- 28 Haziran 2018
- 116
- 247
- 33
şakamı bacım ya bişiye niyetlendik şansa bakVatanımda durumlar hiç iç açıcı değil
Pazartesinden azerbaycanda 14 günlük sokağa çıkma yasağı olucak
Vaka sayısı her gün artıyor
Merhaba cnm masallah kuzuna rabbim sagliikli huzur dolu uzun ömur nasip etsin. Yanlis hatirlamiyorsam sen dogusta tedavi yaptirmistin bende orda yaptircam malesef koronadan dolayi iptal oldu ins 8 yada 9. ayda gidecegiz.Merhaba sevgili arkadaşlarım kader ortaklarım. Uzun zamandır ne takip edebiliyorum ne de yazabiliyordum. Çünkü dünyalar güzeli cadı mı cadı bir kızım var. Rabbim hepinize bu dünyanın en güzel duygusu olan anneliği tattırsın. Sadece dua etmek sizlerin geçtiği yollardan bende geçtim ve yanınızdayım demek için yazmak istedim.
çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBen Kıbrıs magusa hitte yaptırdım.ilk denemem ve 3 bebek tuttu dördüz oldu maalesef iki tanesini redüksiyon yöntemi ile sonlandırmak zorunda kaldıkiki tanesi kaldı geriye çok şükür su anda hamileliğim devam ediyo 22 haftalık olduk çok şükür.ben hitte yaptırdım en azından bilin istedim.insallah sağlıkla kucağıma almayı allah nasip eder
canım ben daha sabh konuştum arzu hanımla doktor bey izinliymiş bi kaç günden fazla haberin olsun bende temmuz agustso gibi ordayım inşallah olmazzsa kasım da hakımızda hayırlısıMerhaba Arkadaşlar. Uzun zaman sonra ilk defa girdim. Ve normalleşmeye başladığımız şu günlerde artık Tedavi ye start verelim dedik eşimi zorda olsa ikna ettim. Bu sabah Bakü de Arzu Hanıma yazdım ama geri dönüş olmadı. Bu günlerde ulaşan var mı kendisine? yada Bakü deki başka yetkililere?
Hayırlısı olsun inşallah. Biz de ne zaman gelin derlerse gitmeye hazırız. Hazır bu Virüs olayı da azalmışken malum ne olacağı belli değil. Ülkeye giriş çıkışlarda bir sorun yok değil mi? Bilginiz var mı?canım ben daha sabh konuştum arzu hanımla doktor bey izinliymiş bi kaç günden fazla haberin olsun bende temmuz agustso gibi ordayım inşallah olmazzsa kasım da hakımızda hayırlısı
caım 1 temmuzda açılıcak die biliyorum fakat zaza karantina var dedilerHayırlısı olsun inşallah. Biz de ne zaman gelin derlerse gitmeye hazırız. Hazır bu Virüs olayı da azalmışken malum ne olacağı belli değil. Ülkeye giriş çıkışlarda bir sorun yok değil mi? Bilginiz var mı?
Evet canım doğuş. Rabbim sana ve herkese evlatlarınızı kuvçcaklarınıza almayı nasip etsin.Merhaba cnm masallah kuzuna rabbim sagliikli huzur dolu uzun ömur nasip etsin. Yanlis hatirlamiyorsam sen dogusta tedavi yaptirmistin bende orda yaptircam malesef koronadan dolayi iptal oldu ins 8 yada 9. ayda gidecegiz.
Canim benim bende senden birkac yas büyüktüm ogrendigimde 6 yil olacak menepozdayim 4 yildirda evliyim prp de yaptirdim ignelerde oldum haplarda ictim maalesef bir sonuç alamadim fsh kac bazen tek yumurta bulma sansi oluyor imkansız diyemiyorum imkansiz diye birsey yok allah istedikten sonra belki tedavide olumlu olur tek yumurtayla gebelik yakalarsiniz sonuclarin önemli fsh fln kacMerhaba bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ? 19 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu ve çocuğumun olup olmayacağının kesin bilgisini ancak evlendikten sonra verebiliriz dediler, şuan evliyim 21 yaşındayım ve 1 yıldır gebelik yaşamadım kesin olarak doğal yollardan çocuğumun olmayacağı söyleniyor, bir çok doktorla görüştük, onlarda aynı fikirdeler. Bi tüp bebek merkeziyle prp yöntemi ve tavsiye için görüştük, amh değerim düşük çıktı. Doktor prp yöntemi başarı oranı düşük dedi ama yaşın genç olduğu için belli olmaz tutar belki dedi, bizde tutma ihtimali oldukça düşük olduğu için bu yöntemi düşünmüyoruz bize kesin bir sonuç verecek yöntem istiyoruz ve donasyon en mantıklısı geliyor ama ben aşırı endişeleniyorum hem bu rahatsızlıktan dolayı hemde güvenilir bir adres bulabilir miyim konusunda. Sizce yaptırmayıp beklemeli miyim ? Yaptırıyorsamda hangi doktoru tavsiye edersiniz. Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.
canim azerbeycan 1 ağustosa kadar bütün herşeyi kapattı bütün dükkanlar merkezler okullar herşey karantina olacakmış 3 haftacaım 1 temmuzda açılıcak die biliyorum fakat zaza karantina var dediler
Maalesef bu ikinci dalgalanma dünyada başladı.amerika ikinci dalga başladı amcamlar amerikada yaşıyor tatile geleceklerdi maalesef yine kaldılar amerikada ölüm sayısı tekrardan yükselişe çıkmış yine rabbim turkiyeyi ikinci dalgadan korusun diken üstündeyiz maalese hepimiz. ınsallah sayılar düşerde normal hayatlarimiza donerizPekindeki hareketlenme de beni korkuttu umarım bu kabusu ikinci kez yaşamayız.
Canım baküde 2 haftalık sokağa çıkma yasağı çıktıMerhaba Arkadaşlar. Uzun zaman sonra ilk defa girdim. Ve normalleşmeye başladığımız şu günlerde artık Tedavi ye start verelim dedik eşimi zorda olsa ikna ettim. Bu sabah Bakü de Arzu Hanıma yazdım ama geri dönüş olmadı. Bu günlerde ulaşan var mı kendisine? yada Bakü deki başka yetkililere?
Çok şükür iyim tamaram
Az önce annemle konuştum,baküde 5 temmuza kadar karantina ilanı çıkmış,fakat duruma göre kaldırıp uzata bilirlercaım 1 temmuzda açılıcak die biliyorum fakat zaza karantina var dediler
Gözünüz aydın olsunEvet canım doğuş. Rabbim sana ve herkese evlatlarınızı kuvçcaklarınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?