Çok teşekkür ederiz bu bilgi için
Merhaba umarım herşey yolunda gider diyelim. Merkezlerin çalışma prensibi genelde şöyle sizin özelliklerinize göre bir donör belirliyorlar kaç yumurta toplanırsa eşinizin spermi ile dölleniyor sonraki süreçte sizin yaptığınız tüp bebek gibi gün gün embriyo gelişimi takip ediliyor ve dondurulup daha sonra sizi transfere hazırlıyorlar. Tabiki garanti yok biz mesela 18 yumurta toplandı ama 5 kaliteli embriyo oluştu annesini bekliyorlar kuzularım
Merhaba tekrar umarım hersey yolunda gıder. Ve anne olursunuz. bende artık okadar bunaldımkı anlatamam yasım 42 3kere tup bebek denedım olmadı ıyı kalıte gelıyor embıryolar ama genetugi ıyı degıl. 4opuyu oldum 4tane 5gunluk cıktı 2 sını genetıge yolladık paramuz yetmediği içşn onlarda kötu geldi sonuc. Susn elımde 2tsne daha var ama bence onlarda genetıgı bozuk. Denılen tek sey yasınızdan dolayı. Bende artıj ne yapıcahımı bilemiyorumMerhaba umarım herşey yolunda gider diyelim. Merkezlerin çalışma prensibi genelde şöyle sizin özelliklerinize göre bir donör belirliyorlar kaç yumurta toplanırsa eşinizin spermi ile dölleniyor sonraki süreçte sizin yaptığınız tüp bebek gibi gün gün embriyo gelişimi takip ediliyor ve dondurulup daha sonra sizi transfere hazırlıyorlar. Tabiki garanti yok biz mesela 18 yumurta toplandı ama 5 kaliteli embriyo oluştu annesini bekliyorlar kuzularım
Ya ben 33 yaşındayım ama 29 dan beri mücadele ediyorum 6 kere tüp bebek yaptım bilmeyen bilmez çok zor ama şimdi diyorum keşke en başından yapsaydım çünkü benim rezerv sıkıntım var ve biz akraba evliliği kuvvetle muhtemel ondan olmuyor hep embriyo kötü kalite ya da hiç döllenme yok neyse nasip artık. Biz altera vita da yaptırdıkMerhaba tekrar umarım hersey yolunda gıder. Ve anne olursunuz. bende artık okadar bunaldımkı anlatamam yasım 42 3kere tup bebek denedım olmadı ıyı kalıte gelıyor embıryolar ama genetugi ıyı degıl. 4opuyu oldum 4tane 5gunluk cıktı 2 sını genetıge yolladık paramuz yetmediği içşn onlarda kötu geldi sonuc. Susn elımde 2tsne daha var ama bence onlarda genetıgı bozuk. Denılen tek sey yasınızdan dolayı. Bende artıj ne yapıcahımı bilemiyorumdonasyon da çok pahalı ve tutacagının garantıdı yok ve hangisini tercıh edecehımıde bılemıyorum. Hepside sankı para tuccarı gibiler bılıyorumkı donuc negatıf grlırse umurları bıle olmaz. Ne yapsam nasıl bır yol izlesem sız hangı klınıkte yaptırdınuz
Geçen gün klinik çalışanı aradı ben sizi yönlendireceğim dedi gün yaklaşınca yer verir mi yoksa sadece şu testleri mi yapın der ki bilmiyorumPcr yi inceledim
Daha hasas yöntemiş mikrop tespit etmek için
Düzeni aradım yapmıyorlar
Nerede yaptırıcaz?
Ankara sehir hastanesi yapıyormuş. Ayrıntısını bilmiyorum Bi araştır istersen. Ne kadar doğru. Özelde de yapan vardır muhakkak ama sağlam para alırlar. Medical park yapıyor olabilirÇok teşekkür ederiz bu bilgi için
Pcr govit 19 testimi?
Kanda mı?
Nerede baktırıcaz?
Allahım bize yardım etsin
Ya pozitiv çıkarsa,yandık,tüm tedavi iptal
Sağol kuzum inşallah hepimizi mükafatlandırırBenim melek kalplim,bu acınla burdakı kardeşlerini düşünmen beni çok duygulandırdı
Rabbim sana güç versin
Tez bir zaman sana mükafatını versin
Melek yavrun huzur içinde
İnşallah annesine cennet kapısını açsın
Amaaan bide başımıza bu çıktı. Allah korusun zaza. Hangi hastaneBuldum özel hastane pcr govit 19 bakıyorlar
Ama hastanede 24 saat yatış yapılmalı sonuç çıkıncaya kadar
Testi sgk ödüyor
Ama hastanede 24 saatlik yatışı siz ödüyorsunuz
Ben her halde tedaviye başlamadan önce bir provo yaparım,yoksa Allah korusun tam tedavide birde bu başımıza pozitiv çıkarsa naparız
Merhaba malesef 39 yaş kendi yumurtamız için son sınır oluyor. Ancak doğal yolla sık sık deniyen kadınlarda çok küçük bir ihtimal tutabiliyor. Naçizane tavsiyem yum. Don. Olur.Evet çok pahalı bende 2.kere donasyon yaptırdım.Hatta kredi çekmiştim.Şansınız bol olsun.Merhaba tekrar umarım hersey yolunda gıder. Ve anne olursunuz. bende artık okadar bunaldımkı anlatamam yasım 42 3kere tup bebek denedım olmadı ıyı kalıte gelıyor embıryolar ama genetugi ıyı degıl. 4opuyu oldum 4tane 5gunluk cıktı 2 sını genetıge yolladık paramuz yetmediği içşn onlarda kötu geldi sonuc. Susn elımde 2tsne daha var ama bence onlarda genetıgı bozuk. Denılen tek sey yasınızdan dolayı. Bende artıj ne yapıcahımı bilemiyorumdonasyon da çok pahalı ve tutacagının garantıdı yok ve hangisini tercıh edecehımıde bılemıyorum. Hepside sankı para tuccarı gibiler bılıyorumkı donuc negatıf grlırse umurları bıle olmaz. Ne yapsam nasıl bır yol izlesem sız hangı klınıkte yaptırdınuz
Medisun hastanesiAmaaan bide başımıza bu çıktı. Allah korusun zaza. Hangi hastane
Bir hafta önce değil 72 saat içinde bu test geçerli vede pcr yöntemiyle istemiş kıbrısHastanede yapıyorlar testi oralarda nasıl bilmiyorum heryer aynıdır diye düşünüyorum sağlık merkezlerinde de yapıyorlarmış burda özel bir hastane pandemi hastanesi oldu dün hastaneye gittim kontrol için sormuştum hastaneye sormaz olaydım 5 dakka neden yaptiracacigimi anlatincaya kadar çatladım sağlık çalışanları bir sürü soru sordular sadece sordum bideçok şükür derdimi anladılar tedaviye gitmeden 1 hafta önce yaptıracağım allah korusun hepimizi
CanımsınMerhaba malesef 39 yaş kendi yumurtamız için son sınır oluyor. Ancak doğal yolla sık sık deniyen kadınlarda çok küçük bir ihtimal tutabiliyor. Naçizane tavsiyem yum. Don. Olur.Evet çok pahalı bende 2.kere donasyon yaptırdım.Hatta kredi çekmiştim.Şansınız bol olsun.
Noname35 Başın sağ olsun .Rabbim hayırlı evlatlar versin.
Sevgili Zaza cığımada ikiz nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim amin inşallah hepimize versin en hayırlı en sağlıklı evlat lardan.Merhaba malesef 39 yaş kendi yumurtamız için son sınır oluyor. Ancak doğal yolla sık sık deniyen kadınlarda çok küçük bir ihtimal tutabiliyor. Naçizane tavsiyem yum. Don. Olur.Evet çok pahalı bende 2.kere donasyon yaptırdım.Hatta kredi çekmiştim.Şansınız bol olsun.
Noname35 Başın sağ olsun .Rabbim hayırlı evlatlar versin.
Sevgili Zaza cığımada ikiz nasip etsin inşallah.
İki defa git gel yapmaKıbrısa eşimle gidicem mecburen hemde 2 kere gitmek zorundayız (sperm vermeye ve transfer olmaya) bu testi iki kere hem eşim hemde ben mi yaptırmak zorundayız?. Nasıl olucak ne yapıcaz bilmiyorum. Vakka lar gittikce artıyor belki tekrar sokağa cıkma yasakları başlar. Belki kıbrıs yine kapatır kapıları. Allah yardımcımız olsun. Geç kalmışlığın pişmanlığını yaşıyorum. Beklemekten başka caremiz yok maalesef. Umrarım herşey hepimiz için yoluna girer
ah benım guzelım bılmez mıyım... Rabbım senınle olsun sabır versın cok zor cok zorMerhaba arkadaşlar. 6 aydır kulübe girmiyordum ama hamileliğim süresince burada tanıdığım tanımadığım herkes için her gün dua ettim. Bebeğim 24 haftalıkken dünyaya geldi. Ama sadece 2 gün dayanabildi ve melek oldu kuzum. Buraya yazma sebebim benim başıma gelenler sizin başınıza gelmesin canınız yanmasın dünyada cehennemi yaşamayın inşallah. Ben 2 gün boyunca doğum sancısı çektim 2 kez acile gittim fakat bu sancılar normaldir diye gönderdiler beni meğerse doğum sancısıymış. Karnınızda adet sancısı gibi bir ağrı belinize vuruyor ve makatınız patlayacakmış gibi ağrıyorsa doğum sancısı demekmiş ana koca koca doktorlar bunu bilemedi. Bilselerdi rahmi dikebilirlerdi ciğer iğnesini zamanında yapabilirlerdi ve benim bebeğim şuan benimle olabilirdi. Lütfen arkadaşlar böyle ağrılarınız olduğunda hatta olmadan bile kontrol amaçlı mutlaka alttan muayene isteyin. Beni bu şekilde muayene etmediler ve bebeğim gitti.
Anladım canim ne istedilerse yaptiricaz artikBir hafta önce değil 72 saat içinde bu test geçerli vede pcr yöntemiyle istemiş kıbrıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?