Sagolasin Allahim insalh olur.benim dha cok erken 4.gun dayanamadim baktim isallh devami gelir.bugun 5.gun daha yarin 48 saati olunca aksam bidaha kan vericeem.rabbim hepimizi anne olmayla mutlu bahtiyar etsin seninde evladina ömurler versin
Binlerce kere güzel dualarına amin canım hadi bekliyoruz güzel hbrlerinizi

tam olarak nelere tamam demiyorsunuz bizle de paylasir misiniz? Bende herseye tamam dedim. Yumusak oldum huylarina gittim. Ondan mi acaba bunlari yasadik diye dusunuyorum.

Canim hangi merkez bu

tam olarak nelere tamam demiyorsunuz bizle de paylasir misiniz? Bende herseye tamam dedim. Yumusak oldum huylarina gittim. Ondan mi acaba bunlari yasadik diye dusunuyorum.
Kızlar merkezle konuşmaya giderken kavga etmeye gitmiyoruz ki,sadece tüm sorularımıza cevap alıp,bize karşı igi,her kese özel tedavi,yoksa genelde standart tedavi,birde negativ sonrası araştırmadan kesip atan,veya kısmet değilmiş deyen merkezler
İlgisizlik
Bu merkezlerden kaçınmalı

Aynen bunu demek istedim bende canim. Çünkü üzülen biz oluyoruz sonucta

Çok geçmiş olsun,3 tüp bebek ve 1 donasyon negatif sonuçlandı maalesef.Eşimde sperm sayısı 5 mil. morfoloji 1-2 benim de yaş 44.Donasyon dondurulmuş 2 embriyodan yapıldı,genetik test normal,ancak negatif sonucu aldık.Ben aylarca kendime gelemedim,kesin gözüyle bakıyordum çünkü.Miracle hastanesi Dr Firdevs yapmıştı.şimdi başka bir yerle görüşme halindeyim.Hayırlısı bakalım.

Neresi olursa olsun güzel sonucları n olsun ınsallah seninde

Kızlar söylemeyi unuttum beni enis bey aradı bugün bana donor bulunmuş hem buseferki donorumun butun ozellikleri bana yakinmis bu sefer listeyi tekrardan doldurmustum busefer bir kac ozellik eklemistim sevindim ben bulunmaz diye üzülüyordum ilk donorun 2 ozeligi bana uygundu bulunanamisti oda son anda bulunmustu. Bu cok sukur 1 ay onceden bulunmus. Bu sefer işlerim yolunda gider ınsallah. Rabbim hicbirimizin emeğini boşuna cikarmasin

insallah cnmm bu sefer bebislerinle döneceksin
Hemen basla cnm bence bu korona yine yükseldi her yerde korkuyorum yine heryer kapancak diye

Kızlar beni aradılar ya dönoru şimdi mi secelim yoksa oraya gidince embriyogla secelim mi dedi dedim orda seçelim sizce napmalıyım dönür havuzum geniş dediler bilmiyorum

Masallah hayirlisi olsunnnnn insallh hersey cok guzel olcak bu sefer

Tahmin edebiliyorum gercekten cok gecmis gitmis olsun, yepyeni bir sayfa acmak nasip olsun

Hayirli olsun ne güzel Bebisleriniz bekletmeden gelsinler bisey sorabilir miyim size acaba donorde nelere dikkat ediyorsunuz ? Yani ozellik olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…