- Emoji Skoru
- 247
- Puanlar
- 33
Amin inşallah zazacım. Rabbim isteyen bu yolda mücadele eden herkesin kucağını doldursun inşallah.Gözünüz aydın olsun
Rabbim kızınızı korusun
Sizin hazır embriyoydu değil mi?
Amin canim âmin ınsallah tez zamanda biter bu ınsallah şimdi herkes dikkat eder de burda 900 tl yi duyan herkese maske takma aşkı geldi çok şükür maske takan yoktu iyi oldu bu rabbim bizi çırpmadan hepimizi korusun insallahAz önce annemle konuştum,baküde 5 temmuza kadar karantina ilanı çıkmış,fakat duruma göre kaldırıp uzata bilirler
Günlük vaka sayısı 450-470,bu azerbaycan için çok sayı.nüfusumuz küçük.
Hastaneler dolu
Allah dünyamızı bu beladan kurtarsın
Histereskopi olmadan transfer yaptırma derim ben 4 kez transfer oldum 4.tuttu. Ama 3 sefer boşuna yapılmış boşuna para harcamışım. Rahim filmim çok normal çıkıyordu ona rağmen son transferden önce histereskopi olmak istedim iyiki istemişim çünkü rahmin t shape miş ve enfeksiyon varmış bunlar histereskopi ile çözüldükten sonra hamile kalabildim. Ama maalesef 24 haftalıkken kötü doktorlar yüzünden erken doğum yaptım ve bebeğim 2 gün yaşayabildi. Hamile kalınca arkadaşım mutlaka alttan muayene iste 10.haftadan sonra doktorun istemese bile yoksa benim yaşadıklarımı yaşayıp mahvolursun.Merhaba arkadaslar ben dun boluda hsg cektırdım düsüklerim oluyo dıye doktorun acıklaması su oldu tüpler acık ama rahımım net görüntüsünü cekemedık rahım yapınız damarlı oldugı ıcın ılac anıden dagıldı bırde sankı bana rahım boşlugu hafıf kücük gıbı geldı dedı aneztezı ıle oldum zaten dırek oyle yapıyoruz dedı halıl ıbrahım tekınde tedavı olmak ıstıyoruz o ıstedı hsg ama bırsey snlamadım cd seklınde verdıler bılgısayara takıp cekın resmını atın dedıler cekılecek gönderilecek resım yok resmen cd de hısteroskopı yapılsın sıze dıyor boludakı doktor kendısı sadece tanısal yapabılıyormus perde bırsey varsa mudahale edıp cıkamıyormus aletı o sekılde degılmıs sımdı halıl bey hısteroskopı olsun derse nerde olacagım cok pahallı galıba cektıren varmı
Gecmiş osun sizede rabbım bır daha yastmssın ben de cektırmek ıstıyorum ama bursdakı doktor rahım filmi mi cekememiş göruntu cd de hıc yok rahım tüpler hıc yok sankı bombos bı cd verdıler ben neyı gonderecegım dontora dedım tup bebek yapıcaz ıstıyorlar dedım net goruntu alamadık gelın hıstereskopi yapalım tanısal dedı bırsey cıksrsa da bız mudahale yapamıyoruz dedı aletlerı yaterlı degılmıs ben bu hsg ye verdım 2000 bın bırdaha hıstereskopıye verıcem 2000 bırsey cıksrsa da baska yerde yaptırıcakmısm bende vaz gectm halıl ıbrahım tekınde donasyon olucak ınsallah oda tekrar adam gıbı ceken bır yerde cektırsın hıc goruntu yok demıs ıstanbul şişlide echomar varmıs goruntule me merkezı gıdebılırsenız oraya gıdın dedı burada boluda baska ceken yok cunku orada 700 dedıler ben burda 2000 bın verım oda adam gıbı cekılmedıHistereskopi olmadan transfer yaptırma derim ben 4 kez transfer oldum 4.tuttu. Ama 3 sefer boşuna yapılmış boşuna para harcamışım. Rahim filmim çok normal çıkıyordu ona rağmen son transferden önce histereskopi olmak istedim iyiki istemişim çünkü rahmin t shape miş ve enfeksiyon varmış bunlar histereskopi ile çözüldükten sonra hamile kalabildim. Ama maalesef 24 haftalıkken kötü doktorlar yüzünden erken doğum yaptım ve bebeğim 2 gün yaşayabildi. Hamile kalınca arkadaşım mutlaka alttan muayene iste 10.haftadan sonra doktorun istemese bile yoksa benim yaşadıklarımı yaşayıp mahvolursun.
Bolu yu hiç bilmiyorum ama benim yaşadığım lanet yerde herşey çok pahalı ve işlerini de doğru dürüst yapmıyorlar. Eğer imkanın varsa arkadaşım İstanbula gidip yaptır derim bu iş için 100bin TL harcadık ve hepsi işini bilmeyen önemsemeyen şeref yoksunu kişiler yüzünden boşa gitti üstelik benim hem beden hem ruh sağlığım bozuldu. O yüzden sonradan vah dememek için elinden gelenin en iyisi yapmaya çalış lütfen.Gecmiş osun sizede rabbım bır daha yastmssın ben de cektırmek ıstıyorum ama bursdakı doktor rahım filmi mi cekememiş göruntu cd de hıc yok rahım tüpler hıc yok sankı bombos bı cd verdıler ben neyı gonderecegım dontora dedım tup bebek yapıcaz ıstıyorlar dedım net goruntu alamadık gelın hıstereskopi yapalım tanısal dedı bırsey cıksrsa da bız mudahale yapamıyoruz dedı aletlerı yaterlı degılmıs ben bu hsg ye verdım 2000 bın bırdaha hıstereskopıye verıcem 2000 bırsey cıksrsa da baska yerde yaptırıcakmısm bende vaz gectm halıl ıbrahım tekınde donasyon olucak ınsallah oda tekrar adam gıbı ceken bır yerde cektırsın hıc goruntu yok demıs ıstanbul şişlide echomar varmıs goruntule me merkezı gıdebılırsenız oraya gıdın dedı burada boluda baska ceken yok cunku orada 700 dedıler ben burda 2000 bın verım oda adam gıbı cekılmedı
allahım yü<zümüzebaksın ne dimm bacım can bulalım derken candan etmesin yaradanAz önce annemle konuştum,baküde 5 temmuza kadar karantina ilanı çıkmış,fakat duruma göre kaldırıp uzata bilirler
Günlük vaka sayısı 450-470,bu azerbaycan için çok sayı.nüfusumuz küçük.
Hastaneler dolu
Allah dünyamızı bu beladan kurtarsın
Merhaba madem boludasınız neden ankarayı düşünmüyorsunuz? Hem yakın hem çok daha güvenilir yerler var. Küçük şehirler maalesef bu konularda çok da başarılı olamıyor. Hem maddi hem manevi çok yıpranıyorsunuz. Düzen laboratuvarı var ama bana fiyatları biraz fazla geliyor, eğer randevuyu önden alırsanız başkent hastanesini düşünebilirsiniz. Gerçi orda muayene sonrası gerek görülürse yapılıyormuş, isteğe göre değilmiş. Bir de zazanın doktoru vardı histereskopi yapan cem akarsuydu sanırım, benim bile niyetim ona gitmek hiç tanımasam da. Çünkü bu işi inanılmaz ticarete dökmüşler madem bu parayı vereceğiz, bu anesteziyi alacağız rn azından 1 kerede kurtulalım inşallah:) çok geçmiş olsun şimdidenGecmiş osun sizede rabbım bır daha yastmssın ben de cektırmek ıstıyorum ama bursdakı doktor rahım filmi mi cekememiş göruntu cd de hıc yok rahım tüpler hıc yok sankı bombos bı cd verdıler ben neyı gonderecegım dontora dedım tup bebek yapıcaz ıstıyorlar dedım net goruntu alamadık gelın hıstereskopi yapalım tanısal dedı bırsey cıksrsa da bız mudahale yapamıyoruz dedı aletlerı yaterlı degılmıs ben bu hsg ye verdım 2000 bın bırdaha hıstereskopıye verıcem 2000 bırsey cıksrsa da baska yerde yaptırıcakmısm bende vaz gectm halıl ıbrahım tekınde donasyon olucak ınsallah oda tekrar adam gıbı ceken bır yerde cektırsın hıc goruntu yok demıs ıstanbul şişlide echomar varmıs goruntule me merkezı gıdebılırsenız oraya gıdın dedı burada boluda baska ceken yok cunku orada 700 dedıler ben burda 2000 bın verım oda adam gıbı cekılmedı
Rahmin içi darsa mutlaka histeroskopiyle profesiyonel şekilde genişletmen lazımMerhaba arkadaslar ben dun boluda hsg cektırdım düsüklerim oluyo dıye doktorun acıklaması su oldu tüpler acık ama rahımım net görüntüsünü cekemedık rahım yapınız damarlı oldugı ıcın ılac anıden dagıldı bırde sankı bana rahım boşlugu hafıf kücük gıbı geldı dedı aneztezı ıle oldum zaten dırek oyle yapıyoruz dedı halıl ıbrahım tekınde tedavı olmak ıstıyoruz o ıstedı hsg ama bırsey snlamadım cd seklınde verdıler bılgısayara takıp cekın resmını atın dedıler cekılecek gönderilecek resım yok resmen cd de hısteroskopı yapılsın sıze dıyor boludakı doktor kendısı sadece tanısal yapabılıyormus perde bırsey varsa mudahale edıp cıkamıyormus aletı o sekılde degılmıs sımdı halıl bey hısteroskopı olsun derse nerde olacagım cok pahallı galıba cektıren varmı
Kardeşim bu nasıl oluyor 2000 tl hsg mi çekilirGecmiş osun sizede rabbım bır daha yastmssın ben de cektırmek ıstıyorum ama bursdakı doktor rahım filmi mi cekememiş göruntu cd de hıc yok rahım tüpler hıc yok sankı bombos bı cd verdıler ben neyı gonderecegım dontora dedım tup bebek yapıcaz ıstıyorlar dedım net goruntu alamadık gelın hıstereskopi yapalım tanısal dedı bırsey cıksrsa da bız mudahale yapamıyoruz dedı aletlerı yaterlı degılmıs ben bu hsg ye verdım 2000 bın bırdaha hıstereskopıye verıcem 2000 bırsey cıksrsa da baska yerde yaptırıcakmısm bende vaz gectm halıl ıbrahım tekınde donasyon olucak ınsallah oda tekrar adam gıbı ceken bır yerde cektırsın hıc goruntu yok demıs ıstanbul şişlide echomar varmıs goruntule me merkezı gıdebılırsenız oraya gıdın dedı burada boluda baska ceken yok cunku orada 700 dedıler ben burda 2000 bın verım oda adam gıbı cekılmedı
Birde onu söyleyim acı geçmişim varMerhaba madem boludasınız neden ankarayı düşünmüyorsunuz? Hem yakın hem çok daha güvenilir yerler var. Küçük şehirler maalesef bu konularda çok da başarılı olamıyor. Hem maddi hem manevi çok yıpranıyorsunuz. Düzen laboratuvarı var ama bana fiyatları biraz fazla geliyor, eğer randevuyu önden alırsanız başkent hastanesini düşünebilirsiniz. Gerçi orda muayene sonrası gerek görülürse yapılıyormuş, isteğe göre değilmiş. Bir de zazanın doktoru vardı histereskopi yapan cem akarsuydu sanırım, benim bile niyetim ona gitmek hiç tanımasam da. Çünkü bu işi inanılmaz ticarete dökmüşler madem bu parayı vereceğiz, bu anesteziyi alacağız rn azından 1 kerede kurtulalım inşallah:) çok geçmiş olsun şimdiden
Tesekkür ederim boluda yaptırdım cunku hamıle ıken de o doktora gıdıyorudm özel hastaneydı rahat olur dıye gıttım hsg filmine 2 bın verdım eşim ıcınde sprm tahlılı ıstedıler halıl beyın merkezınden daha once yaptırdık 4 yıl gectı ustunden eksık bakılmıs zaten sadece sayıya bakıkmıs morfolojı ye bakılmamıs tekrar yaptırdık sükür bırsey cıkmadı morfoloji % 80 cıktı onada 300 tl verdık kücük yer pahallı ve benım ışlem olmadı görüntü alamadık olmadı ne demek ben sonucta cektırıyorum bu fılmı nerede tedavı olsan ıstıyorlar ona bakıyorlar benım elımde gosterecek goruntu yok neden yapamadı anlamadm belkıde hsg konusunda pek tecrubelı degıl bılemıyorum echomar şişli de cektırın dedıler daha net goruntu olıyormus hem fıyatı da uygun geldı 700 dedıler orda cektırecegım hsg galıba cunku burdakı doktor rahım boslugu yeterlı ama sankı hafıf kucuk dıyor net soylemedı rahım yapınız damarlı dedı nasıl oluyo o damarlı ne demek anlamadmMerhaba madem boludasınız neden ankarayı düşünmüyorsunuz? Hem yakın hem çok daha güvenilir yerler var. Küçük şehirler maalesef bu konularda çok da başarılı olamıyor. Hem maddi hem manevi çok yıpranıyorsunuz. Düzen laboratuvarı var ama bana fiyatları biraz fazla geliyor, eğer randevuyu önden alırsanız başkent hastanesini düşünebilirsiniz. Gerçi orda muayene sonrası gerek görülürse yapılıyormuş, isteğe göre değilmiş. Bir de zazanın doktoru vardı histereskopi yapan cem akarsuydu sanırım, benim bile niyetim ona gitmek hiç tanımasam da. Çünkü bu işi inanılmaz ticarete dökmüşler madem bu parayı vereceğiz, bu anesteziyi alacağız rn azından 1 kerede kurtulalım inşallah:) çok geçmiş olsun şimdiden
Cok pahallı burda heryer o fıyata yapıyor bende bolunun cok tercıh edılen hastanesı dıye gıttım ama sonuc alamadm var resım ıcınde ama sim sıyah bırsey gorunmuyo anestezı aldım gırdım korku ayrı sıtres ayrı kanamam cok oldu kurtaj olduk sandık hala agrım var oturamıyorum parca geldı afedersınz ne yaptırlae ınanın bılmıyorum herkez hsg cektıryor boyle mı oluyo analamdm zaten artık ona yaptırmam hıstereskopı yapalım net gorelım dıyor bır sorun varsa ıslem yapıp cıkıyormusunz dedım yapamıyorlar mış aletlerı o sekılde degılmıs sadece tanısal mıs benden 2000 yıne alıcak surada su var burada bu var gıt amelıyat ol dıyecek tekrar basa sar bu sefer dsha cok malıyetlı olucak sız kaca cektırdınzKardeşim bu nasıl oluyor 2000 tl hsg mi çekilir
Çok para vermişin ve o hastaneye git hsg görüntüsünü talep et.verdikleri boş cd yide gözlerind sok.
Histeroskopinide sakın o doktorda yaptırma
Bilgili bir yere git hem histeroskopi yapsınlar hemde sorun olursa çözsünler
Cok gecmıs olsun baya ugrasmıssınz ben ılk kez hsg cektırıdm sız baya ugrasmıssnz fıyatlar cok pahallı tedavıye mı para bulalım bu fılmlere amelıyatlara mı verdıgım para da bosuna gıttıBirde onu söyleyim acı geçmişim var
Ankarada bana histeroskopi yapan profların ismini yazım:2 defa recai pabbutcu,2 defa Aydan Biri
1 defa Ahmet Erdem,1-defa Yimur Gürgan
Ve inanın Cem bey kadar uğraşıp rahmimi düzelten olmadı
Hsg ankarada bayandırda ilaçsız acımadan 750 çektilerCok pahallı burda heryer o fıyata yapıyor bende bolunun cok tercıh edılen hastanesı dıye gıttım ama sonuc alamadm var resım ıcınde ama sim sıyah bırsey gorunmuyo anestezı aldım gırdım korku ayrı sıtres ayrı kanamam cok oldu kurtaj olduk sandık hala agrım var oturamıyorum parca geldı afedersınz ne yaptırlae ınanın bılmıyorum herkez hsg cektıryor boyle mı oluyo analamdm zaten artık ona yaptırmam hıstereskopı yapalım net gorelım dıyor bır sorun varsa ıslem yapıp cıkıyormusunz dedım yapamıyorlar mış aletlerı o sekılde degılmıs sadece tanısal mıs benden 2000 yıne alıcak surada su var burada bu var gıt amelıyat ol dıyecek tekrar basa sar bu sefer dsha cok malıyetlı olucak sız kaca cektırdınz
Parayımı söyleyim,sağlığımımı söyleyimCok gecmıs olsun baya ugrasmıssınz ben ılk kez hsg cektırıdm sız baya ugrasmıssnz fıyatlar cok pahallı tedavıye mı para bulalım bu fılmlere amelıyatlara mı verdıgım para da bosuna gıttı
Rabbim en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsün insallah neyı cok isterse insan onunla imtihan olurmuş bızımde imtihanımız bu cok zor bi imtihan rabbım yardımcımız olsunParayımı söyleyim,sağlığımımı söyleyim
Senelerdi bu yoldayım ve hala kucak boş
Şimdide araya korona girdi
Canım benim asi tam bir muamma eylülden önce zor diyorlar allah yardımcımız olsun hepimizinarkadaşlar aşı bulunacak mı ne olacak bende çok umutsuzlaşmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?