Acele etme canim ınsallah hamilesindir

Aryacim ınsallah sağlıcakla bebisini kucağına alirsin rabbim nazarlardan saklasin

Helal sanaaa bendrn daha cesaretli ciktin arkadasim bence tuttu bana cok umutlu geliyosun bugun ki sonucunu da at mutlaka . Msjini gorunce nasil heyecanlandim inşallah sımmmsıki tutunmuşlardir annelerine

Helal sanaaa bendrn daha cesaretli ciktin arkadasim bence tuttu bana cok umutlu geliyosun bugun ki sonucunu da at mutlaka . Msjini gorunce nasil heyecanlandim inşallah sımmmsıki tutunmuşlardir annelerine
Demi dördüncü gün 18. 91 çıkması benide umutlandırdı benim dördüncü gün 00.1 çıkmıştı. ınsallah sendende güzel sonuçlar bekliyoruz canim

Amin kiz insallah Allah sanada banada hepimize nasip etsinnnnn.yarin aksam tekrar kan vericem

Amin kiz insallah Allah sanada banada hepimize nasip etsinnnnn.yarin aksam tekrar kan vericem

Demi dördüncü gün 18. 91 çıkması benide umutlandırdı benim dördüncü gün 00.1 çıkmıştı. ınsallah sendende güzel sonuçlar bekliyoruz canim
Amin canim insallah bendr pazartesi kan vercem 9 gun oluyor umarim vardir

Canim senin 12. Gun kac cikmisti tekrar yaptirmis miydin
Benim 12. Gun canim maalesef 0.12. Çıkmıştı benim hiç ilerlemedi benim transferden sonra çok ağrılarım oldu belirtilerimde olmuştu maalesef 0.1 çıkmıştı önce sonrada 0.18 de kaldı enis bey ve murat bey surekli tekrarla demişti 1 haftada daha demişlerdi maalesef transferin 14. Günü adet olmuştum ben.

hersey gonlunce olsun canim

Bu yolda cok guclu olmamiz gerekiyor Rabbim emeklerinin karsiligini versin

Gözün aydın olsun
Hem tutunmuşlar hemde ikizlel
Çok şükür
Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…