Canımcim dördüncü gün 18.91ciktiysa katlanarak devam eder tutunduğu zaman buda 12.güne kadar değerlerinin baya yükselmesi demek bende zazacimla aynı fikirdeyimAyyyinsallah kizzzz insallh deger yukselir de tutunur yada tutunurlar
Aaaaaaa kizlaarrrrrr hadi ınsallah genişler tutunmaya başlamıştır süperrrNasi bi agriki cok mu siddetli benimde kasiklarimda bi agrimtirak bi sey ler var ama bilmiyomki
Başka belirtileriniz varmı ikinizindeNasi bi agriki cok mu siddetli benimde kasiklarimda bi agrimtirak bi sey ler var ama bilmiyomki
Ay kizlar insallah walla inanamiyom...Allahim insallahCanımcim dördüncü gün 18.91ciktiysa katlanarak devam eder tutunduğu zaman buda 12.güne kadar değerlerinin baya yükselmesi demek bende zazacimla aynı fikirdeyim
Kizlaaaaaaaaaarrr erken gebelik testi yaptim bi de şu klasik olan testten yaotim ikiside cifr cizgi hemsiremi aradim idrarda cikmişsa kanda kesin cikar dedi . Tekrar tekrar sordum hüsrana ugrar miyim kanda diye hayir gözunuz aydin dedilerUmut olursun bize❤❤❤❤
Benim hicbisiy yokcanim yaa baya normalim ben valla oyle kendimi dinliyom sol kasigimda arada bi hassasiyet gibi bilmiyom cok agri gibi deilde anlamiyom sizi sanki gibi bisiy oluyo geciyo hep deil ama baska degisik bisiyim yok dipçikBaşka belirtileriniz varmı ikinizinde
Ayyy ayyy Masallah Masallh gozun aydinnnnKizlaaaaaaaaaarrr erken gebelik testi yaptim bi de şu klasik olan testten yaotim ikiside cifr cizgi hemsiremi aradim idrarda cikmişsa kanda kesin cikar dedi . Tekrar tekrar sordum hüsrana ugrar miyim kanda diye hayir gözunuz aydin dediler
Benim hicbisiy yokcanim yaa baya normalim ben valla oyle kendimi dinliyom sol kasigimda arada bi hassasiyet gibi bilmiyom cok agri gibi deilde anlamiyom sizi sanki gibi bisiy oluyo geciyo hep deil ama baska degisik bisiyim yok dipçikgibiyimm
Kizlaaaaaaaaaarrr erken gebelik testi yaptim bi de şu klasik olan testten yaotim ikiside cifr cizgi hemsiremi aradim idrarda cikmişsa kanda kesin cikar dedi . Tekrar tekrar sordum hüsrana ugrar miyim kanda diye hayir gözunuz aydin dediler
Kız benide heyacanlindirdiniz ınsallah rabbim yüzünü güldürür senindeKizlar cok heyecanliyim hemsirem de kesin konustu sizce nedir lutfen bunu yasayan olduysa birsey soylesin bana
Canim sende nasil cikmisticok cok sevindim
Benimde cok siddetli degil kizlar hafif hafif geliyo ama ben kendimi dinledigim icin hemen hissediyorumBenim hicbisiy yokcanim yaa baya normalim ben valla oyle kendimi dinliyom sol kasigimda arada bi hassasiyet gibi bilmiyom cok agri gibi deilde anlamiyom sizi sanki gibi bisiy oluyo geciyo hep deil ama baska degisik bisiyim yok dipçikgibiyimm
Neye ugradigimj sasirmis durumdayim sizce sevinmeme erken mi bu sekilde gebelik testinde pozirif sonuc alip kanda cikmayan var miiii . Hemşirem de olumsuz yere umut vermez bana ama sevinebilirsin dedicok cok sevindim
Canim sende nasil cikmisti
Canim cok sagolasinG Goktasiannem N Nedesem77 hanımlar gözünüz aydın çoook sevindim, tam canım oğlumu uyuturken okudum güzel hbrlerinizi, sevinin mutlu olun ama sakın koşturmayın strese girmeyin, ağır iş yapmayın, çok sıcak suyla yıkanmayın, bitki çayı içmeyin naçizane tavsiyelerim.
Benim 7.gün beta 73 Dü, 9.gün 142, 11.gün 286,13. 617 ydi hafif bel kasık ağrım ve lekenmem olmuştu belirti olarak rabbim kucaklarınızı da doldursun inşallah dualarım sizinle ve anne olmak isteyen herkesle
Gözün aydin cnmKizlaaaaaaaaaarrr erken gebelik testi yaptim bi de şu klasik olan testten yaotim ikiside cifr cizgi hemsiremi aradim idrarda cikmişsa kanda kesin cikar dedi . Tekrar tekrar sordum hüsrana ugrar miyim kanda diye hayir gözunuz aydin dediler
Hosgeldin cnm Gecmis olsun insallah ikinci tedavinde olurKizlar merhaba, aranizda yeniyim. once kendi hikayemi paylasayim sizlerle. 2 tup bebek ve 1 donasyon denedim.Gecen ay denedigim donasyon malesef olumsuz sonuclandi. sizleri bulmus olmak cok güze hemen mesaj yazmak istedim, hepimiz bu yolun maddi ve manevi ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Sadece ailelerimiz biliyor ve kimselerle paylasamamak da cabasiDonasyonda embriyo kaliteliyse hani tutardi , neden olmadi diye dusunmekten kendimi yiprattim bu dönem. Merkezlerinizde transfer oncesi rahim kalinligi disinda baska bir seye bakiyorlar mi bende bakilmadi cunku..
CanlarımZazaaa gercektenmi kizz okurken gozlerim doldu insallah Rabbim hepimizeee SAnA insallah yarabbim insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?