Merhaba herkese. Arada konuyu takip ediyorum. Bir sorum olucak benim. Kaçıncı denemeden sonra yumurta donasyonuna karar verdiniz ? Mutlaka doktorlar da yönlendirmiştir ama merak ettim.

Arkadaşlar
Embriyo glue tam olarak nedir kendi kanımız rahime verilince rahimin tutunmasımı artıyor. Lütfen bilen biri beni aydınlatabilir mi?
Benimde rahim kalınlaşma problemim var.

Nasıl bir liste gönderdiler Eftalios? Bana da embriyolog 10 tane fln donör attı ama içlerinden 1-2 tanesi sadece boy-kilo da uyuyor eşime
Seçenekleri biraz kısıtlı geldi liste falan da göndermediler ki istediğim özellikleri doldurayım

Merhaba siz Cem dra tedavi icinmi gidiyorsunuz ona soyluyormusunuz donasyon olacağını yoksa normal tedavi olarakmi gittiniz
Ben Cem Akarsunun eski hastasıyım
Bir kaç kez histeroskopi ameliyatlarımı yapıb benim rahim içi yapışıklıklarımı çözdü
Sonra donasyona hazırladı
Şimdi Cem bey artık kendi müayinesi var ve orda problemsiz her kesi ala bilir
En son 2 hafta önce yanındaydım Ankara tüp bebekten ayrılıyordu(hisselerini devr etti)
Artık kendi yerimde rahat hastaları alıcam dedi

Whatsuptan istediğiniz donörün özelliklerini yazan bir liste ülke boy fiziksel özellikler eğitim durumu gibi bir liste doldurdum canim

Merhaba herkese. Arada konuyu takip ediyorum. Bir sorum olucak benim. Kaçıncı denemeden sonra yumurta donasyonuna karar verdiniz ? Mutlaka doktorlar da yönlendirmiştir ama merak ettim.
Ben erken menopozum, hiç tüp bebek denemeden direkt donasyon yaptırdık. Koç üniversitesinde doktor gözlerimin içine bakıp şansımın %3 olduğunu ve donasyon düşünmem gerektiğini söyledi. Sonrasında hemen donasyon hazırlıklarına başladım.
Arkadaşlar
Embriyo glue tam olarak nedir kendi kanımız rahime verilince rahimin tutunmasımı artıyor. Lütfen bilen biri beni aydınlatabilir mi?
Benimde rahim kalınlaşma problemim var.
Evet kendi kanını Rahime enjekte ediyorlar, embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor bu işlem

Senmi istedin yoksa canim direk doktor mu yaptı ilkinde duymustumben murat beye söyledim gerek yok böyle şeylere deyip konuyu kapattı bende ısrar etmedim açıkçası bu sefer tekrar isteyeyimmi diye açıkçası tekrar söyleyeyimmi kararsız kaldim

İnsallah saglikli bebek gelsin.
Neden donor bulunmasi sizin gec oluyor, kriter olarak ne belirtilmeli ozelolarak?
Valla canim benim eşimin boyu 1.93 benimde 1.85 uzun boylu geni olsun istiyorum ben herseferinde bide ben tataristanliyim ve bize yakın ülkeler olsunçekik gözlü olsun istedim .eşimde benimde oyle ilkinde bu özelliklere uyan pek bulunmadı sadece eğitim durumu üniversite mezunu olan istemiştim onda tamam oldu sadece .Bu sefer dediler ki istediginiz tüm özelliklere sahip bir tane donor bulundu dediler . Sevindim açıkçası

Önemli olan donörün sağlıklı olması diye düşünüyorum canim whatsuptan attılar banada

Ben istememiştim canım merkezin kendisi direkt yapıyor. Rahim kalınlaşma sorunum da vardı, etkisi oldu mu bilemem ama 2 kez tedavi oldum ikisinde de uyguladılar bu işlemi ve ikisinde de embriyo tutundu. Farklı olarak da transferden sonra bhcg iğnesi de yapmışlardı. Hatırladıklarım bunlar

Bu soylediginiz islem PRP islemi, embriyo glue degil kesinlikle... embriyo glue sadece transfer sirasinda rahme verilen bir sivi.. doktorlarin pek yanasmama nedeni ise eger embriyo sikintili bir embriyo ise tutunamadan dusmesi en hayirlisidir.. bu tur sivilarla kotu olan bir embriyonun zorla tutunmasini saglamak ve ilerde kurtaja neden olmasi.. eger embriyo iyiyse zaten tutar..

Bahar canım ama bazen iyi embriyo bile tutunmuyor
Benim düşüncem bu embriyo glue rahim sorunu yalayanlara yapılmalı

Ben 2. Tıp bebek denemem de embriyo 5.güne gitmeyince anladım ki yumurta kalitesini de sorunhiç daha fzl maddi manevi yıpranmak istemedim ilk donasyon denemesinde de tuttu bin şükür oğlum 9.5 aylık oldu ben 41 olucam maddi gücüm elverseydi dondurulmuş embriyo kalmıştı gynolife da gerçekten yavrumun kardeşini de doğurmak isterdim 2 tane bal surat acaba o dondurulmuş lar gerçekten saklanıyomu ve kaç yıl saklanıyor yavrumun öz kardeşi orada mı acaba Z Zaza74 bacım senin bilgin vardır belki

Prp olduğunu bilmiyordum merkez embriyo glue demişti. Transferden 5 gün önce bu işlem yapılmıştı. Haklı olabilirsiniz rahimin kabuk etmeyeceği embriyo tutunabilir. Belki de Rahime tutunamayacak olan kaliteli embriyoyu da tutunmasına neden olabilir. Zaten net bilinmediği için yardımcı üreme tekniklerinden biri diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…