurulup daha sonra sizi transfere hazırlıyorlar. Tabiki garanti yok biz mesela 18 yumurta toplandı ama 5 kaliteli embriyo oluştu annesini bekliyorlar kuzularımmerhaba
bende yumurta donasyonu düşünüyorum ama kafamda bir suru soru var
donasyon işlemınde bıze bır yumurta bagışlıyıcısı verıp onun yumurtaları bızım mı oluyor .yoksa dondurulup hazır depotan kaç tane ıstersekmı alıyoruz ben tam olarak anlamadım
Bu durum bizler için sıkıntılı. Turkiyede ki ilaç tedavimiz sırasında bi şekilde bu virüsü alırsak ve test sonucu pozitif çıkarsa kıbrısa gidemiycez ve o ilaç tedavimiz yalan olucak. Maddi manevi kayıp bizim için. Üzüntüsü de ayrı. Ertelemek çözüm olur mu bilemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz
Çok teşekkür ederim senin de başın sağolsun. 5 yılda 4 deneme sonucu olmuştu ikizdi 5 haftalıkken birini kaybetmiştim Rabbim buna sağlık verecek diyordum hergün dualar ediyordum dünyanın en mutlu insanıydım sanki dünyam yıkıldı çok karışık duygular içindeyim.Cnm
Başın sağolsun cnm benimde 21 haftalıkken suyum geldi acile gittim bişeyin yok dediler ertesi günde bi terslik var diye kendi doktoruma gittim suyun bitmis dedi hemen ankaraya sevk etti ankaraya gittim acilden giriş yaptim alttan ve ultrasyondan baktilar biseyin yok dediler gönderdiler 1 hafta gezdim bu sekilde baska doktora gittim bu bebekten artik umut bekleme kalbi atiyo ama ölecek ve seni zehirleyecek dedi ve yatis yapip normal dogumla gebeligim sonlandi yani anlican kimse çaba göstermedi ölmemesi icin ıngstream da riskli gebelik uzmanina sordum bu haftalarda öncelik annenin sağlığı bebegin degil dedi Allahim inşallah tekrar verir bize nasip eder tekrar başın sağolsun
Teşekkür ederimRabbim sabir versin cnmmCok zorrr
Benim melek kalplim,bu acınla burdakı kardeşlerini düşünmen beni çok duygulandırdıMerhaba arkadaşlar. 6 aydır kulübe girmiyordum ama hamileliğim süresince burada tanıdığım tanımadığım herkes için her gün dua ettim. Bebeğim 24 haftalıkken dünyaya geldi. Ama sadece 2 gün dayanabildi ve melek oldu kuzum. Buraya yazma sebebim benim başıma gelenler sizin başınıza gelmesin canınız yanmasın dünyada cehennemi yaşamayın inşallah. Ben 2 gün boyunca doğum sancısı çektim 2 kez acile gittim fakat bu sancılar normaldir diye gönderdiler beni meğerse doğum sancısıymış. Karnınızda adet sancısı gibi bir ağrı belinize vuruyor ve makatınız patlayacakmış gibi ağrıyorsa doğum sancısı demekmiş ana koca koca doktorlar bunu bilemedi. Bilselerdi rahmi dikebilirlerdi ciğer iğnesini zamanında yapabilirlerdi ve benim bebeğim şuan benimle olabilirdi. Lütfen arkadaşlar böyle ağrılarınız olduğunda hatta olmadan bile kontrol amaçlı mutlaka alttan muayene isteyin. Beni bu şekilde muayene etmediler ve bebeğim gitti.
Seninde başın sağ olsun kardeşimCnm
Başın sağolsun cnm benimde 21 haftalıkken suyum geldi acile gittim bişeyin yok dediler ertesi günde bi terslik var diye kendi doktoruma gittim suyun bitmis dedi hemen ankaraya sevk etti ankaraya gittim acilden giriş yaptim alttan ve ultrasyondan baktilar biseyin yok dediler gönderdiler 1 hafta gezdim bu sekilde baska doktora gittim bu bebekten artik umut bekleme kalbi atiyo ama ölecek ve seni zehirleyecek dedi ve yatis yapip normal dogumla gebeligim sonlandi yani anlican kimse çaba göstermedi ölmemesi icin ıngstream da riskli gebelik uzmanina sordum bu haftalarda öncelik annenin sağlığı bebegin degil dedi Allahim inşallah tekrar verir bize nasip eder tekrar başın sağolsun
Merhaba cevabım biraz geç oldu çünkü epeydir girmiyorum. İlk başlarda normal seyretti tansiyon ama bir yandan da gebelikte içebileceğim bir tansiyon hapı içiyordum.24-25. Haftalarda artmaya başladı yani bebekler büyümeye başladığında. Çok korkma ama kontrollerini sakın aksatma ve tansiyonunu sürekli gözetim altında tut.artış olursa mutlaka doktoruna bildir. Ben gebelikte tansiyonun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum mesela. Ve gönlünü de ferah tut bol bol dua et gerçekten Allah yardım ediyor.sevgilerMerhaba
Merhaba ben de haftaya transfer olacağım benim size sorularım var ben panik atak.hastasiyim ve sürekli tansiyon yüksek gibi hissediyorum sorum su hipertansiyon hastası biri hamileliğin ilk zamanlarında bile yüksek mi oluyor tansiyonu yani hormonlae dusurmuyor mu korkuyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?