Mazaret derken beyefendi???bunu yazamazsınız bu iftiradır, böyle düşünüyorsunuz diye bunu yazıya dökemezsiniz.
Ben sizin hakkınızda aklımdan geçenleri yazsam ama elimde kanıt yok diyip sıyrılabilir miyim? Benim düşüncem bu yönde desem ama bu sadece düşüncelerim desem ? Kanıt mı oda neymiş? Ben böyle düşünüyorum diyip yazabilirmiyim?
bunu yaparsam bu nedir biliyor musunuz ? Bunun adı terbiyesizliktir, iftiradır. Bende yukarıda mesajlarda bu terbiyesizliği yaptım ama sizin hiç umrunuzda değil hala mazeretler sunuyorsunuz.
Az önce bir aciklama yaptiniz mesela. Yok ama siz aciklama yapmak yerine karsinizdaki insana hakaret yağdırıyor ve iftira ediyorsunuz.
Yazdığınız tüm kötü seyleri size iade ediyorum.
İftiraya giriyor haklisiniz yazmışım zaten. Elimde kanit olmadan yazmamaliydim yazmışım zaten siz daha ilk mesajınızı yazmadan. Daha niye benim haklisiniz dedigim şeyleri yaziyorsunuz. Tatmin olmadiniz galiba. Bana ettiginiz o üstü kapali küfür ve iftiralar yetmedi mi hıncınızı çıkartmaya.bunu yazamazsınız bu iftiradır, böyle düşünüyorsunuz diye bunu yazıya dökemezsiniz.
Ben sizin hakkınızda aklımdan geçenleri yazsam ama elimde kanıt yok diyip sıyrılabilir miyim? Benim düşüncem bu yönde desem ama bu sadece düşüncelerim desem ? Kanıt mı oda neymiş? Ben böyle düşünüyorum diyip yazabilirmiyim?
bunu yaparsam bu nedir biliyor musunuz ? Bunun adı terbiyesizliktir, iftiradır. Bende yukarıda mesajlarda bu terbiyesizliği yaptım ama sizin hiç umrunuzda değil hala mazeretler sunuyorsunuz.
Aramızda fark var. Ben hakaret etmiyorum. İftira atmıyorum. Kanitim yok diyorum. Ve daha siz ofkenizi kusmadan ben haklisiniz yazmistim zaten.yaaa işte insan yaşattığını yaşamalı!
sen verdiğim mesajı da anlamamışsın...
siz "site bu işte para yemiş" derken sorun yoktu değil mi? Benim hiç elim ayağım titremedi, arkadaş bir kerede benim yerime siz koyun kendinizi. Yahu bir kerede beni hormonla yüklemişler olsun.
ama ama özür dilerim ben sadece fikirlerimi beyan ettim asla iftira değil.
fikrim doğru yanlış bilemem ama benim fikrim işte bu ...
Aramızda fark var. Ben hakaret etmiyorum. İftira atmıyorum. Kanitim yok diyorum. Ve daha siz ofkenizi kusmadan ben haklisiniz yazmistim zaten.
Kissasa kıssas adeletiniz için tebrik ederim.
Özür dilerim ama "buraya nasıl para yedirdilerse" lafı iftiradırAramızda fark var. Ben hakaret etmiyorum. İftira atmıyorum. Kanitim yok diyorum. Ve daha siz ofkenizi kusmadan ben haklisiniz yazmistim zaten.
Kissasa kıssas adeletiniz için tebrik ederim.
Canım senin merkez neresiydi? ve fiyat nedir? kur sabitleyince TL ödeyeceksin o zamn değil mi?benim şuan konuştuğum yer dün kuru sabitleyelim ozaman siz daha fazla sıkıntıya girmeyin dedi o yüzden sordum. ve onlarla ilk konuştuumda yuro 6 civarındaydı tekrar yönümü kıbrısa çevirdiğimde yuro 7,3 lardaydı. şimdi 8,60 dedim ki ben parayı tolim derken dahada batıyorum. o yüzden ertelemeyi düşünğyorum yazdım. hocayla konuşim olmadı kuru sabitleyelim dedi. o yüzden sordum canım çok güzel anlatmışsın allah razı olsun
Özür dilerim ama "buraya nasıl para yedirdilerse" lafı iftiradır
Kazen çok kibarım değil mi:))) Ben olsam var ya senin yazdıklarını okuyunca siteyi çoktaaaan terk etmiştim ama giderler mi dersin? Ben gitmezler diyorum, gidenlerde bumerang gibi, gönderiyorsun geliyor, gönderiyorsun geliyor.
Yaş kac acaba? 15 mi?ama bakın beni gerçekten kırıyorsunuz, bende kanıtım var demedim ki ! sadece fikirlerimi yazdım. Benimde kanıtım yok diyince temize mi çıktınız?
Töbe elimde delil yok, sadece siz Çekya Çekya yazınca öyle bir intiba oluştu. Fikrimi de mi yazmayayım?
Kusura bakmayın günahınıza girmişim çok özür dilerim....
bakın özür dileyince geçiyorsa bende sizi affediyorum...
Kisi karsisindakini hep kendi gibi bilir.
Sen erkeksin hormon yalnızca kadın da olur bilmiyorsan öğren :))) Ama ben kadınım ben hormonlara mana bulabilirim, iftira değil çıkarım lafına ayar oldum, ayan beyan iftira işte, Kazen'e demedim siteye dedim, yahu siteye dedinse bu site para yiyorsa ne biçim site dersin gidersin, para yendiğine bu emin olduğun yerde durmak da ne bileyimÇarşamba 00:29'da yazılmış mesaj üzerine bir sürü dedikodu yapılmış site / kazen olayına takılmışlar...
ama ben sonra özür diledim diye mazeret asla kabul edilemez 40 saatir neredeydin diye sorarlar adama...
yok gitmez bunlar, böyle iftiradan beslenirler ama gitmezler, özür beklerler ama yine de gitmezler.
arkadaş nasıl bir hormon anlamadım, bizde insanız, bizimde hormonlarımız var, tansiyon filan
ne kadar masum ya ; ama benim düşüncem bu ! Kadına diyorum ki Bahçeci grubun basın yasağı var ama ben öyle sanmadım. Sen hiti eleştirdin diye yasaklandın mı? Yoooooo O zaman neden "eleştirdim diye" ceza aldım diyene inanıyorsun. Allah akıl fikir vermiş bir sorgulasana olayı.
Bristish kime aitti bu arada !
bende az it değilim heee
Pardonn? 40 saattir niye cvp yaamisimÇarşamba 00:29'da yazılmış mesaj üzerine bir sürü dedikodu yapılmış site / kazen olayına takılmışlar...
hem özür diledi, geçti :)
ama ben sonra özür diledim diye mazeret asla kabul edilemez 40 saatir neredeydin diye sorarlar adama...
yok gitmez bunlar, böyle iftiradan beslenirler ama gitmezler, özür beklerler ama yine de gitmezler.
arkadaş nasıl bir hormon anlamadım, bizde insanız, bizimde hormonlarımız var, tansiyon filan
ne kadar masum ya ; ama benim düşüncem bu ! Kadına diyorum ki Bahçeci grubun basın yasağı var ama ben öyle sanmadım. Sen hiti eleştirdin diye yasaklandın mı? Yoooooo O zaman neden "eleştirdim diye" ceza aldım diyene inanıyorsun. Allah akıl fikir vermiş bir sorgulasana olayı.
Bristish kime aitti bu arada !
bende az it değilim heee
Arkadasim derdiniz ne sizin. Sabah ilk senin mesajini okudum ve sana hak verdim zatwn. Haklisin iftiradir bu dedim. Yanlıştı dedim. Daha ne istiyorsunuz ben anlamadim. İftira değil çıkarım diye bir lafım yok. Daha ilk mesajda iftira bu dedim. Nedir derdiniz ya. YETER!!!Sen erkeksin hormon yalnızca kadın da olur bilmiyorsan öğren :))) Ama ben kadınım ben hormonlara mana bulabilirim, iftira değil çıkarım lafına ayar oldum, ayan beyan iftira işte, Kazen'e demedim siteye dedim, yahu siteye dedinse bu site para yiyorsa ne biçim site dersin gidersin, para yendiğine bu emin olduğun yerde durmak da ne bileyim
Senin tansiyon, benim gözler, sabahı sabah ettim tek tek mesajlara baktım, olur ya gözümden kaçan bir şey vardır alıntıladığım üyelere haksızlık ederim diye, biz böyle ince eleyip sık dokuyoruz ama geliyorlar "nasıl para yedirdilerse" diyorlar, şak diye ağızdan çıkıveriyor iyi mi:))))
Arkadaş bir yeri karalamak, iftira atmak ne kolaymış, pat söylüyorsun çekiliyorsun, vicdan falan duymuyorsun he, kafayı yastığa koyup horlamaya başlıyorsun.
Kazen'e demedim, siteye dedim, site cansız varlık, demek ki sahibi yedi, sahibi kim Kazen, dur sallayayım nasıl para yedirdilerse, kolaymış he bir çırpıda iftira.
Zaza74 sallamış da sallamış, arkadaş da heee öyle mi deyip inanmış, ben de bir şey desem inanır mı ki?
İnsan kocasının söylediğini bile sorgular pat diye inanmaz, şimdi benim adamın yanağında ruj lekesi görsem, nereden geliyorsun bu nedir dediğimde adam da bana Ahmet'in kahveye uğradım o ruj değil yağlı boya dese inanmalı mıyım?
Sen yazınca kaba adam oluyorsun, ben kibar yazıyorum, iftiranın kibarcası yok ama, şimdi diyecekler ki takıldılar, he takılırız çünkü ortada koca koca yalanlar var, iftira var.
Hem ben ihtiyarım takılabilirim, seninde tansiyon var sen de takılabilirsin, eşin beni paralayacak he, nereden etiketledim haberdar ettim seni.
Farkındayım benden ofkenizi cikarttiginizin. Bravo.sabah beri bu cümleyi bekliyordum ;
yani size para verselerdi burada ki eleştirileri kaldırıp üyelere ceza verecek bir yapıya sahipsiniz.
bu sitede sizin hakkınızı korumaya çalışırken çirkin davranışınızı hak etmediğimi düşünüyorum, özür dilemeniz inanın umrumda değil. O kadar sinir ettiniz ki beni yazarken inanın ağzımdan salyalar sıçrıyor sağa sola...
ve ben sizi anladım, sizde beni anladıysanız konu dışı yazıp ikinci şahısları artık rahatsız etmeyelim lütfen. Konu cidden üyeleri sıktı ve gereksiz uzadı.
Ayyyy ne Garip ne Çirkin bir yer olmuş burası, site sahibi ve Kraldan çok Kralcısı site üyelerine hakaret edip azarlıyor.. Bu sitenin sahibi gobeğini kaşıyıp tesbihini ceken tukuruklerle kadınlara hakaret ediyor, moderator yancısı da hakaret ediyor... Inanılmazzzz gercekten... sakin olmak nerede kaldı site sahibisiniz, üyelerinizle varsınız yoksa çöpsünüz...Sizin bu yaptıgınız kadına şiddettir ve şikayet edilmelidir.. Ama siz dukkan benim diyip ancak engellersiniz insanları...
bu kadınlar şu donemde neler yasıyor nasıl bir psikolojideler haberiniz var mı, ucu size dokununca hemen kalıtesizce hakaret edıyosunuz.. REZALET REZALET.....
Aslında en güvenli ülke türkiye avrupa ülkelerine göre en az vaka bizde bende seyahat acentaları birliğinden öğrendim doğru söylüyosun turist girişi başlıyor avrupKeske senin soyledigin gibi olsa. Ben konsoloslukla konuştum. Gelisler açıktır. Zaten biz turist alıyoruz. Bizde sıkıntı yok o açıdan. Ama avrupa vatandaşı degilseniz veya avrupa birlogindeki herhangi bir ülkede oturma,calisma izniniz yoksa turistik vizeyle gidilmiyor. Avrupa birliginin 15 günde bir guncelledigi bir liste var. Onu takip etmeye başladım. Orada da güvenli ülke listesinde degiliz hala. Güvenli ülkelerin girisine izin veriyorlar sadece.
Serbest zaten siz isterseniz turist vizesi alıp yurdışına gidebilirsin.Yaaa işin komiği ingiltere abd ye sertbest yazıyodu ordamurakami yeşil pasaporta serbest mi canım çekya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?