İnşallah bebişler annesinin rahmine daha derin tutunuyorlaKizlar bu sabah karnimda ve kasiklarimda agri var sizce neden bu şekilde olan oldu mu
Hoooppp buda ikinci ikizzzz annesiKizlaaaaaaaaaarrr erken gebelik testi yaptim bi de şu klasik olan testten yaotim ikiside cifr cizgi hemsiremi aradim idrarda cikmişsa kanda kesin cikar dedi . Tekrar tekrar sordum hüsrana ugrar miyim kanda diye hayir gözunuz aydin dediler
Hiiiç korkma ve ilk heyecanlı sevincini doya doya yaşa.bugün senin 7 gün ve sade test iki çizgi gösterdiNeye ugradigimj sasirmis durumdayim sizce sevinmeme erken mi bu sekilde gebelik testinde pozirif sonuc alip kanda cikmayan var miiii . Hemşirem de olumsuz yere umut vermez bana ama sevinebilirsin dedi
Özlemm Alkah oğlunu en en en hayırlı evlatlardan etsin.senin ilk ikizdi değilmi?G Goktasiannem N Nedesem77 hanımlar gözünüz aydın çoook sevindim, tam canım oğlumu uyuturken okudum güzel hbrlerinizi, sevinin mutlu olun ama sakın koşturmayın strese girmeyin, ağır iş yapmayın, çok sıcak suyla yıkanmayın, bitki çayı içmeyin naçizane tavsiyelerim.
Benim 7.gün beta 73 Dü, 9.gün 142, 11.gün 286,13. 617 ydi hafif bel kasık ağrım ve lekenmem olmuştu belirti olarak rabbim kucaklarınızı da doldursun inşallah dualarım sizinle ve anne olmak isteyen herkesle
Aramıza hoş geldinKizlar merhaba, aranizda yeniyim. once kendi hikayemi paylasayim sizlerle. 2 tup bebek ve 1 donasyon denedim.Gecen ay denedigim donasyon malesef olumsuz sonuclandi. sizleri bulmus olmak cok güze hemen mesaj yazmak istedim, hepimiz bu yolun maddi ve manevi ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Sadece ailelerimiz biliyor ve kimselerle paylasamamak da cabasiDonasyonda embriyo kaliteliyse hani tutardi , neden olmadi diye dusunmekten kendimi yiprattim bu dönem. Merkezlerinizde transfer oncesi rahim kalinligi disinda baska bir seye bakiyorlar mi bende bakilmadi cunku..
Sagolasin Allahim insalh olur.benim dha cok erken 4.gun dayanamadim baktim isallh devami gelir.bugun 5.gun daha yarin 48 saati olunca aksam bidaha kan vericeem.rabbim hepimizi anne olmayla mutlu bahtiyar etsin seninde evladina ömurler versinG Goktasiannem N Nedesem77 hanımlar gözünüz aydın çoook sevindim, tam canım oğlumu uyuturken okudum güzel hbrlerinizi, sevinin mutlu olun ama sakın koşturmayın strese girmeyin, ağır iş yapmayın, çok sıcak suyla yıkanmayın, bitki çayı içmeyin naçizane tavsiyelerim.
Benim 7.gün beta 73 Dü, 9.gün 142, 11.gün 286,13. 617 ydi hafif bel kasık ağrım ve lekenmem olmuştu belirti olarak rabbim kucaklarınızı da doldursun inşallah dualarım sizinle ve anne olmak isteyen herkesle
Canım benim test de negatif çıkıp kanda pozitif çıkanlar olmuş burada geçmiş yazıları okuduğumda gördüm senin test de pozitif çıktıysa kanda kesin pozitif çıkar gözün aydın vatana millete hayırlı evlat olsun inş demek düşer bize deNeye ugradigimj sasirmis durumdayim sizce sevinmeme erken mi bu sekilde gebelik testinde pozirif sonuc alip kanda cikmayan var miiii . Hemşirem de olumsuz yere umut vermez bana ama sevinebilirsin dedi
Sana tavsiyem artık kendini rahat burakSagolasin Allahim insalh olur.benim dha cok erken 4.gun dayanamadim baktim isallh devami gelir.bugun 5.gun daha yarin 48 saati olunca aksam bidaha kan vericeem.rabbim hepimizi anne olmayla mutlu bahtiyar etsin seninde evladina ömurler versin
Nedesem77 canım senin bu denemen lefkoşa İVF demiydi?Sagolasin Allahim insalh olur.benim dha cok erken 4.gun dayanamadim baktim isallh devami gelir.bugun 5.gun daha yarin 48 saati olunca aksam bidaha kan vericeem.rabbim hepimizi anne olmayla mutlu bahtiyar etsin seninde evladina ömurler versin
Hosgeldin arkadasim,benden kan tahlili istemislerdi hormonlar bide bulasici hastaliklar ile ilgili olan kangrubu tahlili birde onceden cekilmis hsg filmim vardi onu ben soylemistim elimde var diye birde mamografi cektirmistim ama onlar istemeden ben cekilmistim belki lazim olur diye onlar birde rahim musynesi istemislerdi ek bisiy istemediler benden esimimde kanlari ve.spermiomramini istemislerdi.insallh ikinci tedavinde rabbim yuzunu guldursun kardesim cok zor cunku ...cekmeyen bilemez bunu.hepimize saglikli sihatli evlatlar versin AllahKizlar merhaba, aranizda yeniyim. once kendi hikayemi paylasayim sizlerle. 2 tup bebek ve 1 donasyon denedim.Gecen ay denedigim donasyon malesef olumsuz sonuclandi. sizleri bulmus olmak cok güze hemen mesaj yazmak istedim, hepimiz bu yolun maddi ve manevi ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Sadece ailelerimiz biliyor ve kimselerle paylasamamak da cabasiDonasyonda embriyo kaliteliyse hani tutardi , neden olmadi diye dusunmekten kendimi yiprattim bu dönem. Merkezlerinizde transfer oncesi rahim kalinligi disinda baska bir seye bakiyorlar mi bende bakilmadi cunku..
Hosgeldin cnm Gecmis olsun insallah ikinci tedavinde olurRabbim gönlündekini hayirli etsin insallah
Neden tutmadi klinik ne cvp verdi
Hangi klinikte yaptirdin
Hosbuldum kizlarAramıza hoş geldin
Çok geçmiş olsun
Hangi merkezde denedin
Kaç embriyo konuşdu
Eşinin sperm sorunu varmı
Rahim kalınlığı kaçtı
Dondurulmuş embriyo kaldım?
Nolursun kızlar açık yazın her kese bir aydınlık olsun ve el ele tutunarak bir birimize yardım edel
Çok üzüldüm ama artık önümüze bakıcazHosbuldum kizlarcok uzun yazip sizleri sikmamak icin az detay verdim. Yeni üye oldum ondan tam
Bilemiyorum. Cekyada yaptirdim. Toplamda 8 yumurta toplandi donorden,ben tabiki bu ise yeni oldugum icin bunu sorgulamadim ama donorleri 8-10 yumurta gibi ayarliyorlarmis en az dozda ilc kullandiriuorlarmis. Bu tabi ben neden bu kadsr az diye sorulunca cevap verildi. esimin ciddi sorunu yok Morfoloji 4 ve dige rdegerler iyi. sonuc olarak 5. Gune sadece 2 embriyo kaldi.. zaten transfer garantisi veriyor cekya, 2 kaiteli embriyo. Ve anladigim zaten digerleri iyiyse bile vermediler bize. Biraz kasten oldugunu dusunuyorumrahim kalinligim 13 mm idi. Kisaca bunda da sorun yok. Ikisini de transfer ettirdim. Ama sonuc 0. Ne dusunmeliyim gercekten bilmiyorum. 2. Deneme icin 800 euro indirim yaptilar . Toplamda biz 5300 vermistik. Ve hediye falan vermislerdi embryoglue ve ozel bi sperm secme yontemi. Bu fiyata hic bisey dahil dahil otel, yol he bize aitti. iste boyle ne dusunmeliyim bilmiyorum
Sana tavsiyem artık kendini rahat burak
İdrar testinde bak yeter
Kanda artık sakla 10 b
Zaza arkadasim inanki senin sozlerin benim icin cok degerli oyle diyosa. Yaptırmayım ozman bekleyebilirim suanki ruh halim dune gore biraz daha iyi beklerim 15i demislerdi 15 ini beklerim sagol canim kardesimmmSana tavsiyem artık kendini rahat burak
İdrar testinde bak yeter
Kanda artık sakla 10 veya 12 günlere
Evet lefkosa tup bebek merkezi iki doktor varmis galiba ama ben dr mehmet emin beye gittim.doktorla sadece ilk muayne ve transfer gunu gorustum.sizin bilgi ve deneyiminiz benden fazla ama inanin ki hani bazi yerlerde musteri gibi bakliyomus yikama yaglama geciyorlarmis benim oyle olmadi doktor cok konusmadi bilgi verdi tamam.transfer yaparkende inan adam masaya oturdu ve yuksek sesle Besmele cekti somrada islemi yapti.Biz elimizden geleni yaptik Dua et dedi.hatta ben sasirdim alisik degilim bi doktorun boyle inancli olmasina.Adam labali olmadi samimi ve seviyelydi.Asistani Hazal hanim ondanda Allah razi olsun baska yerleri bilmiyorum ama benim kont.gunlerimi onceden soylemelerine ragmen muayne gunleri sabah erkenden arayip bugun kontrol gununuz deyip hep ilgilendi.gece gunduz demedi.ilac dozunu degistirdiginde arayip sukadar ilac aliyorsunuz dimi diye teyit etti.her soruma hemen cvp verdi yani bilmiyorum heryer boylemi ama su idrar testinde iki cizgi yi hayatimda ilk kez gostermeye vesile oldular bana (43yas)Allah razi olsun onlardan.Zaza senin guzel haberlerini almayi rabbim bize nasip etsin tez elden tez vakitten insallahNedesem77 canım senin bu denemen lefkoşa İVF demiydi?
Bu merkezde dr Mehmet Emin Kaptanmı?
Sana tavsiyem artık kendini rahat burak
İdrar testinde bak yeter
Kanda artık sakla 10 veya 12 günlere
Iste onlar suc olarak kabul etmiyorlar, bence de 8 tane cok az ben gorunce sok olmustum ama bu onlar icin normal bir durum(mus)Hangi merkezler onlar acaba 2. Yi hediye eden benim merkezim Unica ve 4. Yu hediye ediyorlar ancak bunu belirteyim onlar sperm kalitesi cok iyi olursa onu hediye ediyorlar. Bu is maddiyata donmus en cok buna uzuluyorum. 2. Denemede de 2 embriyo kalicak cunku garantileri bu sekilde. Bir de ben 3 donor arasindan sectim oyle bir opsiyon sundular bana. Aslinda detaylara bakinca cok iyiydi ama sonuc 0. bence yeniden gelelim diye yapilmis bir oyunun icinde gibiyimÇok üzüldüm ama artık önümüze bakıcaz
Bir donörden 8 yumurta çok az bir rakam,yumurtayı ya paylaştılar (size kalitesizleri denk geldi),yada donör yumurtaları başarısız
Çünkü ne rahminizde nede spermde sorun yok
800 euro gözlerine girsin,çok az bir indirim bu kocaman suçlarına bakmayarak
AslInda çekyada bazı merkezler var böyle durumda ikinci denemeyi hediye ediyorlar
Acaba biraz damarlarına basarsanız yardım ederlermi?
Hosbuldum arkadasimHosgeldin arkadasim,benden kan tahlili istemislerdi hormonlar bide bulasici hastaliklar ile ilgili olan kangrubu tahlili birde onceden cekilmis hsg filmim vardi onu ben soylemistim elimde var diye birde mamografi cektirmistim ama onlar istemeden ben cekilmistim belki lazim olur diye onlar birde rahim musynesi istemislerdi ek bisiy istemediler benden esimimde kanlari ve.spermiomramini istemislerdi.insallh ikinci tedavinde rabbim yuzunu guldursun kardesim cok zor cunku ...cekmeyen bilemez bunu.hepimize saglikli sihatli evlatlar versin Allah
Evet buna katiliyorum ben gercekten bu isin icinden cikamadim arkadasimArtik kime neye inancagimizi sasirdik. Malesef ticarete döküldü artik hersey hasta olarak degil para olarak görüyorlar bizi..
Canımsın,evet ikide birde kan verip hem damarlarını,vicududu,bebişleri germeZaza arkadasim inanki senin sozlerin benim icin cok degerli oyle diyosa. Yaptırmayım ozman bekleyebilirim suanki ruh halim dune gore biraz daha iyi beklerim 15i demislerdi 15 ini beklerim sagol canim kardesimmm
Evet lefkosa tup bebek merkezi iki doktor varmis galiba ama ben dr mehmet emin beye gittim.doktorla sadece ilk muayne ve transfer gunu gorustum.sizin bilgi ve deneyiminiz benden fazla ama inanin ki hani bazi yerlerde musteri gibi bakliyomus yikama yaglama geciyorlarmis benim oyle olmadi doktor cok konusmadi bilgi verdi tamam.transfer yaparkende inan adam masaya oturdu ve yuksek sesle Besmele cekti somrada islemi yapti.Biz elimizden geleni yaptik Dua et dedi.hatta ben sasirdim alisik degilim bi doktorun boyle inancli olmasina.Adam labali olmadi samimi ve seviyelydi.Asistani Hazal hanim ondanda Allah razi olsun baska yerleri bilmiyorum ama benim kont.gunlerimi onceden soylemelerine ragmen muayne gunleri sabah erkenden arayip bugun kontrol gununuz deyip hep ilgilendi.gece gunduz demedi.ilac dozunu degistirdiginde arayip sukadar ilac aliyorsunuz dimi diye teyit etti.her soruma hemen cvp verdi yani bilmiyorum heryer boylemi ama su idrar testinde iki cizgi yi hayatimda ilk kez gostermeye vesile oldular bana (43yas)Allah razi olsun onlardan.Zaza senin guzel haberlerini almayi rabbim bize nasip etsin tez elden tez vakitten insallah
Aynen öyle ben eşimle konuştum kibrista son denemem olacak yurtdışı düşünüyorum artikArtik kime neye inancagimizi sasirdik. Malesef ticarete döküldü artik hersey hasta olarak degil para olarak görüyorlar bizi..
Canim kendini üzmeKizlar merhaba, aranizda yeniyim. once kendi hikayemi paylasayim sizlerle. 2 tup bebek ve 1 donasyon denedim.Gecen ay denedigim donasyon malesef olumsuz sonuclandi. sizleri bulmus olmak cok güze hemen mesaj yazmak istedim, hepimiz bu yolun maddi ve manevi ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Sadece ailelerimiz biliyor ve kimselerle paylasamamak da cabasiDonasyonda embriyo kaliteliyse hani tutardi , neden olmadi diye dusunmekten kendimi yiprattim bu dönem. Merkezlerinizde transfer oncesi rahim kalinligi disinda baska bir seye bakiyorlar mi bende bakilmadi cunku..
Sagolasin canimmmm kan esti vercwm pazartesi umarim bthcg testimde cok iyi cikar dualarim hepinizleHoooppp buda ikinci ikizzzz annesi
Maşallahhh
Kızlar darısı bize
Çok çok çok sağlıklı devam etsin ve kucağınıza alasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?