Baharolsun teşekkürler. Sabahtan beri sinirim bozuldu. Yanaklarim kipkirmizi eller titriyor sinirden. Hak verdim, ozur diledim yetmedi Kazene. Hakaret üzerine hakaret. Ne gerek var bu kadar kine, öfkeye. Ben geri adım atıp hak vermisim zaten. Ama bu yetmedi. Sürekli hakaret yiyorum. Ne gerek var böyle seylere. Simdi de Baharolsun hakverdi diye engellemissin Kazen
Yapma, böyle şeylere hic gerek yok. Birak herkes kendi derdinde zaten. Çok gereksizdi bugün bu tartismalar. Hoşuna gitmeyen birşey yazanı engellemen tam diktatorluk gibi oldu. Millet senden korkup hicbirsey yazamayacak. Ne güzel oldu degil mi??

Arkadaşlar biz Kazen le telefonla konuşup anlaştık. Sabah sabah hem birbirimizi hem sizi gerdik. İnsanız olur böyle yanlış anlaşmalar diyorum. Sözlü olarak iletişim her zaman daha iyi oluyor. Olaylar büyümüyor. İnsan birbirine karşı daha anlayışlı oluyor. Bu da sabah aksiyonumuz oldu. Umarım bir daha yaşamayız.

Az önce hayratle okudum yazılanları gerçekten iletişim çok önemli ne senin ne de Zaza nın herhangi bir kurumun reklamcısı olduğunuza asla inanmıyorum. Barış sağlandığı için memnun oldum açıkcası.

zaten yanlış anlasılmalar olduğu belliydi. böylesi en iyisi olmuş. gerek yok bunlara hepımızın amacı anne olmak başka bırsey değil kesinlikle

Kur sabitlemeye ok diyen oldu mu?
Ben Gynolife la görüşüyorum en son. Karar olarak her yeri dolaştım resmen
Az önce konuştum gynolife ile ben orada tedavi göreceğim. Hem Eylül gibi giriş çıkışlar kapanır mı diye sordum hem de kur sabitlemeyi. Sağlık bakanlığı girişleri kapanmayacağını zaten pcr testi yapmadan almadıklarını söylemiş. Yani gidillerde sıkıntı olmayacakmış kur sabitlemeyi gelince bunu yapamayacaklarını çünkü euro un imiş çıkışlarının ön görülemediği için sabitlesek ve siz geldiğinizde düşük olsa doğal olarak sıkıntı yaşarız dediler ayrıca kendileri için de donörlere yaptıkları ödemelerin de döviz üzerinden olduğudan kendilerine de böyle bir uygulama yapılmadığı için biz de yapamayız dediler.

Arkadaşlar bukadar sıkıntılar yaşandı benim yarı yamalak yazılarım ve okumalarım yüzünden
Murakami kazenle anlaştığına göre sevindim
Ben kendi adıma söyleyim,burda pasif haline geldiyim hep hit sohbeti açılınca olduğu için ben halilde hamile kalıp anne olanların kazene şikayet edip beni kapatırdıklarını düşünce etim
Kazenlede konuştum bu sabah ve asla aklımızın ucundanda geçmedi kazenin hitle işbirliklerine.
İnanın türkce kendimi ifade edemiyorum ve anlaşılmazdıklar yaşıyorum
Kazen ama onu biz telefonda defalarca konuştuk benim british indirimi kızlar için yapmamın benim iyi niyetina bağlı olduğunu biliyorsun.asla bu yolda ne prim nede mükafat almadım.bende hepiniz gibi para döküyorum bu yolda
Allah şahit Bu yolda bir sürü paralar dökmüşüm ve asla,asla birilerinin ben çektiyimi çekmesini istemem
Hala cebelleşiyorum anne olmak için.
Ben iki merkez gördüm bu donasyon süresinde ve iki merkezin nakadar farklı olduğunu dile getirdim
Bakın britishte negativ alsam bile,başka merkeze getsemde asla bu merkezi kötülemem
Çünkü ellerinden geleni yaptıklarına eminim
Ve hiç bir zaman kalbimi kırmadılar
Geçelim halile,evet bana ilerleyen tedavilerde indirimde yaptı,bedava tedavilerde.ama inanın bir okadarda inciti.
Bir şey anlatıyım en son halilde hazır embriyo tedavisine razılaştık.eşimi ikna etmek için sabahlara kadar kavga,göz yaşı,boşanmaya kadar dayandık,neyse anlaştık ve gitik.
Transfer sırası halil hele bir rahime bakalım dedi ve o jelli aleti içime sokarak çok kötü,çoook kötü rahim 6 mm dedi
Ee ben size zaten rahim fotorafı atım dedim,ankaradakı doktor 8-9 mm dedim
Beni azarlayarak nerde burda 8-9 mm,azmış gibi yanındaki asistanlarıda davet eti gelin bakın bu kadın ne durumda
Size anlatamam içim nasıl titriyordu.sabaha kadar eşimle kavga,gel transfer odasında bu azarlamalar
Neyse transfer gerçekleşti ve tabii ki negativle sonuçlandı
Ben herkesten hazır embriyoyu saklıyarken,beni halilde tedavi gören hasta(masum) isimli arıyor ve zaza hzır embriyo etirdin.hayır dedim.rahminde çok kötüymüş halil yer bulamamış transfer etmeye.ve bunlarıda halilin hemşiresi söylemiş
Ben ne kalp acısı çektim anlatamam
Hasta mahremiyeti denilen bir şey yok bu merkezde
Disiplin yok
Saygı yok
Artık siz belki bu yazdıklarımdan sonra beni anlarsınız
Halilden sonra britishe gitim ve eşimin spermiyle hamile kaldım.düştü,bu artık başka bir problem
İnşallah bu problemi çözerim ve anne olurum ve inanın en çok istediyim şey halile yazmak isterim
Sen beni azarlıyordun suçum olmada ama al bu sana doğurduğum bebek
İşini güzel yap ve kadınları azarlama
Belki halil bıkmış ve bizi sıradan bir karınca gibi görüp eziyor.bence davranış,uslubuna çeki düzen vermeli
Ha benim gibi zor vakalara gücü yetmiyorsa almasın
Bugün dediğini yarın unutuyor
Yanında çalışanlar bile açık açık söylüyor dondurulmuş yumurta kullandığını,zor vakalara taşıyıcı annelik tavsiye etmesi(daha çok kazanç var bunda),ve ince kalan rahimleride ablasına fizik tedavisine yönlendirme
İnanın hiç bir ülkede böyle tedavi yok bu transfer öncesi fizik tedavisi,hangi doktora söyledim güldü
Buda ayrı bir kandırmaca
Vede unutmayın halilin nuh zamanından kalmış makineleri rahim zarını 2-3 mm daha ince gösteriyor
Bunuda kendinize not alın

Çok teşekkürler cnm. Gereksiz tatsizlik oldu.
Neyse önümüze bakalım. Hepimizin baska dertleri var zaten. İnsallah hepimiz anne olalım. İyi şeylere konsantre olalım

Kazen lütfen Baharolsun'u geri al. Bugün bu kadar tatsızlık yeter. Daha fazla uzamasın lütfen.
Sen de kızınca yazıyorsun ama bayağı kötü o da Baharolsun da arkadaslarina destek olmak icin yazdı. Lütfen artık uzamasın bu is. O da burada tedaviye hazırlanıyor. Belki buradan fayda sağlayacağı kritik yazışmaları kaçıracak. Hadi uzamasın

Zam gelmişmi kaç euro dedi

Aynan kazeen lütfen arkadaşlarımızı pasif modundan çıkar.biz bir birimizden destek güç alıyoruz
Hele baharılsun çok bize ihtiyacı var
lütfen cewlik1212 arkadaşımıda
Cewlik de mi offline.
Kazen evet Cewlik'i de Baharolsun'u da aktif yap lütfen. Hepimiz işimize bakalım. Burada herkes birbirine destek. İnan bizi en iyi bu donasyon sayfasindaki arkadaslarimiz anlıyor. Hepimizin psikolojisi benzer. Burasi o yüzden bize çok büyük destek. Benim buradaki arkadaslarimin pozitif haberlerini okumaya, onlar ile dertlesmeye ihtiyacim var. Hepimiz için durum aynı. Hadi hepberaber önümüze bakalım. Bugünkü tatsizliklar geride kalsın.

Aşk olsun Zazacım. İnsanlar birbirini yanlış anlayabilir. Bunun üzerinde durmuyorum. Yeterki birbirimizi kırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…