- 7 Nisan 2021
- 87
- 191
- 13
- 29
Eğer bu mesajı bana atmak istedinse ben 13 defa kıbrısta donasyon denedim
Ondan öncede 11 defa türkiyede kendi yumurtalarımla tüp bebek
Bunun nakadar madi ve manevi kalpte yaralar buraktığını anlatsam bitmez
Napalım buda bizim kaderimize yazılandır
Allah beterinden korusun deyelim
Eşimin sperm sayısı düşük(1-3 mln)
Morfolojısı sıfır
Dediler genç kız yumurtası bu spermi tolere eder
Ama bakın kaliteli genç kız yumurtası
Çünkü her zaman dedim ve diyecem dondurulmuş genç kız yumurtası ancak çok iyi bir spermle tolere edilir
Eşinde sorun olan kadınlar donasyon kararında biraz daha fazla araştırma yapsın
13 donasyon denemesinden 5 defa gebelik sevincini yaşadım,ama kalp duymadan düşükle sonlandı.dünyada ne testleri var imunolojı,patolojı,radiyolojı,histilijı,hepsini yaptırdım,çok şükür hiç bir sorunum çıkmadı
Bazı doktorlar rahim dedi bazıları sperm problemli dedi.şimdi yol tutuyorum kieve.
Bakalım bu arkadaşlar ne söyliyecek
Eğer bunlardanda rahim sorun duysam bu işin peşini burakıcam
Ama çok filmlerin bitişi gibi bende çok isterdim benim bu yolum mutlu sonla bitsin
Artık nasibimizde ne var görücez
Sizinle her şeyimi paylaştım
Belki benim gibi yorulan kızlar varsa,onlara umut olum diye
İnşallah sonum güzel bitsin onlarada umut olum dilerim
yine yaralı içimi döktüm
Bazen içimi dökerim,bazen kabuğuma saklanırım
Ama inanın iyiki bura var ve içimi döke biliyorum azda olsa(çok şeyleri yazsmam)
Çok umut ediyorum bir gün bura girip evladımın nakadar tatlı olduğunu ve bu acıları çekmeye değdiyini yazım
Çok yormayım sizi
İnşallah dualarınızla yeni
Eğer bu mesajı bana atmak istedinse ben 13 defa kıbrısta donasyon denedim
Morfolojısı sıfır
Çünkü her zaman dedim ve diyecem dondurulmuş genç kız yumurtası ancak çok iyi bir spermle tolere edilir
13 donasyon denemesinden 5 defa gebelik sevincini yaşadım,ama kalp duymadan düşükle sonlandı.dünyada ne testleri var imunolojı,patolojı,radiyolojı,histilijı,hepsini yaptırdım,çok şükür hiç bir sorunum çıkmadı
Bazı doktorlar rahim dedi bazıları sperm problemli dedi.şimdi yol tutuyorum kieve.
Ama çok filmlerin bitişi gibi bende çok isterdim benim bu yolum mutlu sonla bitsin
yine yaralı içimi döktüm
Ama inanın iyiki bura var ve içimi döke biliyorum azda olsa(çok şeyleri yazsmam)
Çok umut ediyorum bir gün bura girip evladımın nakadar tatlı olduğunu ve bu acıları çekmeye değdiyini yazım
Çok yormayım sizi
İnşallah dualarınızla yeni yol,yeni umut
Amin bu mübarek cuma günü rabbim herkesin yüzünü güldürsünBu gece gördüğüm rüya benı cok etkıledı
14 katlı evde oturuyoz biz. Evin balkonunda yukardan asagı şarıl şarıl su akıyor herkesın evıne su basıyor ama okadar şiddetliki bina saga sola yatıyor. Herkes dışarı cıkıyor bına sallanıyor ama. Bir anda annemı göruyorumKucagında bebek benım oglummuş. Al kızım dıyo cocuk aglıyor cok acıktı . Alıyorum kucagıma (şaşırıyorum ama) bebek nasıl gözüme bakıyor . Emzırıyorum ama nasıl emıyor sankı yıllardır açmış gibi
Sonra görevlıler felan gelıyor bınanın altında deniz suyu varmış ondan bınaya basmıs felan. Uyandım ama sagıma soluma baktım bebek nerde dıye cok gerçektiii
Ruyası bıle ne hoş.Agla agla nere kadar nolcak bu halimizx
Allahımmm bu mübarek aydaaa bizimde gönlümüze yüreğimize su serp. Rabbım kimsenın kucagına boş bırakmasınn zor bir imtıhan. Rabbımın izniyle bizde anne olacagız bunu hakedıyoruzHepımızın yolu acık olsun
İnşallah canım inşallahhh bu mübarek aydaaa hepimizin yüzü gülsünnİnşallah amiiiiinnnnn
Rabbim duanı hayra çıkarsın ınsallah bütün emeklerin gerçekleşsin ınsallahBu gece gördüğüm rüya benı cok etkıledı
14 katlı evde oturuyoz biz. Evin balkonunda yukardan asagı şarıl şarıl su akıyor herkesın evıne su basıyor ama okadar şiddetliki bina saga sola yatıyor. Herkes dışarı cıkıyor bına sallanıyor ama. Bir anda annemı göruyorumKucagında bebek benım oglummuş. Al kızım dıyo cocuk aglıyor cok acıktı . Alıyorum kucagıma (şaşırıyorum ama) bebek nasıl gözüme bakıyor . Emzırıyorum ama nasıl emıyor sankı yıllardır açmış gibi
Sonra görevlıler felan gelıyor bınanın altında deniz suyu varmış ondan bınaya basmıs felan. Uyandım ama sagıma soluma baktım bebek nerde dıye cok gerçektiii
Ruyası bıle ne hoş.Agla agla nere kadar nolcak bu halimizx
Allahımmm bu mübarek aydaaa bizimde gönlümüze yüreğimize su serp. Rabbım kimsenın kucagına boş bırakmasınn zor bir imtıhan. Rabbımın izniyle bizde anne olacagız bunu hakedıyoruzHepımızın yolu acık olsun
Ahhh canim insanın icinde azda olsa korku oluyor seni çok iyi anlıyorum çok doğru söylüyorsun ınsallah o mutlu haberi vereceksin ben buna yürekten inanıyorumInsallah canim yaa dun hemsireme msj atmistim pazartesi kan versem yukselis olurmu eger pozitif ise diye olur verebilirsin pazartesi test demis 9 gun oluyor pazartesi . Sabah sabah aglama krizine girdim ya olmadiysa diye cunku kac yildir planini yapiyorduk herkesin emegi var üzerimde benim ailem esimin ailesi maddi olarak yardim ettiler esim elinden geleni yapiyo insan ister istemez herkese mutlu haberi vermekle kendini borclu hissediyor
Aminn cnm hepimizin inşallahRabbim duanı hayra çıkarsın ınsallah bütün emeklerin gerçekleşsin ınsallah❤❤❤
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim emin ol senin için de dua ediyorum.ve buradaki tüm arkadaşlarıma içlerinde banada Rabbim nasip etsin.AminnEğer bu mesajı bana atmak istedinse ben 13 defa kıbrısta donasyon denedim
Morfolojısı sıfır
yine yaralı içimi döktüm
Çok yormayım sizi
İnşallah dualarınızla yeni yol,yeni umut
Sağlıkla gelsin inş guzel haberler bekliyoruzKizlar ben gnolife da yaptirdim cumartesi transferm oldu 12 yumurta toplandi 3. Gune 6 embriyo var denildi 5 gune kadar 6 embriyo kaldi ikisini transfer yaptilar kalan 4 ünü dondurduk . Şuan cok ama cok heyecanliyim bi emekle bi telaşla gittik umarim sonucum da pozitif olur korkuyorum haftaya cuma kan testi vercem sonucu mutlaka burada paylascam gitmeden buraya uye olmaya calistim ama olmadi telefonum bozuldu vs. Bir süru aksilik ama simdi yazmak cok iyi geliyor en azindan tecrubelerimizi paylaşiriz
Ben transferden snr 7. Gün pozitif görmüştüm hem idrar hem kan testin de darısı başına inşallahInsallah canim yaa dun hemsireme msj atmistim pazartesi kan versem yukselis olurmu eger pozitif ise diye olur verebilirsin pazartesi test demis 9 gun oluyor pazartesi . Sabah sabah aglama krizine girdim ya olmadiysa diye cunku kac yildir planini yapiyorduk herkesin emegi var üzerimde benim ailem esimin ailesi maddi olarak yardim ettiler esim elinden geleni yapiyo insan ister istemez herkese mutlu haberi vermekle kendini borclu hissediyor
Sagol canim burada birbirimize destek oluyoruz gercekten iyi geliyo umarim hepimiz kisa zamanda bebeislerimizi kucagimiza aliriz . Bu arada pazartesi yaptircam Bthcg sonucumun 50 ve uzeri olmasini istiyorlar mis cuma gitseydim 100 ve uzeri olmasi iyiymisAhhh canim insanın icinde azda olsa korku oluyor seni çok iyi anlıyorum çok doğru söylüyorsun ınsallah o mutlu haberi vereceksin ben buna yürekten inanıyorum
Tmmdr okudum msjlarinizi ilaçlar ne tuttu turkiyede mi başladınız kullanmaya orda mi aldiniz gitmeden once neler yaptiniz ilâç beslenme vs gibiKizlar ben gnolife da yaptirdim cumartesi transferm oldu 12 yumurta toplandi 3. Gune 6 embriyo var denildi 5 gune kadar 6 embriyo kaldi ikisini transfer yaptilar kalan 4 ünü dondurduk . Şuan cok ama cok heyecanliyim bi emekle bi telaşla gittik umarim sonucum da pozitif olur korkuyorum haftaya cuma kan testi vercem sonucu mutlaka burada paylascam gitmeden buraya uye olmaya calistim ama olmadi telefonum bozuldu vs. Bir süru aksilik ama simdi yazmak cok iyi geliyor en azindan tecrubelerimizi paylaşiriz
Evet turkiyede basladim gitmeden bir hafta once estrofem , folbiol , coraspin kullandim kibrisa gitmeden okspar igen ve prolutex igne aldim kibrista pahali oldugunu soyledi hemsire haplarimi yedekli aldim goturdum sana tavsiyem gitmeden doktoruna yazdir ucretli alma oksapari da yazdirabiliyosun sadece prolutexi yazmiyorlar biraz pahali o da gunde iki kez yapiyorum transferden 5 gun once başlamistim kutu icerisinde 7 adet var iki kutu bir hafta gidiyor kutu adeti 220 tl ve insallah pozitif sonuc alirsam 3 ay kullancam bunu. Beslenme konusunda cikolata yememeye calis ben cok severdim cok yerdim ama biraz arastirma yaptinca yememeye karar verdim şuanda cay bile icmiyorum doktorum cay ve kahveden ozellikle sigara iciyorsan uzak dur dedi sigara aliskanligim yok zaten sende elinden geldigince dikkatli ol canim saglikli beslenmeye calis kahvaltini duzenli yap mutlaka haşlanmis yumurtani tuket ceviz ye . Sormak istedigin baska birsey olursa sor canimTmmdr okudum msjlarinizi ilaçlar ne tuttu turkiyede mi başladınız kullanmaya orda mi aldiniz gitmeden once neler yaptiniz ilâç beslenme vs gibi
Hayırlı olur inşallah bende sizden 2 gün sonra transfer oldum.naptiniz nasi geciyo su erken test yaptınızmı bende çok merak içindeyim ama daha pazartesi transfer oldu su 4 gün bile geçmedi arkadaşım nediyim.Allh yardımcımız olsun.insallh pozitif sonucun olsunKizlar bu dijital erken gebelik testleri var mis hic kullananiniz oldu mu ben alip yapmayi dusunuyorum pazartesi 9 gun oluyor bana
Allah inşallah ikiz bebek versin arkadaşım emeklerin boşa çıkmasın yüzünü güldürsün rabbim..inşallah iki kişi gidip kalabalık dönersin uğurlu olsun...AminKızlar ben yeni karar aldım ve bu kararı sizinle paylaşmak isterim
2019 eylül ayında kieve gittim ve 2 merkezle görüşmüştüm
Burda sizlerede o merkezlerden yeni haberleri yazmıştım,hata benden sonra meliss arkadaşımızda kieve gitti ve ordan kendine merkez seçti
Ama ne yazı ki haber yok ondan
İnşallah sonucu güzel olmuş
Secey arkadaşımız biotexcomda yavrusuna kavuştu
Maşallah geçen hata doğurdu yavrusunu
Hata 4 embriyo koydular hepsi tutundu
Secey 3 embriyosunu reduksiyon yaptırdı kievde ve çok şükür birini doğurdu
Bu olay bana ukrayna yumurtalarının freş olduğuna dair güven verdi
Bugün merkezin yetkilisiyle konuştum ve bana çok güzem umut verici şeyler söyledi
Biliyorsunuz kıbrısda 13 defa donasyon denedim
Adam bana dedi bize kıbrıstan 15-18 deneme yapıb gelenler oldu
Bu bana umut oldu
Demek ben tek değilim
Nolursun kızlar kieve gidenler burdan sonucunuzu paylaşın
ben haftaya kieve bilet almayı düşünüyorum
Biotexcom havalimanından bizi alıcak labaratuvarda pcr testi alıyor ve otele yerleştiriyor
Test sonucu çıkıncada artık merkeze randevu oluşturup götürücekler
Günde 3 kez yemek veriyorlar ve bunların hiç birine ücret olmuyor
Beni ve eşimi müayine edicekler ücretsiz ve buna göre bize tedavi uyguluyacaklar
Yolcuyum kızlar
Artık kiev biotexcoma yüz tutuyorum
Bugünkü konuşma bana çok umut verdi
Umarım yanılmam
Sizlerede her şeyi yazıcam
Bena dua edin kızlar
Aaaaaa hangi merkezde yaptirdinizHayırlı olur inşallah bende sizden 2 gün sonra transfer oldum.naptiniz nasi geciyo su erken test yaptınızmı bende çok merak içindeyim ama daha pazartesi transfer oldu su 4 gün bile geçmedi arkadaşım nediyim.Allh yardımcımız olsun.insallh pozitif sonucun olsun
Sizde bi belirti var mi bende sadece bel agrisi var bide ilk iki gun kasik agrisi olduAaaaaa hangi merkezde yaptirdinizhemşireme sordum pazartesi kan testi verebilirsin dedi yapmadim o yuzden pazartesi kan testi vercem 50 ve üzeri cikmasi gerekiyor muş
Belim ağrıyo bazen kaşığına anlık bi şancı gurp cikiyo ama anlamıyorum ki öyle enteresan bisiy yaşamıyorum yani hayatımda hiç yaşamadığım bi duygu yok üstümdeSizde bi belirti var mi bende sadece bel agrisi var bide ilk iki gun kasik agrisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?