Bu gece gördüğüm rüya benı cok etkıledı
14 katlı evde oturuyoz biz. Evin balkonunda yukardan asagı şarıl şarıl su akıyor herkesın evıne su basıyor ama okadar şiddetliki bina saga sola yatıyor. Herkes dışarı cıkıyor bına sallanıyor ama. Bir anda annemı göruyorum Kucagında bebek benım oglummuş. Al kızım dıyo cocuk aglıyor cok acıktı . Alıyorum kucagıma (şaşırıyorum ama) bebek nasıl gözüme bakıyor . Emzırıyorum ama nasıl emıyor sankı yıllardır açmış gibi
Sonra görevlıler felan gelıyor bınanın altında deniz suyu varmış ondan bınaya basmıs felan. Uyandım ama sagıma soluma baktım bebek nerde dıye cok gerçektiii
Ruyası bıle ne hoş.Agla agla nere kadar nolcak bu halimizx
Allahımmm bu mübarek aydaaa bizimde gönlümüze yüreğimize su serp. Rabbım kimsenın kucagına boş bırakmasınn zor bir imtıhan. Rabbımın izniyle bizde anne olacagız bunu hakedıyoruz Hepımızın yolu acık olsun

❤❤❤❤❤ bütün dualarımız seninle

Amin bu mübarek cuma günü rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Rabbim duanı hayra çıkarsın ınsallah bütün emeklerin gerçekleşsin ınsallah ❤❤❤

Ahhh canim insanın icinde azda olsa korku oluyor seni çok iyi anlıyorum çok doğru söylüyorsun ınsallah o mutlu haberi vereceksin ben buna yürekten inanıyorum

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim emin ol senin için de dua ediyorum.ve buradaki tüm arkadaşlarıma içlerinde banada Rabbim nasip etsin.Aminn

Sağlıkla gelsin inş guzel haberler bekliyoruz
Süreç nasıl basladi ve ilerledi detaylı anlatırsanız bizlerde bikgi sahibi olalim

Ben transferden snr 7. Gün pozitif görmüştüm hem idrar hem kan testin de darısı başına inşallah

Ahhh canim insanın icinde azda olsa korku oluyor seni çok iyi anlıyorum çok doğru söylüyorsun ınsallah o mutlu haberi vereceksin ben buna yürekten inanıyorum
Sagol canim burada birbirimize destek oluyoruz gercekten iyi geliyo umarim hepimiz kisa zamanda bebeislerimizi kucagimiza aliriz . Bu arada pazartesi yaptircam Bthcg sonucumun 50 ve uzeri olmasini istiyorlar mis cuma gitseydim 100 ve uzeri olmasi iyiymis

Tmmdr okudum msjlarinizi ilaçlar ne tuttu turkiyede mi başladınız kullanmaya orda mi aldiniz gitmeden once neler yaptiniz ilâç beslenme vs gibi

Tmmdr okudum msjlarinizi ilaçlar ne tuttu turkiyede mi başladınız kullanmaya orda mi aldiniz gitmeden once neler yaptiniz ilâç beslenme vs gibi
Evet turkiyede basladim gitmeden bir hafta once estrofem , folbiol , coraspin kullandim kibrisa gitmeden okspar igen ve prolutex igne aldim kibrista pahali oldugunu soyledi hemsire haplarimi yedekli aldim goturdum sana tavsiyem gitmeden doktoruna yazdir ucretli alma oksapari da yazdirabiliyosun sadece prolutexi yazmiyorlar biraz pahali o da gunde iki kez yapiyorum transferden 5 gun once başlamistim kutu icerisinde 7 adet var iki kutu bir hafta gidiyor kutu adeti 220 tl ve insallah pozitif sonuc alirsam 3 ay kullancam bunu. Beslenme konusunda cikolata yememeye calis ben cok severdim cok yerdim ama biraz arastirma yaptinca yememeye karar verdim şuanda cay bile icmiyorum doktorum cay ve kahveden ozellikle sigara iciyorsan uzak dur dedi sigara aliskanligim yok zaten sende elinden geldigince dikkatli ol canim saglikli beslenmeye calis kahvaltini duzenli yap mutlaka haşlanmis yumurtani tuket ceviz ye . Sormak istedigin baska birsey olursa sor canim

Kizlar bu dijital erken gebelik testleri var mis hic kullananiniz oldu mu ben alip yapmayi dusunuyorum pazartesi 9 gun oluyor bana
Hayırlı olur inşallah bende sizden 2 gün sonra transfer oldum.naptiniz nasi geciyo su erken test yaptınızmı bende çok merak içindeyim ama daha pazartesi transfer oldu su 4 gün bile geçmedi arkadaşım nediyim.Allh yardımcımız olsun.insallh pozitif sonucun olsun

Allah inşallah ikiz bebek versin arkadaşım emeklerin boşa çıkmasın yüzünü güldürsün rabbim..inşallah iki kişi gidip kalabalık dönersin uğurlu olsun...Amin

Aaaaaa hangi merkezde yaptirdiniz hemşireme sordum pazartesi kan testi verebilirsin dedi yapmadim o yuzden pazartesi kan testi vercem 50 ve üzeri cikmasi gerekiyor muş

Sizde bi belirti var mi bende sadece bel agrisi var bide ilk iki gun kasik agrisi oldu
Belim ağrıyo bazen kaşığına anlık bi şancı gurp cikiyo ama anlamıyorum ki öyle enteresan bisiy yaşamıyorum yani hayatımda hiç yaşamadığım bi duygu yok üstümde gayet normalim yani hiç bisiy hisstmiyom arkadsimmerkez ismi vermek yasak diye okudum ama sorun olurmu bilmiyom ben lefkose ivf merkezi doktor mehmet emin beye tedavi oldum.gun gecmiyo vallahi yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…