İnsallah saglikli bebek gelsin.Kızlar söylemeyi unuttum beni enis bey aradı bugün bana donor bulunmuş hem buseferki donorumun butun ozellikleri bana yakinmis bu sefer listeyi tekrardan doldurmustum busefer bir kac ozellik eklemistim sevindim ben bulunmaz diye üzülüyordum ilk donorun 2 ozeligi bana uygundu bulunanamisti oda son anda bulunmustu. Bu cok sukur 1 ay onceden bulunmus. Bu sefer işlerim yolunda gider ınsallah. Rabbim hicbirimizin emeğini boşuna cikarmasin
Gynolife da siz gittiginizde mi secimyapilacak?Kızlar beni aradılar ya dönoru şimdi mi secelim yoksa oraya gidince embriyogla secelim mi dedi dedim orda seçelim sizce napmalıyım dönür havuzum geniş dediler bilmiyorum
Oncelikle saglikla gelsin..bilgi icin cok tesekkurper.Merhabalar, güzel dileklerin için çok teşekkür ederimdiliyorum bebeğinize bir an önce kavuşursunuz. Deneyimimi kısaca anlatmaya çalışayım ki ileride bilgi arayanlara faydası olsun. Biz gittiğimizde karantina ve covid testi şartı vardı. Ukrayna biotexcom da oldum donasyonu. İkili paket almıştım. Otel, yeme içme, şehir içi tüm ulaşım, covid testi, ilaçların ücretini merkez karşıladı. Bunlara hiç ücret ödemedik. Sadece orada hediyelik eşya vs aldık onlara ödeme yaptık bir de uçak biletini aldık. Embriyo garantisi de 3 adet olduğunu söylemişlerdi ancak bu durumun spermin kalitesinin de çok etkili olduğunu söylediler. Bana 5. Gün A kalite 3 tane embriyo konuldu biri tuttu. Fresh yumurta kullandıklarını söylediler, eşim sperm verirken birçok donör vardı merkezde benim donörü görmek için çok uğraştım ancak denk gelememiştik, bizden önce çıktı dediler donöre 800 kdr donörün resim video ve eğitim durumları vs gösterildi, arasından seçim yaptık. Tedavi aşamalarımı not etmiştim onu da paylaşayım, çünkü o aşamada aklımda çok soru işareti vardı. Belki arkadaşlara faydası olur. Erken menopoz olduğum için rahim kalınlaşma sorunum da vardı. Hangi merkez olursa olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Nasil olcak canim o kafam karisti? Önceden seciliyor regl günleri felan ayarlaniyor anlamadim pek ben, belkide tüm tedaviyi orada yapacak arkadas o yüzden orda sececekGynolife da siz gittiginizde mi secimyapilacak?
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun,3 tüp bebek ve 1 donasyon negatif sonuçlandı maalesef.Eşimde sperm sayısı 5 mil. morfoloji 1-2 benim de yaş 44.Donasyon dondurulmuş 2 embriyodan yapıldı,genetik test normal,ancak negatif sonucu aldık.Ben aylarca kendime gelemedim,kesin gözüyle bakıyordum çünkü.Miracle hastanesi Dr Firdevs yapmıştı.şimdi başka bir yerle görüşme halindeyim.Hayırlısı bakalım.
AmiiiinKızlar söylemeyi unuttum beni enis bey aradı bugün bana donor bulunmuş hem buseferki donorumun butun ozellikleri bana yakinmis bu sefer listeyi tekrardan doldurmustum busefer bir kac ozellik eklemistim sevindim ben bulunmaz diye üzülüyordum ilk donorun 2 ozeligi bana uygundu bulunanamisti oda son anda bulunmustu. Bu cok sukur 1 ay onceden bulunmus. Bu sefer işlerim yolunda gider ınsallah. Rabbim hicbirimizin emeğini boşuna cikarmasin
Eğer freş yumurta kullanacak olurlarsa donör önceden bulunmalı ve sizin adetinize denk getirilmeli tedavi sırası,ama size söylenen durumdan daha çok dondurulmuş yumurta gibi geldi banaKızlar beni aradılar ya dönoru şimdi mi secelim yoksa oraya gidince embriyogla secelim mi dedi dedim orda seçelim sizce napmalıyım dönür havuzum geniş dediler bilmiyorum
çok teşekkürederim,inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimizeNeresi olursa olsun güzel sonucları n olsun ınsallah seninde
Evet ben günde 8 estrofem içmiştim ve kolumdan 6 tüp kan alıp rahmime yerleştirdiler (embriyo glue). Onun dışında 10 gün kadar hergün sabah akşam birer bardak nar suyu içtim. İlk tedavimde de 7-8 olmuştu rahim. Onun dışında başka bir işlem yapılmadı. 7 bile yeterli oluyor çünkü o tedavide de hamile kaldım ama boş gebelik oldu ve sağlıksız olmasına rağmen bir türlü düşmedi, ilaç ile düşürmüşlerdi.Oncelikle saglikla gelsin..bilgi icin cok tesekkurper.
İnce endo ici. Sanirim gunde 8 adet estrofem kullanimo ve embriyoglue islemi disinda baska bir sey uygulanmadi ve 10mmile transfere girdiniz.
Rahim gayet guze kalinlasmis. Benim 10 esteofem, climara fort bant ile anca6,5-7,5mmulasiyor.
Baska bir islem uygulandi miacaba endoicin prp ya da siz kendiniz bitkise bir aey kullandini mi
Olabilir .belki uzun sure kalacakNasil olcak canim o kafam karisti? Önceden seciliyor regl günleri felan ayarlaniyor anlamadim pek ben, belkide tüm tedaviyi orada yapacak arkadas o yüzden orda sececek
Cok haklisin aslinda bir anket basa tutturulsa klinik ismi ve kac deneme oldugu ile ilgili yasakmidir acaba bu anketKızlar malesefki bu donasyonda negativ alan kızlarımızda az değil
Nolursun saklanmayın
Paylaşın.el ele tutunalım
Çözüm bulalım neden sorunlarına
Eğer freş yumurta kullanacak olurlarsa donör önceden bulunmalı ve sizin adetinize denk getirilmeli tedavi sırası,ama size söylenen durumdan daha çok dondurulmuş yumurta gibi geldi bana
Amin canim benim âminçok teşekkürederim,inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Aynen katılıyorum bendrCok haklisin aslinda bir anket basa tutturulsa klinik ismi ve kac deneme oldugu ile ilgili yasakmidir acaba bu anket
Allah razı olsun kardeşim benim bu yolda hepimiz emek veriyoruz ınsallah bu imtihanda geçicek tez zamanda hep birlikteAmiiiin
Bu defa her şey gönlünce olsun
Canim ben aminHayirli olsun ne güzel Bebisleriniz bekletmeden gelsinlerbisey sorabilir miyim size acaba donorde nelere dikkat ediyorsunuz ? Yani ozellik olarak ?
Saolll canim benim insallahhh hakkımızda hayırlı olsunMasallah hayirlisi olsunnnnn insallh hersey cok guzel olcak bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?