Gözün aydın olsunKizlar ben dayanamdim meraktan transfer oldugu gunu saymazsak cuma gunu yani 4.gun aksam şu erken cikaran digital testlerden yaptim 1 dk icinde ince silik bi çizgi cikti.test bozukmu diye ikinci bi test daha yaptim oda ayni cikti ince bi cizgisonra yedek bi test daha vardi onada esimden idrar aldim onla testi tekrar yaptim şukur onda cizgi cikmadi benim adam hamile degilmis evime yakin ozel bi hastane var aksam 21.30 gibi gidip kan verdim. .sonuc 18.91 cikti bilemedim cok cok erken daha insallah tutunmuslardir.baoyle erken bakipta sonrasıda olumlu olan arkaslar varmi ki umutlanmakta istemiyorum ama insan iste umut etmedende duramiyoki....yarin aksam da ayni saate kan vereyim diyorum ki artis olcakmi göreyim diye ben boyle boyle ayin onbesine kadar iki gunebir tahlil yaptiriyim bari napiyim kizlar..... bu heyacan bile guzel...Allahim hepimize guzel guzel sonuclar versin
Nereden anladin ikiz oldugunu canimGözün aydın olsun
Hem tutunmuşlar hemde ikizlel
Çok şükür
Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin
İnşallah senin bura son olsunZazam sen hayırlısıyla bir git gel insallahben bu olmazsa bende düşünüyorum biotexi aklımda vallahi insallah
Sıra sende kuzumAmin canim insallah bendr pazartesi kan vercem 9 gun oluyor umarim vardir
Amin canim insallah pazartesi mutlu haberi vericem buradaSıra sende kuzum
Rabbim senide sevinç göz yaşlarına boğsun
İnşallah sende mutlu haber getir bura
Allah hiç birimizin kötü sonlanan tedavimizi artık yaşatmasın
Bukadar kıdemli tüp bebek yaptıranım
Anlarım ben
4 gün için baya iyi beta,aynencikan degerden mi anladin
İnşallahAmin canim insallah pazartesi mutlu haberi vericem burada
Umut olursun bize❤❤❤❤Amin canim insallah pazartesi mutlu haberi vericem burada
Kizlar ben dayanamdim meraktan transfer oldugu gunu saymazsak cuma gunu yani 4.gun aksam şu erken cikaran digital testlerden yaptim 1 dk icinde ince silik bi çizgi cikti.test bozukmu diye ikinci bi test daha yaptim oda ayni cikti ince bi cizgisonra yedek bi test daha vardi onada esimden idrar aldim onla testi tekrar yaptim şukur onda cizgi cikmadi benim adam hamile degilmis evime yakin ozel bi hastane var aksam 21.30 gibi gidip kan verdim. .sonuc 18.91 cikti bilemedim cok cok erken daha insallah tutunmuslardir.baoyle erken bakipta sonrasıda olumlu olan arkaslar varmi ki umutlanmakta istemiyorum ama insan iste umut etmedende duramiyoki....yarin aksam da ayni saate kan vereyim diyorum ki artis olcakmi göreyim diye ben boyle boyle ayin onbesine kadar iki gunebir tahlil yaptiriyim bari napiyim kizlar..... bu heyacan bile guzel...Allahim hepimize guzel guzel sonuclar versi
Süper ya tabi ki ver kanı bu heyacanı yaşamak bile olağanüstü çok sevindim valla okurken bile heyecanlanıyor insan inş hayırlı haberini bekliyoruzKizlar ben dayanamdim meraktan transfer oldugu gunu saymazsak cuma gunu yani 4.gun aksam şu erken cikaran digital testlerden yaptim 1 dk icinde ince silik bi çizgi cikti.test bozukmu diye ikinci bi test daha yaptim oda ayni cikti ince bi cizgisonra yedek bi test daha vardi onada esimden idrar aldim onla testi tekrar yaptim şukur onda cizgi cikmadi benim adam hamile degilmis evime yakin ozel bi hastane var aksam 21.30 gibi gidip kan verdim. .sonuc 18.91 cikti bilemedim cok cok erken daha insallah tutunmuslardir.baoyle erken bakipta sonrasıda olumlu olan arkaslar varmi ki umutlanmakta istemiyorum ama insan iste umut etmedende duramiyoki....yarin aksam da ayni saate kan vereyim diyorum ki artis olcakmi göreyim diye ben boyle boyle ayin onbesine kadar iki gunebir tahlil yaptiriyim bari napiyim kizlar..... bu heyacan bile guzel...Allahim hepimize guzel guzel sonuclar versin
Demidördüncü gün 18. 91 çıkması benide umutlandırdı benim dördüncü gün 00.1 çıkmıştı. ınsallah sendende güzel sonuçlar bekliyoruz canim
Amin kizlar rabbim hepimizi güldürsün insallahSüper ya tabi ki ver kanı bu heyacanı yaşamak bile olağanüstü çok sevindim valla okurken bile heyecanlanıyor insan inş hayırlı haberini bekliyoruz
Merhabalar, güzel dileklerin için çok teşekkür ederimdiliyorum bebeğinize bir an önce kavuşursunuz. Deneyimimi kısaca anlatmaya çalışayım ki ileride bilgi arayanlara faydası olsun. Biz gittiğimizde karantina ve covid testi şartı vardı. Ukrayna biotexcom da oldum donasyonu. İkili paket almıştım. Otel, yeme içme, şehir içi tüm ulaşım, covid testi, ilaçların ücretini merkez karşıladı. Bunlara hiç ücret ödemedik. Sadece orada hediyelik eşya vs aldık onlara ödeme yaptık bir de uçak biletini aldık. Embriyo garantisi de 3 adet olduğunu söylemişlerdi ancak bu durumun spermin kalitesinin de çok etkili olduğunu söylediler. Bana 5. Gün A kalite 3 tane embriyo konuldu biri tuttu. Fresh yumurta kullandıklarını söylediler, eşim sperm verirken birçok donör vardı merkezde benim donörü görmek için çok uğraştım ancak denk gelememiştik, bizden önce çıktı dediler donöre 800 kdr donörün resim video ve eğitim durumları vs gösterildi, arasından seçim yaptık. Tedavi aşamalarımı not etmiştim onu da paylaşayım, çünkü o aşamada aklımda çok soru işareti vardı. Belki arkadaşlara faydası olur. Erken menopoz olduğum için rahim kalınlaşma sorunum da vardı. Hangi merkez olursa olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Zazaaa gercektenmi kizz okurken gozlerim doldu insallah Rabbim hepimizeee SAnA insallah yarabbim insallhGözün aydın olsun
Hem tutunmuşlar hemde ikizlel
Çok şükür
Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin
Bukadar kıdemli tüp bebek
Ayyycikan degerden mi anladin
Nasi bi agriki cok mu siddetli benimde kasiklarimda bi agrimtirak bi sey ler var ama bilmiyomkiKizlar bu sabah karnimda ve kasiklarimda agri var sizce neden bu şekilde olan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?