Ah be canim ınsallah olmaz kısıtlamalar burda bile sıfırlamıştı şimdi 8 kişide corona çıkmış diken üstündeyiz biz. maske takan çok az uyarılara rağmen dinleyen yok kimsenin sağlığını düşünen yok markete gidince insanları uyarmaktan bıktım söylemiyorum uyarmıyorum artık yoruldum dağa cuma günü hastaneye gittim hastane kalabalık deil hastanenin icinde herkes maskeli oh dedim dışarı bir çıktım insanlar maskesini çıkarıp atıyor yolda çoğu insanda maske yok bizim iki sokak ötedeki apartmanda bir kişide daha korona çıkmış o mahalleyi karantinaya aldılar sokağa girişleri durdurdular diken üstündeyiz biz buralarda ınsallah rabbim hepimizi korur ınsallah vaka sayıları düşer bu turkiyede çok endişeliyim bu konuda eski yasaklı günlere dönmek istemez kimse herşey başa dönmeden biran önce tedavilerimiz biter ınsallah umud ediyorumArkadaşlar ya vaka sayısı artıyor gene. Ne olacak böyle. Gene kısıtlama gelir mi ki?
Allah kolaylık versinBir pcr istemeleri eksikti yaa burda 250 euro iki kisi 500euro napcaz ya stres yedi bitirdi artik mideme vuruyor coronadan gidemedik iptal oldu diye onami yanayim kac aydir is yok evde oturuoz onami yanayim valla cok bunaldim artik 8. ayda düsünüyoz ama galiba 2. ci dalga 8. ayda olacakmis ben duymadim ama almanya icin bunu demisler . Herkes bunu konusuyor.
Canım sen almanyadasin galiba orda durumlar normale döndü diye duymuştum ama hala yurtdışı uçuşlar açık deil herhalde 31 ağustos deniyor turkiyeden daha pahalı bu test rabbim kolaylıklar versin umarım ınsallah kısa sürede düzelir herşeyBir pcr istemeleri eksikti yaa burda 250 euro iki kisi 500euro napcaz ya stres yedi bitirdi artik mideme vuruyor coronadan gidemedik iptal oldu diye onami yanayim kac aydir is yok evde oturuoz onami yanayim valla cok bunaldim artik 8. ayda düsünüyoz ama galiba 2. ci dalga 8. ayda olacakmis ben duymadim ama almanya icin bunu demisler . Herkes bunu konusuyor.
Yaw varya çok cahil insan varAh be canim ınsallah olmaz kısıtlamalar burda bile sıfırlamıştı şimdi 8 kişide corona çıkmış diken üstündeyiz biz. maske takan çok az uyarılara rağmen dinleyen yok kimsenin sağlığını düşünen yok markete gidince insanları uyarmaktan bıktım söylemiyorum uyarmıyorum artık yoruldum dağa cuma günü hastaneye gittim hastane kalabalık deil hastanenin icinde herkes maskeli oh dedim dışarı bir çıktım insanlar maskesini çıkarıp atıyor yolda çoğu insanda maske yok bizim iki sokak ötedeki apartmanda bir kişide daha korona çıkmış o mahalleyi karantinaya aldılar sokağa girişleri durdurdular diken üstündeyiz biz buralarda ınsallah rabbim hepimizi korur ınsallah vaka sayıları düşer bu turkiyede çok endişeliyim bu konuda eski yasaklı günlere dönmek istemez kimse herşey başa dönmeden biran önce tedavilerimiz biter ınsallah umud ediyorum
Amin canim aminYaw varya çok cahil insan var
Bende karşılaştım böyle. Adam kadına sosyal mesafe diyor git biraz geriye kadın çingene gibi bağırıyor bende virüs mü var diye. Sosyal mesafeye falan uymuyor. Ben hiç uyarmıyorum. Ne halleri varsa görsünler. Yaşayıp görcez artık. Allah yardımcımız olsun.
Insallah başımızda bu test cıktı ınsallah kalkarsa yaptirmayizTürkiye ucuslar basladi cnm karayoluda acik. Ins bu test 8. ci aya kalkar
Canım Allah razı olsunah benım guzelım bılmez mıyım... Rabbım senınle olsun sabır versın cok zor cok zor
Merhabalar ilk defa kullanıyorum bende bu ilaci, 8. Günum bugün, adet düzensizliği icin verdi doktor. Normalde 50/55 gunde olurdum, ilac bittikten kac gun sonra oluyorsunuz adet, yan etkisini gordunuz mu hicarkaaşlar ben şey sorcam size ya ben düzensiz adet oluyorum kis vardı bende sönmüştü gene oluştu. doktorum iki defa cyclo progynova adet gör gel dedi benim ikinci adet bayrama denk geldi bu yüzen üçüncü kutuya başladım ve onun sayesinde günümde adet oluyorum. acaba hatamı yapıyorum bir zararı varmı bu ilacı sürekli kulanmanın
birazkilo aldırdı ama harika bi,r ilaç bittikten 3 yada 4 gün sonra 3 4 günlük adet oldum. bekarkende kulandım bir defa yetti düzene binmiştim. ama evlendiğimden beri hiç düzğün adet olmadım. 2 senedir yani. bende başladım düzene binene kadar die sonuçta donasyonda benimde rahmimö önemli die ama öle zararı yok reçetesiz bilşe veriyorlar. sıkın tı olsa reçetesiz veilmez.Merhabalar ilk defa kullanıyorum bende bu ilaci, 8. Günum bugün, adet düzensizliği icin verdi doktor. Normalde 50/55 gunde olurdum, ilac bittikten kac gun sonra oluyorsunuz adet, yan etkisini gordunuz mu hic
Canım ben 5 yıl oldu kullanıyorum degisiyo süresi ilk 3yil ilaç bittikten sonra 5gun icinde bazen bir hafta icinde olurdum 2 yıldır ilaç bittikten sonra 2 gün icinde oluyorum geçen aylarda bir sıkıntı oldu ilaç bitmeden adet oluyorum doktorum kullanmaseklini düzeltince çok şükür herşey düzeldi yan etkisinegelinceherkes olmuyordur diye düşünüyorum ama bende o beyaz hapları içmeye başladığımda göğüs ağrısı oluyor göğüslerim ağrıyor turuncu haplara başladığımda sıkıntı gidiyor bu normal dedi bana doktor bazen mide bulantıların oluyor bende oda midem çok hassas ben tiroit ilacında kullandigim için midemi etkilediğini söylemişti doktor şimdi düzeldi bendeki yan etkisi bu buherkeste aynı olmuyordur diye düşünüyorum canım ama şükür başka biryan etkisini görmedimMerhabalar ilk defa kullanıyorum bende bu ilaci, 8. Günum bugün, adet düzensizliği icin verdi doktor. Normalde 50/55 gunde olurdum, ilac bittikten kac gun sonra oluyorsunuz adet, yan etkisini gordunuz mu hic
İlac kullanirken yunurtlama gordunuz mu takip ettiniz mi ovulasyonlabirazkilo aldırdı ama harika bi,r ilaç bittikten 3 yada 4 gün sonra 3 4 günlük adet oldum. bekarkende kulandım bir defa yetti düzene binmiştim. ama evlendiğimden beri hiç düzğün adet olmadım. 2 senedir yani. bende başladım düzene binene kadar die sonuçta donasyonda benimde rahmimö önemli die ama öle zararı yok reçetesiz bilşe veriyorlar. sıkın tı olsa reçetesiz veilmez.
Cok teşekkür ederim, peki gebelik ile ilgili bir faydasini gordunuz mu, adetim duzensiz diye bunu verdi bana doktor ama bakalim bi yandan da ovulasyonla takip ediyorum, henuz yumurtlamaya denk gelmedim 10. gün bugunCanım ben 5 yıl oldu kullanıyorum degisiyo süresi ilk 3yil ilaç bittikten sonra 5gun icinde bazen bir hafta icinde olurdum 2 yıldır ilaç bittikten sonra 2 gün icinde oluyorum geçen aylarda bir sıkıntı oldu ilaç bitmeden adet oluyorum doktorum kullanmaseklini düzeltince çok şükür herşey düzeldi yan etkisinegelinceherkes olmuyordur diye düşünüyorum ama bende o beyaz hapları içmeye başladığımda göğüs ağrısı oluyor göğüslerim ağrıyor turuncu haplara başladığımda sıkıntı gidiyor bu normal dedi bana doktor bazen mide bulantıların oluyor bende oda midem çok hassas ben tiroit ilacında kullandigim için midemi etkilediğini söylemişti doktor şimdi düzeldi bendeki yan etkisi bu buherkeste aynı olmuyordur diye düşünüyorum canım ama şükür başka biryan etkisini görmedim
Yok canim banada doktor erken menapoz için verdi.bende bu ilaç sayesinde adet oluyorum canimCok teşekkür ederim, peki gebelik ile ilgili bir faydasini gordunuz mu, adetim duzensiz diye bunu verdi bana doktor ama bakalim bi yandan da ovulasyonla takip ediyorum, henuz yumurtlamaya denk gelmedim 10. gün bugun
Batum da hangi merkeze gideceksin arkadaşım özelden mesaj atamadım. Gideceğin merkezle ilgili bilgi verebilir misin? Sperm don.ile ilgili bilgin var mı?Canım ben 5 yıl oldu kullanıyorum degisiyo süresi ilk 3yil ilaç bittikten sonra 5gun icinde bazen bir hafta icinde olurdum 2 yıldır ilaç bittikten sonra 2 gün icinde oluyorum geçen aylarda bir sıkıntı oldu ilaç bitmeden adet oluyorum doktorum kullanmaseklini düzeltince çok şükür herşey düzeldi yan etkisinegelinceherkes olmuyordur diye düşünüyorum ama bende o beyaz hapları içmeye başladığımda göğüs ağrısı oluyor göğüslerim ağrıyor turuncu haplara başladığımda sıkıntı gidiyor bu normal dedi bana doktor bazen mide bulantıların oluyor bende oda midem çok hassas ben tiroit ilacında kullandigim için midemi etkilediğini söylemişti doktor şimdi düzeldi bendeki yan etkisi bu buherkeste aynı olmuyordur diye düşünüyorum canım ama şükür başka biryan etkisini görmedim
ABatum da hangi merkeze gideceksin arkadaşım özelden mesaj atamadım. Gideceğin merkezle ilgili bilgi verebilir misin? Sperm don.ile ilgili bilgin var mı?
Yok canim ben kibrista tedavi görüyorum batuma gidenler vardır sanırım kibeistaki merkezimle ilgili söylersem eğer şimdilik memnunum çok şükür.Batum da hangi merkeze gideceksin arkadaşım özelden mesaj atamadım. Gideceğin merkezle ilgili bilgi verebilir misin? Sperm don.ile ilgili bilgin var mı?
Canim Ben gideceğim var Sperm donasyonuBatum da hangi merkeze gideceksin arkadaşım özelden mesaj atamadım. Gideceğin merkezle ilgili bilgi verebilir misin? Sperm don.ile ilgili bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?