Murakami benim eşimin spermi sorunlu,ama 5-6 embriyo 5 güne geliyorTradioscum sperm durumunuz nasıl?
Sperm durumu iyiyse merkezle garanti anlaşması yapabilirsiniz. Donorden kaynaklıdır o zaman.
İnşallah olsun ve olucaktaMorkanatlarimm saol cnm. İnşallah ♥ Vallahi çok stresliyim ☹ insallah bu sefer olsun.
Hayırlı olsun biz temmuz başında anlaştık. İlaçlara başlamak için 10 gün öncesi gerekiyor. İlkkez yapılıcak bana anladığım kadarıyla dondurulmuş mu var sizin anlayamadım 3 transverim derken buarada hangi merkez yazmamışsınız gnolife miydi benim anlaştığım yer orası uçak bileti aldınız mıEvet bütün islemlerimiz tamam. Donor seçildi. İlaçlara başladık bile. Bu benim 3 transferim. Arzu ederseniz aratma kısmından adımı aratıp önceki transferlerimle ilgili de yazdıklarımı okuyabilirsiniz. 10 gün öncesi bildirmek gerekiyor derken? Tahliller icin mi söylediniz? Donor için mi? 10 gün kısa bir süre. Çok daha önce merkezle anlaşmış oluyorsunuz sürece baslamak için. Ben 2 merkez arasında kalmıştım. Birinden zamanında cvp gelmeyince bu merkeze geçtim. Anlasali 22 gün falan olmuştur herhalde.
Canım hayırlı olsun senin ve eşinin fiziksel özelliklerine göre seç donörü biz yabancı onerdiler bize öyle söylediler fiziksel özelliklerine göre boyun göz rengi filan sana söylerler ben mesala ilk seçtiğimde türk istedi eşim boyumuz baya uzun eşimle benim ve çekik gözlü yabancı kökenliyim diye size uygun türk donor yok dediler bizde kendi ülkeme yakın birini önerdiler o konuda yardımcı oluyor merkezlerkızlar size birşey sorucam. donör seçimi yapıcam bende haftaya. sızce yabancı donör mü seçmeliyim türk donör mü? cok kararsızım bu konuda. siz donörünüzü nasıl seçtiniz? merkeze mi bırakmalıyım kararı?
Murakami canim eğer senin için uygun olursa gynolife ulaştırma servisinden ayarlat uçak biletini kalacak yerini herseyini havalimaninda karsilamayada para alıyorlar hepsi içinde al istersen canim sen nasil uygunn gorursen tâbi .biz oyle yapmistik ilk gittigimizde zaten gitmeden 2 gun once ararlar ulastirmadan.Canim inşallah ♥ Aminn
Sonra da senin yüzünü güldürsün inşallah ♥
Nonamecim inşallahCanım inşallah bu sefer olur cuma gününün hayrı hürmetine inşallah inşallah Rabbim bebeklerinle dönmeni nasip eder.
Cnm çok saol tavsiyen için. Bir düşüneyim. Biz normalde kendimiz ayarlamayi dusunduk herseyi. Ucak var zaten. Kalacak yer de baktım. Daha uygundur onların fiyatlardan. Bakalım ne kadar diyecekler ama konaklama ve uçak icin.Murakami canim eğer senin için uygun olursa gynolife ulaştırma servisinden ayarlat uçak biletini kalacak yerini herseyini havalimaninda karsilamayada para alıyorlar hepsi içinde al istersen canim sen nasil uygunn gorursen tâbi .biz oyle yapmistik ilk gittigimizde zaten gitmeden 2 gun once ararlar ulastirmadan.
Biz o işleri halletik cnm. SaolCanım hayırlı olsun senin ve eşinin fiziksel özelliklerine göre seç donörü biz yabancı onerdiler bize öyle söylediler fiziksel özelliklerine göre boyun göz rengi filan sana söylerler ben mesala ilk seçtiğimde türk istedi eşim boyumuz baya uzun eşimle benim ve çekik gözlü yabancı kökenliyim diye size uygun türk donor yok dediler bizde kendi ülkeme yakın birini önerdiler o konuda yardımcı oluyor merkezler
Dondurulmuş embryo degil. Yeni cycle a gidiyoruz. Evet Gynolife.Hayırlı olsun biz temmuz başında anlaştık. İlaçlara başlamak için 10 gün öncesi gerekiyor. İlkkez yapılıcak bana anladığım kadarıyla dondurulmuş mu var sizin anlayamadım 3 transverim derken buarada hangi merkez yazmamışsınız gnolife miydi benim anlaştığım yer orası uçak bileti aldınız mı
Zazacimmm insallahİnşallah olsun ve olucakta
Rabbim bu zor günlerde yüzümüzü evlatlarımızla sevindirsin
Zoryol canım içine hangisi siniyorsa onu seç.yabancı olması seni korkutmasın,önemli olan sağlıklı olsunkızlar size birşey sorucam. donör seçimi yapıcam bende haftaya. sızce yabancı donör mü seçmeliyim türk donör mü? cok kararsızım bu konuda. siz donörünüzü nasıl seçtiniz? merkeze mi bırakmalıyım kararı?
İnşallah canımZazacimmm insallah ❤
Senin de yakin transferin. Kalbim seninleBebislerimizi alıp geleceğiz
Ben esmerim eşim kumral yabancı seçersem cok mu belli olur diye tereddütteydim ama herhalde sıkıntı olmaz bakıcam bakalım duruma göre artık ozaman. Eşimi göndericem ben bu arada embriyo dondursunlar en azından bende troidimi düşürünce transfere giderim inşallah.Canım hayırlı olsun senin ve eşinin fiziksel özelliklerine göre seç donörü biz yabancı onerdiler bize öyle söylediler fiziksel özelliklerine göre boyun göz rengi filan sana söylerler ben mesala ilk seçtiğimde türk istedi eşim boyumuz baya uzun eşimle benim ve çekik gözlü yabancı kökenliyim diye size uygun türk donor yok dediler bizde kendi ülkeme yakın birini önerdiler o konuda yardımcı oluyor merkezler
Doğru söylüyorsun zazacım en önemlisi sağlıklı olması. E okdr para veriyoruz madem seçme hakkımızda var azıcıkta eli yüzü düzgün güzel olsun istiyorum ama işte bakalım seçtiğimizi mi veriyorlar orası da muamma. Artık hayırlısı hakkımızda. Bu arada zazacım sen bilirsin benim troidim çok düşüktü ben ilacı pandemi döneminde fazla kullanmışım bu sefer 20 lere cıkmış. E haliyle bu şekilde transferde olmuyor. Düşmesini bekleyeceğim. Acaba uzun sürer mi düşmesi. Düşse bile bu troid benim başıma iş açar mı acaba ya düşük tehlikesi tutmama durumu yaşar mıyım kiZoryol canım içine hangisi siniyorsa onu seç.yabancı olması seni korkutmasın,önemli olan sağlıklı olsun
Hiç tedirgin olma bir ay kontrolü doz ayarlama yla ve kan testiyle düşürürsünDoğru söylüyorsun zazacım en önemlisi sağlıklı olması. E okdr para veriyoruz madem seçme hakkımızda var azıcıkta eli yüzü düzgün güzel olsun istiyorum ama işte bakalım seçtiğimizi mi veriyorlar orası da muamma. Artık hayırlısı hakkımızda. Bu arada zazacım sen bilirsin benim troidim çok düşüktü ben ilacı pandemi döneminde fazla kullanmışım bu sefer 20 lere cıkmış. E haliyle bu şekilde transferde olmuyor. Düşmesini bekleyeceğim. Acaba uzun sürer mi düşmesi. Düşse bile bu troid benim başıma iş açar mı acaba ya düşük tehlikesi tutmama durumu yaşar mıyım ki
Hayırlısı olsun kardeşim ınsallah herşey istediğin gibi olsunBen esmerim eşim kumral yabancı seçersem cok mu belli olur diye tereddütteydim ama herhalde sıkıntı olmaz bakıcam bakalım duruma göre artık ozaman. Eşimi göndericem ben bu arada embriyo dondursunlar en azından bende troidimi düşürünce transfere giderim inşallah.
Çok sevindim buna herşey gönlünce olur insallah❤❤❤❤Biz o işleri halletik cnm. Saol
Hadi inşallah zazam ınsallah seninde gönlünce olsun herşey tedavileriniz hayırlı olsun insallahhhİnşallah canım
Adet oldum bugün,yarın hasan beye yazıcam bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?