Aminn ınsallah herkesin güzel haberlerini alırız bu günlerde güzel ve ümitli haberler olur.sayfamız bebek haberleriyle dolar insalahBen ağustostan itibaren bir sürü gebelik haberi alcağımızdan eminim güzel şeyler yakın hissediyorum.
yok eşim azosprem olduğu için gerek duymadım. aslında dedğiniz gbi takip etsem daha faydalı donasyon yapılacak sonuçta hiç aklıma gelmemiştiİlac kullanirken yunurtlama gordunuz mu takip ettiniz mi ovulasyonla
ben baküyü düşünüyorum hem fiyat uygun hemde adamlar tüp bebek masrafınıda karşılıyor. ilaçları kulan gel demiyor zaten ilaçlarda 6 7 bini buluyor. ama baküde en azından bunlarda içinde 2,500 yuro. sonuçta hiç bir klinik kesin olucak ilkinde demiyor. üçüncü de 4 de olanlar var. burada takip ettiklerim bazıları 4 5 bin yuro verip iki yada üçte gebe kalıyor hatta bazı bahtı karalarda o bile yok. en azından her defasında 30 bini gözden çıkarmaktansa 18 bin bir defaya çok makul fiyat. ha orda kalıcan birde adamlar adet başlangıcından itibaren takibe alıyorlar seni inneleri hastanede vuruluyorsun. yanlış birşey yapma ihtimalin olmuyor. en son yumurtayı topluyorlar. sonrada döllüyorlar.4 yada 5 gün trasfer ediyorlar. snrası nasip kısmet umarım fazla fazla yumurtam çıkarda dölleme şansım olur. allah kucağımızı boş bırakmasınCanim Ben gideceğim var Sperm donasyonu
amin allahım boş bırakmasın kucaklarımızıMerhaba malesef 39 yaş kendi yumurtamız için son sınır oluyor. Ancak doğal yolla sık sık deniyen kadınlarda çok küçük bir ihtimal tutabiliyor. Naçizane tavsiyem yum. Don. Olur.Evet çok pahalı bende 2.kere donasyon yaptırdım.Hatta kredi çekmiştim.Şansınız bol olsun.
Noname35 Başın sağ olsun .Rabbim hayırlı evlatlar versin.
Sevgili Zaza cığımada ikiz nasip etsin inşallah.
canım alllah kendi yumrtanla nasip eder umarım. fakat en kötü durumda donasyon düşünürsen baküyü düşün derim benden demesi araştır. iyice orada tücaarlık yok en azından. birde kıbrısta ben sprem donsyonunu araştırdım o lazım çünkü, adamlar yumurtlama ilçalarını kullan gel biz sadece toplicaz dyor. yahu bi ton para 6 7 bin lira artı kıbrısta sprem için söylyorum 4 5 bin yuro e vicdan ya 30 bin doasyona 6 7 bin ilaçlara 3 4 bin kalıcak yerle uçak biletine en iyi şansla 40 bin çıkıyor e birde dondurma ücreti alıyorlar o ne kadar bilmyorum kıbrısta. tuttu tutu, tutmadı yapacak bişi yok tekrar trasfer oda sağlam emriyon kaldıysa. kalmadıysa 3 5 sene para biriktir yada çektiğin krediyi öde haydeee bir daha dene. sprem için diyorum yumrtayı bilömiyorum fakat yumurta donasyonuda aynı fiyatlada diye biliyorum. birde sizin tüp bebek ilaçlarına yanı yumurta toplama gereğiniz yok uçak biletleri biraz pahalaı ama 40 bin orda vermektense 20 artı uçak masrafı vermek artı 500 dolarda emriyo dondurma işlemnize vermek daha mantıklı hakkımızda hayırlısı. askeri ücretle geçinien biriyim. bu fiyatları söylerken bile içim acıyor. ama yavrusuzluk ki sizin için daha zordur ben 24 yaşındayım bunlrı yaşadım allah yardımcınız olsun hakkımızda hayırlsı.... birde eşiniz eger bunu yüzünüze vurmuyorsa sizden şanslısı yoktur bunu unutmayın. ha onunda canı yanıyordur. sizi sevmse katlanmaz. ama ben sorun eşimde olduu halde hep ona dua ediyorum allhım içinde hiç birşey bırakma diye evlat hasreti var onda 34 yaşında o içim yanıyor onu üzügn görünce. ben dosyon istiyourm o istemiyor. ama srf ben üzülüyorum die yapalım diyor. kurban olduğum yarabbim kendinden benim göz yaşım için vaz geçen adamın kucağını boş bırakmasın die dua etmekten başka çarem kalmıyor. umarım seneye anneler gününde yanlız olmayız bacım.....Merhaba tekrar umarım hersey yolunda gıder. Ve anne olursunuz. bende artık okadar bunaldımkı anlatamam yasım 42 3kere tup bebek denedım olmadı ıyı kalıte gelıyor embıryolar ama genetugi ıyı degıl. 4opuyu oldum 4tane 5gunluk cıktı 2 sını genetıge yolladık paramuz yetmediği içşn onlarda kötu geldi sonuc. Susn elımde 2tsne daha var ama bence onlarda genetıgı bozuk. Denılen tek sey yasınızdan dolayı. Bende artıj ne yapıcahımı bilemiyorum ☹ donasyon da çok pahalı ve tutacagının garantıdı yok ve hangisini tercıh edecehımıde bılemıyorum. Hepside sankı para tuccarı gibiler bılıyorumkı donuc negatıf grlırse umurları bıle olmaz. Ne yapsam nasıl bır yol izlesem sız hangı klınıkte yaptırdınuz
Baküye uçuş ne zaman başlıyor?yok eşim azosprem olduğu için gerek duymadım. aslında dedğiniz gbi takip etsem daha faydalı donasyon yapılacak sonuçta hiç aklıma gelmemişti
valla ondan bilgim yok. ama sorarım arzu hanımın numrası var çünküBaküye uçuş ne zaman başlıyor?
Haberiniz var mı?
Canim 1 temmuzdaymis haberin ossunBaküye uçuş ne zaman başlıyor?
Haberiniz var mı?
Ohh süperCanim 1 temmuzdaymis haberin ossun
canim suan kargo ucaklari girs yapabiliyormus ama temmuz 1de giris baslicak dir dusunuyorlar umari.Ohh süper
Vatanımı özledim
ben batumi ye gittim canım sonuç alamadım üçüncü gün embriyosu koydular şimdi beşinci gün embriyosu istiyoruz fakat kapılar kapalı açılmıyor inşaallah temmuzda açılırArkadaşlar batum daki klinikler hakkında bilgisi olan var mı ? özellikle atlas ivf, nasıldır, kliniğin donanımı ve fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ?
atlaş klinikta 3 sefer denedim hepside negatif tabiki bu benım yasadıgım gecmş mesajlarımı olursan bulursan ben kendi adıma batumu kimseye önermiyorum ama tabiki karar sizinArkadaşlar batum daki klinikler hakkında bilgisi olan var mı ? özellikle atlas ivf, nasıldır, kliniğin donanımı ve fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ?
Vatanımda durumlar hiç iç açıcı değilC
canim suan kargo ucaklari girs yapabiliyormus ama temmuz 1de giris baslicak dir dusunuyorlar umari.
Canim azerbeycan enaz vaka sayısına sahip ülkeydi tedbirler sıkıydı oralarda çokta yoktu özellikle baküde her seyleri bizden önce kapatmışlardı 2.dalga herhalde demi rabbim yardımcıları olsun .ınsallah bu corona dünyada biran önce biter gider de herkes rahat bir nefes alır.rabbim herkesi korusun.Vatanımda durumlar hiç iç açıcı değil
Pazartesinden azerbaycanda 14 günlük sokağa çıkma yasağı olucak
Vaka sayısı her gün artıyor
ben batumi ye gittim canım sonuç alamadım üçüncü gün embriyosu koydular şimdi beşinci gün embriyosu istiyoruz fakat kapılar kapalı açılmıyor inşaallah temmuzda açılır
atlaş klinikta 3 sefer denedim hepside negatif tabiki bu benım yasadıgım gecmş mesajlarımı olursan bulursan ben kendi adıma batumu kimseye önermiyorum ama tabiki karar sizin
AmiiinCanim azerbeycan enaz vaka sayısına sahip ülkeydi tedbirler sıkıydı oralarda çokta yoktu özellikle baküde her seyleri bizden önce kapatmışlardı 2.dalga herhalde demi rabbim yardımcıları olsun .ınsallah bu corona dünyada biran önce biter gider de herkes rahat bir nefes alır.rabbim herkesi korusun.
Ben Kıbrıs magusa hitte yaptırdım.ilk denemem ve 3 bebek tuttu dördüz oldu maalesef iki tanesini redüksiyon yöntemi ile sonlandırmak zorunda kaldıknerde yaptırdınız?kıbrıs da en iyi yer neresi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?