Kac tane transfer yapildi bana 2 embriyo tarnsfer yapildi 4 tane de dondurduk

Aynne canim hic vakit gecmiyor umarim ikimizinde tutmustur

Canim bu arada sen simdi hangi ilaclari kullaniyosun ? Transferden sonra serum falan taktilar mi bazi merkezler fitil falan da veriyor mus

O

Olumsuz düşünme aksine kendini hamile gibi düşün içinde o mutluluğu Sevinç’i hisset sonucun inş pozitif seni tanımıyorum seni ama hissediyorum pozitif bu forumda ki bütün kadınların yüzü gülecek bak denedin içinde bir yavru var Umut var güzel düşün güzellikleri çağır sitres olumsuz etkiler

Haftaya gidersen inş yaklaşık 20 güne kadar pozitif haberini alacağız 9 ay 10 gün sonra da bebek haberini sen çok güçlü azimli bir kadınsın kesin olacak pes etmek yok en olmadı bide emriyo donasyonu denersin ama hiç gerek kalmayacak güzel kadın olumsuz hiç birşey düşünmek yok

Insallah canim şuan biraz daha iyiyim bi an duygu patlamasi yasadim sanirim

Herkes boyle söylüyor biliyo musun sen hamileism oyle hissediyoruz diyolar umarim onlarin dualari hürmetine yavrum bana sımsıki tutunmuştur

Canim bu arada sen simdi hangi ilaclari kullaniyosun ? Transferden sonra serum falan taktilar mi bazi merkezler fitil falan da veriyor mus
Serum takılmadı bana sadece islem öncesi bi iyne yapıldı depo iyne dediler.islem sonrasıda bi fitil koyuyorum dedi doktor.ama adını bilmiyorum.insallah arkadaşım hayırlı uğurlu haberler gelsin

Serum takılmadı bana sadece islem öncesi bi iyne yapıldı depo iyne dediler.islem sonrasıda bi fitil koyuyorum dedi doktor.ama adını bilmiyorum.insallah arkadaşım hayırlı uğurlu haberler gelsin
Ben şimdi oksapar igen ve prolutex igne kullaniyorum sende kullaniyo musun? Amin canim insallah kendim kadar senide dusunuyorum seni tanimiyorum ama kader arkadasj olduk burada umarim sevinc gozyaslarin olur sonucunu merakla bekliyoruuuum

Cansınız
ama şimdi direk tedaviye almazlar
Kontrol edip hazırlık planını yazarlar

Cansınız
ama şimdi direk tedaviye almazlar
Kontrol edip hazırlık planını yazarlar
Ya zaten o hazırlık süreci insanın içini içine sığdırmıyor bende bu ay adetimde rahim filmi çektirecem Nisa’n ayında embriyoların oluşturulması için hastaneye onay verip Haziran’da gitmeyi düşünüyorum ama pandemi arttıkça kapanacak gidemeyecem diye çok korkuyorum eşime diyorum eğer Haziran da gidemezsek ben 15günlüğüne Bakırköy’e ruh be sinire giderim pisikolojimi anca toplarım

Ayy kız güleceğim yoktu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…