Arkadaslar bu dönemde vücut ısısı yükselir mi? Kendimi ateş gibi hissediyorum dokunduğum hersey buz gibi geliyor bugün .

Ah kalimero'm ah
Bir bilsen sana sunulan hasret kelimesi ne denli derin bir okyanustan ibarettir
Henüz konulmamış adın dillerde duaya eşittir, her çağrım mevlaya ibadettir
Biriktirilmiş hayali mahaller ancak sana yazılan şaheserin önsözcüğünün benzeridir
Hadi bir dilek ve bir adak miktarı mesafe kaldı sayalım aramızda...

Ben seni 192 ay bekledim, 9 ay 10 gün ne ki....:)

Caniiim Yaa sabah sabah Beni cok duygulandirdin kalimeron senin ikinci baharin olucak ...ve sen her anini her dakkani Oyle dolu yaşa ki 192 ayin acisi ciksin:) teyzelerine umut olan kalimeronu cok seviyoruzz..hoş gelmiş en yeni en minigimizz

Sevgili Yosun un görevini devralmışsın bakıyorum...:)))

evet bilginisanın test sonucuna çok sevindim önceki sayfalarda böyle bir ritüel varmış sitede. çoktandır da olmamış ben yeniden başlatalım gülelim sevindirici haberlerle oynayalım istedim.

tresscim salı günü tahlilde kesin sonuç belli olacak ama ben şimdiden sevinçliyim.. var ol arkadaşımsendende duyacağız güzel haberler

Atesn, fbli, oyy oyy ne tatlıydı dansözler yaw ay bayıldım onlara üçgöbek atasım geldi ..:))

beni güldürdünüz allahda sizin yüzünüzü güldürsün emiiiii

EFSUNE12 UMARIM HERSEY GONLUNCE VE HAYIRLISIYLA OLUR.UZUN SUREDIR TAKIP EDEMIYORUM ARADA BIR BAKIYORUM AMA AKLIM HEP SIZLERDE......BU SEFER GIRDIGIMDE GUZEL HABERINI OKUDUM INSALLAH DIGER SEFERE GIRDIGIMDE MUTLU MUTLU MUTLUUUUUUUUU HABERINI DUYARIM.SENIN VE DIGER GIDECEK ARKADASLARIN.............
KENDINE IYI BAK..........................

Ayy ne güzel şeyler söylüyorsun o kadar korkuyorum ki kötü bir sonuç alacağım diye bazen acaba psikolojik olarak mı kendimde bişeyler hissediyorum diyorum bazende yok yok kesin benimleler diyorum hergün değişen bir ruh hâli içerisindeyim. İnşallah Çarşamba günü buradan size müjde verebilirim . Bu arada efsune inşallah güzel bir görüşme geçirirsin Dr. Ramon ile benimle çok ilgilendi hala nasıl oldugumu soruyor oda merakla test sonucumu bekliyor .

Selam ,
Gün 1:
Havaalanından şehir merkezi katalunya ya aerobus var. İki kişi 11,5 € gidiş dönüş alırsanız 19,5€. Katalunyada otele L3 ile 4 durak uzaklıkta. Otomatlarda 10 luk tek yöne bir kart aldık.
Hava 20 derece, güneşli. Otel hastaneye metro L3 ile 3 durak uzaklıkta. Ama otobüste var kliniğin yakınında indiren.
Otel 4 gece için 286 € şehir vergisi, kdv dahil ve kahvaltı hariç. Odada bir kichennette var. Uzun kalışlar için çok uygun kendinde odada mikroda hafif şeyler yapabilirsin. Otelin dbinde bir metro istasyonu ve saat 23e kadar açık market var. Güvenli bir bölge.

Çok güzel bir şehir . Metroda Bir bebek huzursuzlandı annesi hemen orda vagonda emzirdi. Herşey çok doğaldı.

Tüm gün şehirde fink attık. Bol bol deniz ürünleri yedik. Türkiyenin 3 te 1 i fiyatlar..otel şehir merkezine yürümeyle 15 dakikalık mesafesinde. Gece yollarda hep insanlar var. Gençli yaşlı saat 23e kadar hayat hareketli. Siesta sağolsun enerjieri bol..

Ortam rahat, herkes ingilizce konuşuyor. Stres yok. Sakin bir kent.
Bugünlük bu kadar.

Leylakbaby sen yaşıyormusun ya??ne güzel haberleini almak. Sen ne planlardasın bu ara??
Sessiz kalma arasıra katıl aramıza.
Ben doktorla göşmedim ama denemeyi mart gibi yapacağiz. Bakalım..

Efsune merhaba,

Aylardır foruma girmemiştim, açar açmaz senin mesajını gördüm. Geriye dönük mesajlara ancak gece bakabilirim, beklemeden yazmak istedim, umarım herşey yolunda gider. Nihayet bir adım atmışsın, hem de uzuuuun bir adım olmuş, taa nerelere kadar :) Sevgiler

dadetimin 22.günü transferim yapıldı veee sonucu biliyorsunuz....

Sevgili Aysevi, aslında Aymen yazmak geliyor içimden :) Epeydir foruma girmemiştim. Şimdi bebeklerin olduğunu okudum. Çok sevindim, tebrik ederim seni. İlk deneme sürecini buradan takip etmiştim, ikincisinde mutlu son olmuş. Umarım sen ve bebeklerin için her şey yolundadır. Sevgiler

Merhaba arkadaslar,

kibris dünya ivf dr. berk bey in orda donasyon düsünüyoruz. adetin bir ay önecsinden 20. zyklusgünü enantone ignesi vurulmam gerekiyormus. sizlerede böyle bir igne verdilermi??

tesekkür ederim simdiden!!!

merhaba leylakbaby, nasılsın, neler yapıyorsun?

bu değişik birşey işte ben daha bugüne kadar transferden sonra nasılsın diye soran bir doktor görmedim ve duymadım. ispanya yı kutluyorum.

Canim adetin 20 sinden sonrasi ne gunu anlamadim bana Boyle bir sey vermemisti. Bebekcim sen adet oluyormuydun ilacla yada kendiliginden uzun sure. adet olmayanlara veriyo olabilirler.gorusmeye baslamissin sanirim hayirli olsun Sonu guzel olsunnn ...bebekcim berk bey ne icin verdigini aciklamadimi canimm bende merak ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…