arkadaşlar bildiğim kadarıyla 3 ebmriyoyu berk beyin kliniğinde veriyorar. Diğer kliniklerde istek üzerine 4 ebmriyoda veriliyor.Şimdi şu durumda 4 yerine 3 olmasını bizim için çok önemi var.Bir doktor arkadaşım embriyo sayısını azaltmak baştan basarı şansını azda olsa azaltmak demek demişti. çok kafam karıştı .berk beyin kliniğinde denemek istiyorum ama 4 yerine 3 ebmriyo vermeleride canımı sıkıyor sonuçta tüm merkezlerin fiyatı aynı .lüüüüüüüüüüütfen bana akıl verin. hiç berk beyde 4 ebriyo konulduğunu duydunuz mu ne yapmalıyım bilemiyorum. malum az paralar ödemiyoruuz
Gün 2
Çok güzel bir ülke.. Deniz ürünleri bizim damak tadımıza çok uygun.. Domuzdan korkanlar için bu çok iyi.. Herkes balık yiyor ve türkiyeye göre çok çok ucuz.. Tapas ları meze gibi düşünün.. Karides kalamar ahtopot ve bir çok çeşit midye..
İnsanlar bizim gibi esmer çok benziyoruz akdeniz iklimi işte.. Melezlerde var.. Sömürgeci tarihleri nedeniylede kozmopolitler..
Sakin huzurlu ulaşımı kolay hayatın sürekli gecelere aktığı bir şehir.. Marketlerde herşey bize göre ucuz..
Kapalı pazarlarınıda herşey gözünün önünde hazırlanıyor.. Kanlı canlı güzel insanlar..
La ramblas caddesinde en güzel alışveriş imkanları var. Metrosu bol.. Haritalar anlaşılır ve ulaşım kolay 9,45 ödeyim kısa zonda 10 kere metroya biniyorsunuz. Merkeden hastaneye ulaşım çok kolay..
Picasso ve gauidi en ünlü sanatçılarından. Ben dali hayranıyım onun müzesi 2 saat uzaklıkta gelecek sefere ziyaret edeceğim.
İngilizce bilmeseniz bile ispanyolcada konuşmasanız elle kolla tüm işler halloluyor. Acayip sevdim ben buraları..
Alışveriş güzel küçük dükkanlar herşey var .
Güvenli bir ülke..
Kafa karışıklığına neden yok.. Kompleksiz stressiz bir yaşam var. Buda aslında bizim için deneme süresinde çok önemli.
Ben transferden sonra burada 1 hafta kalıp hiç sıkılmadan yaşayabilirim..
Doktor ve hastaneyi pazartesi akşam yazarım..
Merhaba efsune Ben donasyona ilk karar verdigimde kendimi cok yanliz hissediyordum kimseye anlatamamak Donasyon nasil birsey deneyenler var mi neler derken bu formu kesffettim.İlk sayfada ilk basta hemen efsune ismini gordum okudum okudukca yalniz olmadigimi gordum.diger arkafaslarimizla bana cok sey ogrettiniz.simdi formunn ilklerinden temel taslarindan olan efsune umarim ispanyada senin ilkin olur anneligi yasarsin. Efsune gelismelerini merakla ilgiyle takip ediyoruz baslangicin hayirli olsun..
Arkadaslar İspanya konusunda çekinecek aslında hiç bişey yok , diğer merkezleri bilmesemde eğer isterseniz Dr. Ramon size tercüman ayarlıyor iletişimde hiç bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Şehirde de kalma ve yemek için oldukça çok alternatif var,deniz ürünleri oldukça fazla oldugundan lezzet bakımından da yadırgamazsınız . Ben ilgiden de çok memnun kaldım efsune de dönüşte izlenimlerini paylaşacaktır mutlaka merkezle ilgili olarak aynı merkez ve doktorla görüşecek umarım oda benim kadar memnun kalır .
efsuneciğim gelişmelerini merakla bekliyoruz canım.Gün 2
Çok güzel bir ülke.. Deniz ürünleri bizim damak tadımıza çok uygun.. Domuzdan korkanlar için bu çok iyi.. Herkes balık yiyor ve türkiyeye göre çok çok ucuz.. Tapas ları meze gibi düşünün.. Karides kalamar ahtopot ve bir çok çeşit midye..
İnsanlar bizim gibi esmer çok benziyoruz akdeniz iklimi işte.. Melezlerde var.. Sömürgeci tarihleri nedeniylede kozmopolitler..
Sakin huzurlu ulaşımı kolay hayatın sürekli gecelere aktığı bir şehir.. Marketlerde herşey bize göre ucuz..
Kapalı pazarlarınıda herşey gözünün önünde hazırlanıyor.. Kanlı canlı güzel insanlar..
La ramblas caddesinde en güzel alışveriş imkanları var. Metrosu bol.. Haritalar anlaşılır ve ulaşım kolay 9,45 € ödeyim kısa zonda 10 kere metroya biniyorsunuz. Merkeden hastaneye ulaşım çok kolay..
Picasso ve gauidi en ünlü sanatçılarından. Ben dali hayranıyım onun müzesi 2 saat uzaklıkta gelecek sefere ziyaret edeceğim.
İngilizce bilmeseniz bile ispanyolcada konuşmasanız elle kolla tüm işler halloluyor. Acayip sevdim ben buraları..
Alışveriş güzel küçük dükkanlar herşey var .
Güvenli bir ülke..
Kafa karışıklığına neden yok.. Kompleksiz stressiz bir yaşam var. Buda aslında bizim için deneme süresinde çok önemli.
Ben transferden sonra burada 1 hafta kalıp hiç sıkılmadan yaşayabilirim..
Doktor ve hastaneyi pazartesi akşam yazarım..
arkadaşlar bildiğim kadarıyla 3 ebmriyoyu berk beyin kliniğinde veriyorar. Diğer kliniklerde istek üzerine 4 ebmriyoda veriliyor.Şimdi şu durumda 4 yerine 3 olmasını bizim için çok önemi var.Bir doktor arkadaşım embriyo sayısını azaltmak baştan basarı şansını azda olsa azaltmak demek demişti. çok kafam karıştı .berk beyin kliniğinde denemek istiyorum ama 4 yerine 3 ebmriyo vermeleride canımı sıkıyor sonuçta tüm merkezlerin fiyatı aynı .lüüüüüüüüüüütfen bana akıl verin. hiç berk beyde 4 ebriyo konulduğunu duydunuz mu ne yapmalıyım bilemiyorum. malum az paralar ödemiyoruuz
Aslında 4 embriyo vermeleri biraz da yaşla ilgili. Ama ben de 4 transfer etmelerini isterdim. Bu kadar bekledikten sonra galiba insan risk alabiliyor. Dün markette ikiz kız çocukları vardı ve annelerinin canını çıkarıyorlardı adeta. Kadıncağız farklı meyveli yoğurt bile alamadı. Diğeri de ben de aynısından isterim diye tutturuyordu. Hep ikiz kızlarım olsun istemiştim kadının yüzünde mutluluktan çok yorgunluk ve bıkkınlık vardı üstelik çok da gençti ama belli ki ikizleri tek başına büyütüyordu. Çoğul gebeliklerde evde bir yardımcı şart bir akraba veya dışardan bir kadın sonra mı sonra daha büyük bir ev ve sonrası da olacaktır.... :)))
Arakdaslar,
su an Dogus merkez i arastiriyorum...internet sayfalarinda bilgi icin yazdigimda yabanci bayan Lyndsay diye biri benimle baglantiya gecti - ama problem olan Lyndsay hanim bana fiyati 5000 Euro dedi, ama asil Dogus merkezde fiyat 4500 Euro - sanirim iste Lyndsay Bayan koordine ettigi icin üzerine ekliyolar....o yüzden sizden, TR de yasayanlar yani, lütfen bana yardimci olun. Ben yüksek fiyati ödemek istemiyorum. Siz kiminle baglantiya gectiniz Dogus merkezinden? nedense dogus merkezin bir kac internet sayfasi var, o yüzden sanirim o bayana rastladim ben.
Ben Almanyada yasiyorum, ve biz istanbula gidip ordan Kibris da tedavi düsünüyoruz
Cok tesekkür ederim simdiden
ARkadasim, cok sagol verdigin bilgi icin özel mesajdan...oradan cevap yazamadim sana :) burdan tesekkür edeyim dedin..o dedigin bayanin da numarasini verbilirsen cok ama cok sevinirim!!
Hamile kalan arkadaslar ve bilginisa sende de oldu mu bilmiyorum bugün 10.gün ve sag tarafımda bütün gün bir sızı vardı niye böyle olmuştur acaba sanki çoook ağır bişey kaldırdım ve orada ağrı başlamış gibi ama hiç bişeyde kaldırmadım . Offf son 2 gün hayırlı haberler alsam bende senin gibi o kadar rahatlayacağım ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?