- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Binlerce kere güzel dualarına amin canım hadi bekliyoruz güzel hbrleriniziSagolasin Allahim insalh olur.benim dha cok erken 4.gun dayanamadim baktim isallh devami gelir.bugun 5.gun daha yarin 48 saati olunca aksam bidaha kan vericeem.rabbim hepimizi anne olmayla mutlu bahtiyar etsin seninde evladina ömurler versin
Tam 4 ay sonra baya bekledim yaniPolipi aldırdıktan kaç zaman sonra transfer oldu
tam olarak nelere tamam demiyorsunuz bizle de paylasir misiniz? Bende herseye tamam dedim. Yumusak oldum huylarina gittim. Ondan mi acaba bunlari yasadik diye dusunuyorum.Bu ilgisizlik nereye kadar gidecek böyle çok üzülüyorum beyzanurun yasadigi ilgisizliğin aynısını ilk tedavimde bende yaşadım hatırlıyorsun demi anlatmıştım sana. Ben şuan yumruğu masaya koydum eşim devreye girdi busefer azcik olsa herşeye tamam diyorlar şuan rabbime emanetiz.
Canim hangi merkez buBu ilgisizlik nereye kadar gidecek böyle çok üzülüyorum beyzanurun yasadigi ilgisizliğin aynısını ilk tedavimde bende yaşadım hatırlıyorsun demi anlatmıştım sana. Ben şuan yumruğu masaya koydum eşim devreye girdi busefer azcik olsa herşeye tamam diyorlar şuan rabbime emanetiz.
Cok sukur canimEvet ben de 7.gün evde çift çizgi gördüm hmn kan tahlili yaptırdım çıktı
Tedavi sırasında rahim kalınlığıda iyiymişTam 4 ay sonra baya bekledim yani
Kızlar merkezle konuşmaya giderken kavga etmeye gitmiyoruz ki,sadece tüm sorularımıza cevap alıp,bize karşı igi,her kese özel tedavi,yoksa genelde standart tedavi,birde negativ sonrası araştırmadan kesip atan,veya kısmet değilmiş deyen merkezlertam olarak nelere tamam demiyorsunuz bizle de paylasir misiniz? Bende herseye tamam dedim. Yumusak oldum huylarina gittim. Ondan mi acaba bunlari yasadik diye dusunuyorum.
Aynı merkezCanim hangi merkez bu
Kismet artik biyolojik olarak neler oldu bilemiyoruzTedavi sırasında rahim kalınlığıda iyiymiş
Bacım iş embriyoda
Embriyo kalitesi 50% yumurta kalitesi,50% sperm kalitesi.
Ee sperm iyi
Demek yumurtalar kalitesiz olmuş
İlgilisizlik sorularınıza cevap vermemeye varsa o merkezden ilgi göremezsek ne işimiz var ama demitam olarak nelere tamam demiyorsunuz bizle de paylasir misiniz? Bende herseye tamam dedim. Yumusak oldum huylarina gittim. Ondan mi acaba bunlari yasadik diye dusunuyorum.
Aynen bunu demek istedim bende canim. Çünkü üzülen biz oluyoruz sonuctaKızlar merkezle konuşmaya giderken kavga etmeye gitmiyoruz ki,sadece tüm sorularımıza cevap alıp,bize karşı igi,her kese özel tedavi,yoksa genelde standart tedavi,birde negativ sonrası araştırmadan kesip atan,veya kısmet değilmiş deyen merkezler
İlgisizlik
Bu merkezlerden kaçınmalı
Çok geçmiş olsun,3 tüp bebek ve 1 donasyon negatif sonuçlandı maalesef.Eşimde sperm sayısı 5 mil. morfoloji 1-2 benim de yaş 44.Donasyon dondurulmuş 2 embriyodan yapıldı,genetik test normal,ancak negatif sonucu aldık.Ben aylarca kendime gelemedim,kesin gözüyle bakıyordum çünkü.Miracle hastanesi Dr Firdevs yapmıştı.şimdi başka bir yerle görüşme halindeyim.Hayırlısı bakalım.Kizlar merhaba, aranizda yeniyim. once kendi hikayemi paylasayim sizlerle. 2 tup bebek ve 1 donasyon denedim.Gecen ay denedigim donasyon malesef olumsuz sonuclandi. sizleri bulmus olmak cok güze hemen mesaj yazmak istedim, hepimiz bu yolun maddi ve manevi ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Sadece ailelerimiz biliyor ve kimselerle paylasamamak da cabasiDonasyonda embriyo kaliteliyse hani tutardi , neden olmadi diye dusunmekten kendimi yiprattim bu dönem. Merkezlerinizde transfer oncesi rahim kalinligi disinda baska bir seye bakiyorlar mi bende bakilmadi cunku..
Neresi olursa olsun güzel sonucları n olsun ınsallah senindeÇok geçmiş olsun,3 tüp bebek ve 1 donasyon negatif sonuçlandı maalesef.Eşimde sperm sayısı 5 mil. morfoloji 1-2 benim de yaş 44.Donasyon dondurulmuş 2 embriyodan yapıldı,genetik test normal,ancak negatif sonucu aldık.Ben aylarca kendime gelemedim,kesin gözüyle bakıyordum çünkü.Miracle hastanesi Dr Firdevs yapmıştı.şimdi başka bir yerle görüşme halindeyim.Hayırlısı bakalım.
Kızlar söylemeyi unuttum beni enis bey aradı bugün bana donor bulunmuş hem buseferki donorumun butun ozellikleri bana yakinmis bu sefer listeyi tekrardan doldurmustum busefer bir kac ozellik eklemistim sevindim ben bulunmaz diye üzülüyordum ilk donorun 2 ozeligi bana uygundu bulunanamisti oda son anda bulunmustu. Bu cok sukur 1 ay onceden bulunmus. Bu sefer işlerim yolunda gider ınsallah. Rabbim hicbirimizin emeğini boşuna cikarmasin
Orda nasil sececeksin canim ? Tüm tedaviye ordami baslayacaksin.Kızlar beni aradılar ya dönoru şimdi mi secelim yoksa oraya gidince embriyogla secelim mi dedi dedim orda seçelim sizce napmalıyım dönür havuzum geniş dediler bilmiyorum
Masallah hayirlisi olsunnnnn insallh hersey cok guzel olcak bu seferKızlar söylemeyi unuttum beni enis bey aradı bugün bana donor bulunmuş hem buseferki donorumun butun ozellikleri bana yakinmis bu sefer listeyi tekrardan doldurmustum busefer bir kac ozellik eklemistim sevindim ben bulunmaz diye üzülüyordum ilk donorun 2 ozeligi bana uygundu bulunanamisti oda son anda bulunmustu. Bu cok sukur 1 ay onceden bulunmus. Bu sefer işlerim yolunda gider ınsallah. Rabbim hicbirimizin emeğini boşuna cikarmasin
Tahmin edebiliyorum gercekten cok gecmis gitmis olsun, yepyeni bir sayfa acmak nasip olsunÇok geçmiş olsun,3 tüp bebek ve 1 donasyon negatif sonuçlandı maalesef.Eşimde sperm sayısı 5 mil. morfoloji 1-2 benim de yaş 44.Donasyon dondurulmuş 2 embriyodan yapıldı,genetik test normal,ancak negatif sonucu aldık.Ben aylarca kendime gelemedim,kesin gözüyle bakıyordum çünkü.Miracle hastanesi Dr Firdevs yapmıştı.şimdi başka bir yerle görüşme halindeyim.Hayırlısı bakalım.
Hayirli olsun ne güzel Bebisleriniz bekletmeden gelsinlerKızlar söylemeyi unuttum beni enis bey aradı bugün bana donor bulunmuş hem buseferki donorumun butun ozellikleri bana yakinmis bu sefer listeyi tekrardan doldurmustum busefer bir kac ozellik eklemistim sevindim ben bulunmaz diye üzülüyordum ilk donorun 2 ozeligi bana uygundu bulunanamisti oda son anda bulunmustu. Bu cok sukur 1 ay onceden bulunmus. Bu sefer işlerim yolunda gider ınsallah. Rabbim hicbirimizin emeğini boşuna cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?