Amin canim güzrl yorumlariniz bana umut oluyor

Merhabalar, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim diliyorum bebeğinize bir an önce kavuşursunuz. Deneyimimi kısaca anlatmaya çalışayım ki ileride bilgi arayanlara faydası olsun. Biz gittiğimizde karantina ve covid testi şartı vardı. Ukrayna biotexcom da oldum donasyonu. İkili paket almıştım. Otel, yeme içme, şehir içi tüm ulaşım, covid testi, ilaçların ücretini merkez karşıladı. Bunlara hiç ücret ödemedik. Sadece orada hediyelik eşya vs aldık onlara ödeme yaptık bir de uçak biletini aldık. Embriyo garantisi de 3 adet olduğunu söylemişlerdi ancak bu durumun spermin kalitesinin de çok etkili olduğunu söylediler. Bana 5. Gün A kalite 3 tane embriyo konuldu biri tuttu. Fresh yumurta kullandıklarını söylediler, eşim sperm verirken birçok donör vardı merkezde benim donörü görmek için çok uğraştım ancak denk gelememiştik, bizden önce çıktı dediler donöre 800 kdr donörün resim video ve eğitim durumları vs gösterildi, arasından seçim yaptık. Tedavi aşamalarımı not etmiştim onu da paylaşayım, çünkü o aşamada aklımda çok soru işareti vardı. Belki arkadaşlara faydası olur. Erken menopoz olduğum için rahim kalınlaşma sorunum da vardı. Hangi merkez olursa olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

Eklentiler

• AB43EBD6-2C8F-42F0-A07F-DEA8DCDFFE2F.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 129
  • E7ED25EE-54CB-460D-A868-E5B71F86C76F.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 133
Acele etme canim ınsallah hamilesindir

Aryacim ınsallah sağlıcakla bebisini kucağına alirsin rabbim nazarlardan saklasin

Helal sanaaa bendrn daha cesaretli ciktin arkadasim bence tuttu bana cok umutlu geliyosun bugun ki sonucunu da at mutlaka . Msjini gorunce nasil heyecanlandim inşallah sımmmsıki tutunmuşlardir annelerine

Helal sanaaa bendrn daha cesaretli ciktin arkadasim bence tuttu bana cok umutlu geliyosun bugun ki sonucunu da at mutlaka . Msjini gorunce nasil heyecanlandim inşallah sımmmsıki tutunmuşlardir annelerine
Demi dördüncü gün 18. 91 çıkması benide umutlandırdı benim dördüncü gün 00.1 çıkmıştı. ınsallah sendende güzel sonuçlar bekliyoruz canim

Amin kiz insallah Allah sanada banada hepimize nasip etsinnnnn.yarin aksam tekrar kan vericem

Amin kiz insallah Allah sanada banada hepimize nasip etsinnnnn.yarin aksam tekrar kan vericem

Demi dördüncü gün 18. 91 çıkması benide umutlandırdı benim dördüncü gün 00.1 çıkmıştı. ınsallah sendende güzel sonuçlar bekliyoruz canim
Amin canim insallah bendr pazartesi kan vercem 9 gun oluyor umarim vardir

Canim senin 12. Gun kac cikmisti tekrar yaptirmis miydin
Benim 12. Gun canim maalesef 0.12. Çıkmıştı benim hiç ilerlemedi benim transferden sonra çok ağrılarım oldu belirtilerimde olmuştu maalesef 0.1 çıkmıştı önce sonrada 0.18 de kaldı enis bey ve murat bey surekli tekrarla demişti 1 haftada daha demişlerdi maalesef transferin 14. Günü adet olmuştum ben.

hersey gonlunce olsun canim

Bu yolda cok guclu olmamiz gerekiyor Rabbim emeklerinin karsiligini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…