Almanyada 2.cı salgın baslıcak dıyolar 8.cı aydada gıdemezsem kafayı yerım artık bu sene hamıle olmak ıstıyorum inat ettim

Canım benim asi tam bir muamma eylülden önce zor diyorlar allah yardımcımız olsun hepimizin
evet canım katılıyorum bu gidişle seneye kadar hiçbirşey belli değil astım hastasıyım işe geliyorum sinirlerim bozuldu

Herkese merhaba, beni hatirlayan arkadaslar çıkar mutlaka, zorlu bir süreçten snr dogum vaktim geldi 1 temmuz , hepinizden dualarını bekliyorum cok uğraştık bekledik, gecen sene bu zmnlar okdr cok agliyordum ki evlat diye ve donasyon diye biseuden hbrim bile yoktu, şimdi kavusma günü geldi, rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah, hepiniz de benim dualarimdasiniz cok yazmasam da hep girip okuyorum, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah saglikla

Allah bir seste kurtarsın ve sağlıkla kucağına al inşallah. Eğer yapabilirsen bizlere çok dua et ben 2 haziranda erken doğum yaptım ve bebeğim 2 gün dayanabildi çok acı çekiyorum benim dualarım hiç kabul olmadı belki sizlerinki kabul olur kardeşim hepimiz de anne olalım hepimiz sağlıklı evlatlar büyütelim nolur bizlere çok dua et. Allah yar ve yardımcın olsun.

Rabbim sag saglim hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inşallah cnm bızleri unutma dualarında

Cookk sagol canim benim, allah sabır versin, hepinize inanın hamileligim boyu dua ettim sözüm söz hepinize dua edicem

Canım benim çok sevindim ınsallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dualarım seninle ınsallah kolayca doğum yaparsin şimdiden hayırlı olsun canim

evet canım katılıyorum bu gidişle seneye kadar hiçbirşey belli değil astım hastasıyım işe geliyorum sinirlerim bozuldu
Cok geçmiş olsun kardeşim çok dikkat et kendine rabbim korusun seni

Canım benim çok sevindim ınsallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dualarım seninle ınsallah kolayca doğum yaparsin şimdiden hayırlı olsun canim
Coook tesekkur ederim insallah canim, benim de bütün dualarim seninle, şu pandemi geçse de tedavileriniz başlasa ben de sizin için sabırsızlanıyorum

Allah bir avazda, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Burada birçok kadın HSG çektirdi ben de dahil. daha önce hiç duymadım ve yaşamadım kanama durumunu. ayrıca cidden çok pahalıymış 2000 tl ne demek ya. ben 650 tl'ye ecomar'da yaptırmıştım. öyle çok ağrı sancı falan da olmadı.

Çok şükür iyim tamaram
Temmuzun birini bekliyorum
Bakalım ne olucak

bende heyecanla bekliyorum bir de stres oldum bu vaka sayılarındaki artış yüzünden. çok canım sıkılıyor bu durumlara. aklıma gideceğim gün gelince ter basıyor bi korku kaplıyor içimi. offf offf bu neydi böyle

sizinle bende aynı duyguları yaşıyorum. Bide tutmazsa korkusu

Hiç sıkma canını
Korona virüsten 95-98% her kes iyileşiyor
Buda bir gripti girdi hayatımıza
Ve eskisi kadar agresiv değil

Coook tesekkur ederim insallah canim, benim de bütün dualarim seninle, şu pandemi geçse de tedavileriniz başlasa ben de sizin için sabırsızlanıyorum
Canim benim ınsallah darısı hepimizin başına güzel kalpli arkadaşım herşey gönlünce olsun. ınsallah bu günlerde geçecek.rabbim seni aileni bebeğini korusun.

Ah tamaracim benimde aynı inan vaka sayılarında birtürlü azalmiyor buda bende endişeye yol açıyor rabbim bu çırpmadan bizi tez zamanda kurtarsın ınsallah.

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…