Merhaba sevgili arkadaşlarım kader ortaklarım. Uzun zamandır ne takip edebiliyorum ne de yazabiliyordum. Çünkü dünyalar güzeli cadı mı cadı bir kızım var. Rabbim hepinize bu dünyanın en güzel duygusu olan anneliği tattırsın. Sadece dua etmek sizlerin geçtiği yollardan bende geçtim ve yanınızdayım demek için yazmak istedim.

Merhaba cnm masallah kuzuna rabbim sagliikli huzur dolu uzun ömur nasip etsin. Yanlis hatirlamiyorsam sen dogusta tedavi yaptirmistin bende orda yaptircam malesef koronadan dolayi iptal oldu ins 8 yada 9. ayda gidecegiz.

çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ? 19 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu ve çocuğumun olup olmayacağının kesin bilgisini ancak evlendikten sonra verebiliriz dediler, şuan evliyim 21 yaşındayım ve 1 yıldır gebelik yaşamadım kesin olarak doğal yollardan çocuğumun olmayacağı söyleniyor, bir çok doktorla görüştük, onlarda aynı fikirdeler. Bi tüp bebek merkeziyle prp yöntemi ve tavsiye için görüştük, amh değerim düşük çıktı. Doktor prp yöntemi başarı oranı düşük dedi ama yaşın genç olduğu için belli olmaz tutar belki dedi, bizde tutma ihtimali oldukça düşük olduğu için bu yöntemi düşünmüyoruz bize kesin bir sonuç verecek yöntem istiyoruz ve donasyon en mantıklısı geliyor ama ben aşırı endişeleniyorum hem bu rahatsızlıktan dolayı hemde güvenilir bir adres bulabilir miyim konusunda. Sizce yaptırmayıp beklemeli miyim ? Yaptırıyorsamda hangi doktoru tavsiye edersiniz. Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar. Uzun zaman sonra ilk defa girdim. Ve normalleşmeye başladığımız şu günlerde artık Tedavi ye start verelim dedik eşimi zorda olsa ikna ettim. Bu sabah Bakü de Arzu Hanıma yazdım ama geri dönüş olmadı. Bu günlerde ulaşan var mı kendisine? yada Bakü deki başka yetkililere?

canım ben daha sabh konuştum arzu hanımla doktor bey izinliymiş bi kaç günden fazla haberin olsun bende temmuz agustso gibi ordayım inşallah olmazzsa kasım da hakımızda hayırlısı

canım ben daha sabh konuştum arzu hanımla doktor bey izinliymiş bi kaç günden fazla haberin olsun bende temmuz agustso gibi ordayım inşallah olmazzsa kasım da hakımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah. Biz de ne zaman gelin derlerse gitmeye hazırız. Hazır bu Virüs olayı da azalmışken malum ne olacağı belli değil. Ülkeye giriş çıkışlarda bir sorun yok değil mi? Bilginiz var mı?

caım 1 temmuzda açılıcak die biliyorum fakat zaza karantina var dediler

Merhaba cnm masallah kuzuna rabbim sagliikli huzur dolu uzun ömur nasip etsin. Yanlis hatirlamiyorsam sen dogusta tedavi yaptirmistin bende orda yaptircam malesef koronadan dolayi iptal oldu ins 8 yada 9. ayda gidecegiz.
Evet canım doğuş. Rabbim sana ve herkese evlatlarınızı kuvçcaklarınıza almayı nasip etsin.

Canim benim bende senden birkac yas büyüktüm ogrendigimde 6 yil olacak menepozdayim 4 yildirda evliyim prp de yaptirdim ignelerde oldum haplarda ictim maalesef bir sonuç alamadim fsh kac bazen tek yumurta bulma sansi oluyor imkansız diyemiyorum imkansiz diye birsey yok allah istedikten sonra belki tedavide olumlu olur tek yumurtayla gebelik yakalarsiniz sonuclarin önemli fsh fln kac

Pekindeki hareketlenme de beni korkuttu umarım bu kabusu ikinci kez yaşamayız.

Pekindeki hareketlenme de beni korkuttu umarım bu kabusu ikinci kez yaşamayız.
Maalesef bu ikinci dalgalanma dünyada başladı.amerika ikinci dalga başladı amcamlar amerikada yaşıyor tatile geleceklerdi maalesef yine kaldılar amerikada ölüm sayısı tekrardan yükselişe çıkmış yine rabbim turkiyeyi ikinci dalgadan korusun diken üstündeyiz maalese hepimiz. ınsallah sayılar düşerde normal hayatlarimiza doneriz

Canım baküde 2 haftalık sokağa çıkma yasağı çıktı
Her yer kapalı

caım 1 temmuzda açılıcak die biliyorum fakat zaza karantina var dediler
Az önce annemle konuştum,baküde 5 temmuza kadar karantina ilanı çıkmış,fakat duruma göre kaldırıp uzata bilirler
Günlük vaka sayısı 450-470,bu azerbaycan için çok sayı.nüfusumuz küçük.
Hastaneler dolu
Allah dünyamızı bu beladan kurtarsın

Az önce Bakü de Arzu Hanımla görüştüm. İlk etapta benden adetin 2. günü yapılan Tsh ve Prolaktin değerlerini istedi. Ben başka şeylerde ister sanıyordum. Ne gibi tahliller istiyorlar ilk başta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…