Özlemim Rabbim oğluna uzun sağlıklı ömür versinBen 2. Tıp bebek denemem de embriyo 5.güne gitmeyince anladım ki yumurta kalitesini de sorunhiç daha fzl maddi manevi yıpranmak istemedim ilk donasyon denemesinde de tuttu bin şüküroğlum 9.5 aylık oldu ben 41 olucam maddi gücüm elverseydi dondurulmuş embriyo kalmıştı gynolife da gerçekten yavrumun kardeşini de doğurmak isterdim 2 tane bal surat acaba o dondurulmuş lar gerçekten saklanıyomu ve kaç yıl saklanıyor yavrumun öz kardeşi orada mı acaba Z Zaza74 bacım senin bilgin vardır belki
Canım benim düşüncem embriyo glue rahim kılcal damarlarını canlandırıyor ve canlandırıyorTabiki canim, benim ngs den iyi gelenlee tutmamisti mesela..glue hakkinda ne dusunuyorsun?? Rahimdeki hangi sorunlara iyi gelir bu??
Hyaluron cozelti bu benim bildigim canim
Benim ki sperm yumurta değil canımEğer freş yumurta kullanacak olurlarsa donör önceden bulunmalı ve sizin adetinize denk getirilmeli tedavi sırası,ama size söylenen durumdan daha çok dondurulmuş yumurta gibi geldi bana
Ozaman işler başka tarafa dönerBenim ki sperm yumurta değil canım
Canim murat bey bey bana sen istediğin sürece kadar saklanıyor demişti yaşın kaç olursa olsun sen kendini hazır hissettiğin zaman donmus yumurtalarını alabilirsin demişti hatırladım eğer ilerde çocuğuna kardeş istersen sen istersen 50 yaşında ol dedi bana gel transfer ederiz demişti canim. Oğlunu öp benim için özletme kendini canim❤❤❤❤❤❤❤❤❤Ben 2. Tıp bebek denemem de embriyo 5.güne gitmeyince anladım ki yumurta kalitesini de sorunhiç daha fzl maddi manevi yıpranmak istemedim ilk donasyon denemesinde de tuttu bin şüküroğlum 9.5 aylık oldu ben 41 olucam maddi gücüm elverseydi dondurulmuş embriyo kalmıştı gynolife da gerçekten yavrumun kardeşini de doğurmak isterdim 2 tane bal surat acaba o dondurulmuş lar gerçekten saklanıyomu ve kaç yıl saklanıyor yavrumun öz kardeşi orada mı acaba Z Zaza74 bacım senin bilgin vardır belki
Şimdi geçelim kuru fasulyenin faydalarınaOzaman sart bu embriyoglue cnm zaten okadar ugrasiyoruz masraf ediyoruz bari onunlada sansimizi arttiralim. Ben konuscam ve isticem embriyoglue olayini.
Doğru diyor eşin nasipBen esimle dün aksam cok az bir konustum klinikle ilgili,
Ben anladim diyor biseler oldugunu dedi..Cok sakin konustu sasirdim. Ben karismicam sana dedi .Kararini kendin ver dedi.icine sinen bir yer sec dedi. Sen simdiden strese girmissin diyor. Onlarin hastaya ihtiyaci yoksa senin ne zorun var dedi paranlaKarari bana biraktii . Bide hep derrr orasi burasi farketmez nasipse olcagi varsa heryerde olur
Ben kibrista ciktim yola ha baktim negativ oldu hersey nasip kismet sonucda bende devam etmem orda. Cünki madem bu embriyoglue azda olsa sansi arttiriyor neden tedavilerin icine eklemiyorlar?? Biz ufacik bir sans icin canimizi vermisiz yillardir ugrasiyoruz. Onlar neden ellerinden geleni yapmiyor vallahi kafam almiyor. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin hepimizin yolu acik olsun insallahhhŞimdi geçelim kuru fasulyenin faydalarına
Kiev biotexcom merkezde bu embriyo glu ve bir çok şey tedavi paketinin içinde
Bunların sözünden çıkıyor ki maksimum şansı artırmak için her şeyi yapıyorlar
Şimdi benim ora gitmemin nedeni direk tedaviye başlamak değil,ilk önce gidip o merkezi gözümle yakından görüp değerlendirmemdi
İnşallah dedikleri kadar varlar
Burda içimizde eskilerden 4-5 kız gitti ora içlerinde anne olanda var gebe olanda
Onları görüp bende yolumu ora yönlendirdim
Bütün kiev yolculuğumu sizlere anlatıcam
İyi taraflarınıda kötü taraflarınıda
Birde farkıda görmek istiyorum kıbrıs kiev arası
Biliyorsunuz 5 senedir kıbrısta saçımı süpürge ettim
Çok güzel soruZ Zaza74 sana bir sorum olacak.. Burada en eskilerden sen varsın gördüğüm kadarıyla. Adenomiyozis problemi olanlardan hatırladığın var mı?
Benim adenomiyozise dair hiç bir belirtim yok ama ilk yumurta olgunlaştırma tedavimde doktorum usg’de adenomiyozis saptadı. Mr ile de doğruladı. Tabi o zaman eşimden sperm bulunsaydı ve transfer aşaması görseydim önce 2 ay geçici menapoz iğnesi yapılacaktı sonra transfer olacaktım.
Şimdi donasyon yaptıracağım fakat kafama takıldı yine. Doktorum hala daha geçici menapoz iğnesi olmamdan yana. Bende ilk denememde taze transfer olup dönmek istiyorum
2 seçenek var önümde. Ya bu ay geçici menapoz iğnesini olacağım hazirana kadar rahim kalınlaşacak. Haziranda yumurta takibim başlayacak ve kıbrısa gittiğimde hem toplama hem transfer olacağım. Ya da hiç iğne falan olmayacağım haziranda tedaviye başlayıp taze transfer olacağım tutmazsa dondurulmuşlarla bir daha deneyeceğim.
Sıkıntı, bu geçici menapoz iğnesi yumurta rezervini etkileyebiliyormuş.. Bilgin var mı bu konuda?
Amin zazam çok sagolasin, 5aa 4ab, 2 tane transfer edildi 2 tane de dondurdular ama kalitesini hatırlamıyorum, dondurmak için ücret ödedik evrak vardı sanırım, haklısın para olmasa da bir bilgi alim yine de rabbim ne kapılar açar bilinmezÖzlemim Rabbim oğluna uzun sağlıklı ömür versin
Sizleride üstündek eksik etmesin
Dondurulmuş embriyoları sen imha edin demeden yapmazlar,sen onların dondurma ücretini ödemişin
Birde gynolifede nasıl bilemiyorum,ama britishte her zaman evrak imzalatırıyorlar embriyo bilgisine dair,bir nüshesi sizde kalıyor
Ne zaman istediğinde hidip evladının kardeşini alıyorsun
Bence gynolifeda öyle.en iyisi ara embriyoloju dalı ve isminle son dondurulmuş embriyoların durumunu,kalitesini
Transfer ücretinide öğren ve makulsa hazırlan al
Sana ilk transferde kaç embriyo konuldu?
Kalitelerini hatırlıyormusun?
Kaç tane donduruldu?
Ben heyecandan böyle bilgi almamıştım ama 2 tane dondurdular biliyorum rabbim maddi bir kapı açar belki şu pandemi Bi bitse, öperim tabi canım, hergün onu uyuturken sizleri okuyorum sen de gideceksin transfere az kaldı rabbim yolunu açık etsin yavrularını al yuvana dön inşallah dualarım hepinizleCanim murat bey bey bana sen istediğin sürece kadar saklanıyor demişti yaşın kaç olursa olsun sen kendini hazır hissettiğin zaman donmus yumurtalarını alabilirsin demişti hatırladım eğer ilerde çocuğuna kardeş istersen sen istersen 50 yaşında ol dedi bana gel transfer ederiz demişti canim. Oğlunu öp benim için özletme kendini canim❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Çok güzel örnekler vermişsin gerçektenÇok güzel soru
Burdakı tecrübelerime dayanarak yazıcam
İlk donasyon denememde benimle beraber bir arkadaşta deniyordu,rahmi transfer sırası 12 mm çıktı,dr ooo çok iyi dedi
Benim rahim ankarada ölçtüm 8 mm geldim halil 5,5-6 mm dedi çok kötü
Neyse moralim sıfır
Ben transfer sonrası gebe kaldım,12 mm kızımız negativ oldu.sonra o kız istanbulda bir doktor buldu ve adenomiyozisleri olduğunu öğrendi.3 ay geçici menapoza girdi ve ikinci transferinde gebeliği yakaladı
Sonra geçelim ikinci yaşanana
Burda bir arkadaşlada tanışlığım vardı,oda firdevste 3 negativ denemeden sonra britishe geldi,dr adenomiuozisin var suni menopoz şart dediler ve 3 ay lukrinle menopoza girdi
O kız hazır embriyo transferine hazırlanıyordu
Transferde iki embriyo konuldu ikiside tuttu
Şimdi geçelim sana,kararını etkilemek istemem ama mantıkla çık yola
Bildiğim kadarıyla yumurtalarını kullanıcaksın ve sperm donasyonuna gidiceksin
İlk yumurtalarını ver embriyo oluştur
Sonra dön rahmini dinlendir suni menopozla sonra rahat transfere gir derim
Yada yaşadığın yerde iyi bir tüp bebek uzmanıyla bu konuyu konuş
Peki Zazacım leucostim gebelik aşısı hakkında ne düşünüyorsun (G-CSF granülosit koloni uyarıcı faktörü – Filgrastim ) hatırlarsan Yeşilada ve sebida ya transferden 5 gün önce tek doz bu iğne rahime enjekte edilmişti. Her ikiside pozitivi gördü sağlıklı doğum gerçekleştirdi. Bu leucostim iğnesi nakil durumlarda bağışıklığı baskılamada kullanılıyor diye biliyorum. Tüp Bebek transferinde hem rahimi iyileştirmesi özellikle ince kalınlaşma sorunu olanlarda hemde tutunmayı kolaylaştırıcı bağışıklığı baskılayarak rahimin embriyoyu yabancı madde olarak görmemesi için. Gebelik aşısı hakkındaki düşüncelerini bilmek isterim...Baharım baha güzel anlatıyım embriyo gleunu
Burda her kese yararlı olsun bu malumat
Embriyo gleu isviçrede üretilmiş bir madde
2003 yılında üretilmiş ve gündemimize kadar deneniyor
Dünya tüp bebek derneğinin açıklamasıyla bu yöntem %17 gebelik şansını artırıyor,%15 sağlıklı doğumu artırıyor,%5 düşük riskini azaltıyor ve dış gebeliği minime eder
Embriyo gleu iceriği hyaluronik asit,aminasitler,albumin
Hyaluronik asit rahim içinde doğal üretiliyor ve embriyo tutunmasına maksimum destek.biliyorsunuz artık 30 yaşlardan hyaluronik asit vicudumuzda sentezi düşüşe gider,35 yaş üstü kadınlara genelde lider tüp bebek merkezleri yapmayı tercih eder
Embriyo glue nasıl çalışır:içeriğindeki hyaluron embriyo ve endometriyum arası bir köprü oluşturarak embriyonun yapışmasını sağlar ve hamilelik oluşturur
Bence bu kadar yeter
rahimde hiçnir sorun yok,transfer sırası 9-10 mm civarıydı endometrium.Doktorumun bilgilendirmesi sizin de dediğiniz gibi genetik test embriyolara zarar vermiş olabilir.Çok geçmiş olsun
Rahim sorunu varmıydı
Transfer sırası rahim kaç mmdi?
Birde bu genetik teste ben karşıyım vallah
Bazen sağlıklı embriyodan parça alınca bozuluyor
Tabii bu benim fikrim
Rahime baktırmışmıydınız tedavi öncesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?