- 7 Nisan 2021
- 87
- 191
- 13
- 29
Amin canim güzrl yorumlariniz bana umut oluyorMerhaba, kendinizi hiç üzüp de strese sokmayın, stres bedene zarar, ruha zarar. transferinizi okuduğum zaman içimden iste bir 2021 bebeği diye geçti. bence hamilesiniz ve bu nedenle biraz duygusallaşmış durumdasınız. Allah yardımcınız olsun kalbinizdeki gerçekleşip kucağınıza doğsun.
Merhabalar, güzel dileklerin için çok teşekkür ederimbana mesajla bilgi verebilir misin canım çünkü pandemi yüzünden kıbrısta dondurulmuş yumurta kulladıklarından korkuyorum. bir de karantina var mı karantina oteli ücreti tedavi ücreti dışında mı belli sayıda embriyo sayısı garantisi verdiler mi. merak ediyorum seni çok sıkmadan bunaltmadan bilgi verirsen çok sevinirim Allah hamileliğini sağlıkla tamamına erdirsin bebişin sağlıkla hayırlarla doğsun
Acele etme canim ınsallah hamilesindirKizlar ben dayanamdim meraktan transfer oldugu gunu saymazsak cuma gunu yani 4.gun aksam şu erken cikaran digital testlerden yaptim 1 dk icinde ince silik bi çizgi cikti.test bozukmu diye ikinci bi test daha yaptim oda ayni cikti ince bi cizgisonra yedek bi test daha vardi onada esimden idrar aldim onla testi tekrar yaptim şukur onda cizgi cikmadi benim adam hamile degilmis evime yakin ozel bi hastane var aksam 21.30 gibi gidip kan verdim. .sonuc 18.91 cikti bilemedim cok cok erken daha insallah tutunmuslardir.baoyle erken bakipta sonrasıda olumlu olan arkaslar varmi ki umutlanmakta istemiyorum ama insan iste umut etmedende duramiyoki....yarin aksam da ayni saate kan vereyim diyorum ki artis olcakmi göreyim diye ben boyle boyle ayin onbesine kadar iki gunebir tahlil yaptiriyim bari napiyim kizlar..... bu heyacan bile guzel...Allahim hepimize guzel guzel sonuclar versin
Aryacim ınsallah sağlıcakla bebisini kucağına alirsinMerhabalar, güzel dileklerin için çok teşekkür ederimdiliyorum bebeğinize bir an önce kavuşursunuz. Deneyimimi kısaca anlatmaya çalışayım ki ileride bilgi arayanlara faydası olsun. Biz gittiğimizde karantina ve covid testi şartı vardı. Ukrayna biotexcom da oldum donasyonu. İkili paket almıştım. Otel, yeme içme, şehir içi tüm ulaşım, covid testi, ilaçların ücretini merkez karşıladı. Bunlara hiç ücret ödemedik. Sadece orada hediyelik eşya vs aldık onlara ödeme yaptık bir de uçak biletini aldık. Embriyo garantisi de 3 adet olduğunu söylemişlerdi ancak bu durumun spermin kalitesinin de çok etkili olduğunu söylediler. Bana 5. Gün A kalite 3 tane embriyo konuldu biri tuttu. Fresh yumurta kullandıklarını söylediler, eşim sperm verirken birçok donör vardı merkezde benim donörü görmek için çok uğraştım ancak denk gelememiştik, bizden önce çıktı dediler donöre 800 kdr donörün resim video ve eğitim durumları vs gösterildi, arasından seçim yaptık. Tedavi aşamalarımı not etmiştim onu da paylaşayım, çünkü o aşamada aklımda çok soru işareti vardı. Belki arkadaşlara faydası olur. Erken menopoz olduğum için rahim kalınlaşma sorunum da vardı. Hangi merkez olursa olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Zazam sen hayırlısıyla bir git gel insallahİnşallah canım
Helal sanaaa bendrn daha cesaretli ciktin arkadasimKizlar ben dayanamdim meraktan transfer oldugu gunu saymazsak cuma gunu yani 4.gun aksam şu erken cikaran digital testlerden yaptim 1 dk icinde ince silik bi çizgi cikti.test bozukmu diye ikinci bi test daha yaptim oda ayni cikti ince bi cizgisonra yedek bi test daha vardi onada esimden idrar aldim onla testi tekrar yaptim şukur onda cizgi cikmadi benim adam hamile degilmis evime yakin ozel bi hastane var aksam 21.30 gibi gidip kan verdim. .sonuc 18.91 cikti bilemedim cok cok erken daha insallah tutunmuslardir.baoyle erken bakipta sonrasıda olumlu olan arkaslar varmi ki umutlanmakta istemiyorum ama insan iste umut etmedende duramiyoki....yarin aksam da ayni saate kan vereyim diyorum ki artis olcakmi göreyim diye ben boyle boyle ayin onbesine kadar iki gunebir tahlil yaptiriyim bari napiyim kizlar..... bu heyacan bile guzel...Allahim hepimize guzel guzel sonuclar versin
Amin insallah Allah nasip ederInsallah ilerler canim 4.gun 18.91 çıktığına göre ınsallah sağlıklı ilerler
Hiç bozma moralini 3 dört gün bekle canim ondan sonra yaparsin testi . amin rabbim insaolan hepimize anne olmayı nasip eder.Amin insallah Allah nasip eder
DemiHelal sanaaa bendrn daha cesaretli ciktin arkadasimbence tuttu bana cok umutlu geliyosun bugun ki sonucunu da at mutlaka . Msjini gorunce nasil heyecanlandim inşallah sımmmsıki tutunmuşlardir annelerine
Amin kiz insallah Allah sanada banada hepimize nasip etsinnnnn.yarin aksam tekrar kan vericemHelal sanaaa bendrn daha cesaretli ciktin arkadasimbence tuttu bana cok umutlu geliyosun bugun ki sonucunu da at mutlaka . Msjini gorunce nasil heyecanlandim inşallah sımmmsıki tutunmuşlardir annelerine
Amin canim arkadasim rabbim surdaki herkese hepimize anneligi nasip etsin insallah...dua niyetiyle AMINNNNNHiç bozma moralini 3 dört gün bekle canim ondan sonra yaparsin testi . amin rabbim insaolan hepimize anne olmayı nasip eder.
Amin kiz insallah Allah sanada banada hepimize nasip etsinnnnn.yarin aksam tekrar kan vericem
Amin canim insallah bendr pazartesi kan vercem 9 gun oluyor umarim vardirDemidördüncü gün 18. 91 çıkması benide umutlandırdı benim dördüncü gün 00.1 çıkmıştı. ınsallah sendende güzel sonuçlar bekliyoruz canim
Canim senin 12. Gun kac cikmisti tekrar yaptirmis miydinDemidördüncü gün 18. 91 çıkması benide umutlandırdı benim dördüncü gün 00.1 çıkmıştı. ınsallah sendende güzel sonuçlar bekliyoruz canim
Benim 12. Gun canim maalesef 0.12. Çıkmıştı benim hiç ilerlemedi benim transferden sonra çok ağrılarım oldu belirtilerimde olmuştu maalesef 0.1 çıkmıştı önce sonrada 0.18 de kaldı enis bey ve murat bey surekli tekrarla demişti 1 haftada daha demişlerdi maalesef transferin 14. Günü adet olmuştum ben.Canim senin 12. Gun kac cikmisti tekrar yaptirmis miydin
Amin canim insallah bendr pazartesi kan vercem 9 gun oluyor umarim vardir
Benim 12. Gun canim maalesef 0.12. Çıkmıştı benim hiç ilerlemedi benim transferden sonra çok ağrılarım oldu belirtilerimde olmuştu maalesef 0.1 çıkmıştı önce sonrada 0.18 de kaldı enis bey ve murat bey surekli tekrarla demişti 1 haftada daha demişlerdi maalesef transferin 14. Günü adet olmuştum ben.
Saol canim benim çok zor atlattım ben 2 ay kadar kendime gelemedim neyseki geçte olsa atlattım çok şükür. umud hiç bitmez. Rabbimden hiç ümidimi kesmedim çok şükür . bu sefer daha temkinli yaklaşıyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhersey gonlunce olsun canim
Bu yolda cok guclu olmamiz gerekiyor Rabbim emeklerinin karsiligini versinSaol canim benim çok zor atlattım ben 2 ay kadar kendime gelemedim neyseki geçte olsa atlattım çok şükür. umud hiç bitmez. Rabbimden hiç ümidimi kesmedim çok şükür . bu sefer daha temkinli yaklaşıyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Haklısın çok şükür yıkılmadık ayaktayız. Çok meşakatli ve zor bir yol. Amin hepimizin insallahBu yolda cok guclu olmamiz gerekiyor Rabbim emeklerinin karsiligini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?