Baharolsun teşekkürler. Sabahtan beri sinirim bozuldu. Yanaklarim kipkirmizi eller titriyor sinirden. Hak verdim, ozur diledim yetmedi Kazene. Hakaret üzerine hakaret. Ne gerek var bu kadar kine, öfkeye. Ben geri adım atıp hak vermisim zaten. Ama bu yetmedi. Sürekli hakaret yiyorum. Ne gerek var böyle seylere. Simdi de Baharolsun hakverdi diye engellemissinAyyyy ne Garip ne Çirkin bir yer olmuş burası, site sahibi ve Kraldan çok Kralcısı site üyelerine hakaret edip azarlıyor.. Bu sitenin sahibi gobeğini kaşıyıp tesbihini ceken tukuruklerle kadınlara hakaret ediyor, moderator yancısı da hakaret ediyor... Inanılmazzzz gercekten... sakin olmak nerede kaldı site sahibisiniz, üyelerinizle varsınız yoksa çöpsünüz...Sizin bu yaptıgınız kadına şiddettir ve şikayet edilmelidir.. Ama siz dukkan benim diyip ancak engellersiniz insanları...
bu kadınlar şu donemde neler yasıyor nasıl bir psikolojideler haberiniz var mı, ucu size dokununca hemen kalıtesizce hakaret edıyosunuz.. REZALET REZALET.....
Ekstra olarak neler istemistiniz?Evet ilk para konusu biraz karışık çünkü ben ekstra şeyler yaptırdım ama normal 5000 di ama zam oldu mu bilmiyorum
ben kurum adı vermiyorum dilim yandı ama kıbrısta bu tek tek ara 3000 veren hangisiyse oCanım senin merkez neresiydi? ve fiyat nedir? kur sabitleyince TL ödeyeceksin o zamn değil mi?
Kur sabitlemeye ok diyen oldu mu?ben kurum adı vermiyorum dilim yandı ama kıbrısta bu tek tek ara 3000 veren hangisiyse o
Az önce hayratle okudum yazılanları gerçekten iletişim çok önemli ne senin ne de Zaza nın herhangi bir kurumun reklamcısı olduğunuza asla inanmıyorum. Barış sağlandığı için memnun oldum açıkcası.Arkadaşlar bizKazen le telefonla konuşup anlaştık. Sabah sabah hem birbirimizi hem sizi gerdik. İnsanız olur böyle yanlış anlaşmalar diyorum. Sözlü olarak iletişim her zaman daha iyi oluyor. Olaylar büyümüyor. İnsan birbirine karşı daha anlayışlı oluyor. Bu da sabah aksiyonumuz oldu. Umarım bir daha yaşamayız.
gynolife beni de düşündürmüyor deği ya uf şaşırdık ne yapıcagımızıKur sabitlemeye ok diyen oldu mu?
Ben Gynolife la görüşüyorum en son. Karar olarak her yeri dolaştım resmen
zaten yanlış anlasılmalar olduğu belliydi. böylesi en iyisi olmuş. gerek yok bunlara hepımızın amacı anne olmak başka bırsey değil kesinlikleArkadaşlar bizKazen le telefonla konuşup anlaştık. Sabah sabah hem birbirimizi hem sizi gerdik. İnsanız olur böyle yanlış anlaşmalar diyorum. Sözlü olarak iletişim her zaman daha iyi oluyor. Olaylar büyümüyor. İnsan birbirine karşı daha anlayışlı oluyor. Bu da sabah aksiyonumuz oldu. Umarım bir daha yaşamayız.
Az önce konuştum gynolife ile ben orada tedavi göreceğim. Hem Eylül gibi giriş çıkışlar kapanır mı diye sordum hem de kur sabitlemeyi. Sağlık bakanlığı girişleri kapanmayacağını zaten pcr testi yapmadan almadıklarını söylemiş. Yani gidillerde sıkıntı olmayacakmış kur sabitlemeyi gelince bunu yapamayacaklarını çünkü euro un imiş çıkışlarının ön görülemediği için sabitlesek ve siz geldiğinizde düşük olsa doğal olarak sıkıntı yaşarız dediler ayrıca kendileri için de donörlere yaptıkları ödemelerin de döviz üzerinden olduğudan kendilerine de böyle bir uygulama yapılmadığı için biz de yapamayız dediler.Kur sabitlemeye ok diyen oldu mu?
Ben Gynolife la görüşüyorum en son. Karar olarak her yeri dolaştım resmen
Çok teşekkürler cnm. Gereksiz tatsizlik oldu.Az önce hayratle okudum yazılanları gerçekten iletişim çok önemli ne senin ne de Zaza nın herhangi bir kurumun reklamcısı olduğunuza asla inanmıyorum. Barış sağlandığı için memnun oldum açıkcası.
İnsallah ZazacimKazen lütfen bu yazdıklarıma göre beni aff et
Ama inan içim nasıl sızlıyor bilemezsin
Ben burda bir tek sonucumu merak edenler için duruyorum
İnşallah güzel sonucumu paylaşıcam
Ben buna inanıyorum
Zam gelmişmi kaç euro dediAz önce konuştum gynolife ile ben orada tedavi göreceğim. Hem Eylül gibi giriş çıkışlar kapanır mı diye sordum hem de kur sabitlemeyi. Sağlık bakanlığı girişleri kapanmayacağını zaten pcr testi yapmadan almadıklarını söylemiş. Yani gidillerde sıkıntı olmayacakmış kur sabitlemeyi gelince bunu yapamayacaklarını çünkü euro un imiş çıkışlarının ön görülemediği için sabitlesek ve siz geldiğinizde düşük olsa doğal olarak sıkıntı yaşarız dediler ayrıca kendileri için de donörlere yaptıkları ödemelerin de döviz üzerinden olduğudan kendilerine de böyle bir uygulama yapılmadığı için biz de yapamayız dediler.
Murakami bugün senin stresinde benimde bir payım olduğunu düşünüyorum ve özür dilerimİnsallah Zazacim ❤
Cewlik de mi offline.Aynan kazeen lütfen arkadaşlarımızı pasif modundan çıkar.biz bir birimizden destek güç alıyoruz
Hele baharılsun çok bize ihtiyacı var
lütfen cewlik1212 arkadaşımıda
Aşk olsun Zazacım. İnsanlar birbirini yanlış anlayabilir. Bunun üzerinde durmuyorum. Yeterki birbirimizi kırmayalımMurakami bugün senin stresinde benimde bir payım olduğunu düşünüyorum ve özür dilerim
Ben doğru düzgün yazsaydım sende doğru düzgün anlardı
Lütfen benim bu yarı yamalak türkçemde bir kusur görseniz söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?