Insallah canim cok zordur bilirim insallah gerisi gelirBugün az az bulaşıyor
Ama iyi kanama olmadı
İnşallah yarından olur
İçim ısındıHiç bir kusuru yok kuzum
Sende bizim bir kardeşimiz
İçini dök burda canım
Kendine kapanma
Sana bizden,bizede senden yakın hiç kimse yok
Aynen oyle canim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz birbirimizi en iyi bizler anlariz.İçim ısındısizler bırda yazarken ben içimde hissettim o kadar aynı ki yaşananlar hisler Belki birçok akraba arkadaştan çok daha iyi anlarız birbirimizi Çok iyi biliyorum
Walla memnun kaldim doktorumdanda asistan kiz Hazal hanimdanda cok ilgilendiler.hoc bir sorum cevapsiz kalmadi.bide olumlu sonuc almak en buyuk memnuniyet.ilk kez denedik biz kibrista transfer sonrasi 4.gunde idrarda pozif gördüm sonra erken ama hemen kan baktirdim ardada bhcg hormnun azcda olsa yukselmisti.simdi yarin kan vericem 10. Gun yarin iinsallhtutunmustur.rabbim bana ve burdaki tum arkadaslarima nasip etsinMemnun kaldiniz mi
Evet canım 10 günlük karantina ücreti iki 4500 tl falan ama on gün kalmak zorunda değilsin ben dün merkezle konuştum yeni karar çıkmış galiba 2gün kesin karantina da kalıyorsun sonra tedavi ye başlanıyormuş ben iki günde gidip gelmeyi planlıyordum o dört güne çıktı inş şu hastalık biter de bu dertlerden kurtuluruzKıbrısa giden arkadaşlar, aynı gün gidip dönsekte karantina otel ücretini ödemek zorunlu mu biliyor musunuz?
Insallah canim hersey istedigin gibi olurWalla memnun kaldim doktorumdanda asistan kiz Hazal hanimdanda cok ilgilendiler.hoc bir sorum cevapsiz kalmadi.bide olumlu sonuc almak en buyuk memnuniyet.ilk kez denedik biz kibrista transfer sonrasi 4.gunde idrarda pozif gördüm sonra erken ama hemen kan baktirdim ardada bhcg hormnun azcda olsa yukselmisti.simdi yarin kan vericem 10. Gun yarin iinsallhtutunmustur.rabbim bana ve burdaki tum arkadaslarima nasip etsin
Bu pandemi donemi herseyi altust etti yaaa insallah kurtuluruzEvet canım 10 günlük karantina ücreti iki 4500 tl falan ama on gün kalmak zorunda değilsin ben dün merkezle konuştum yeni karar çıkmış galiba 2gün kesin karantina da kalıyorsun sonra tedavi ye başlanıyormuş ben iki günde gidip gelmeyi planlıyordum o dört güne çıktı inş şu hastalık biter de bu dertlerden kurtuluruz
Canım kardeşim ben kieve yolcuyumarkadaşlar içinizde Batuma gidecek olan var mı
Evet zorunluKıbrısa giden arkadaşlar, aynı gün gidip dönsekte karantina otel ücretini ödemek zorunlu mu biliyor musunuz?
AminnnnnInsallah canim hersey istedigin gibi olurdualarimiz seninle.insallah degerlerin yukselmistir . amin rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah.
Iyiyim canim dusunmemeye calisiyorum insallah yar8n iyi haberler alirizKuzum nasılsın
Gebelik nasıl geçiyor
İnşallah perşembe senin sonucunla sayfamıza sevinç gelsin
Kıbrıs havaalanında mı 8-10 saat bekletiyorlar test sonucu içinEvet zorunlu
Ama aynı gün dönemesimiz,çünkü kıbrısa girerken pcr testi alınıyor
Onun sonucuda 8-10 saat sürüyor
O süreçte kapalı odada bekliyorsunuz
canım sen güzel haberler ile dön senin için çok istiyorumCanım kardeşim ben kieve yolcuyum
Ordan haberler getiricem
Az önce Andreyle konuştum beni orda doktorlar geniş kapsamlı müayine edicekler ve belki adetliyken bile görmek isterler
Belki histeroskopi bile yapa bilirler
Çünkü 13 donasyon denemesi az değil
İnşallah güzel haberle dönerim
İnş canım yaBu pandemi donemi herseyi altust etti yaaa insallah kurtuluruz
Benim durumda su sekilde oluyor, folikul var ama fsh cok yuksek oldugu icin ve sanirim yumurtlama da olmadigi zaman adet gecikiyor. Bu tur zamanlar icin progesteron kullanimi gerekiyor ki adet kanamasi baslayabilsin.Ben menopoza girmedim
Yumurtalarda folliküller oluşuyor
Progesteron yetmezliyinden kist oluşuyor
Dr tarlusal tavsiye etti
Yeni karar mi alinmis?Evet canım 10 günlük karantina ücreti iki 4500 tl falan ama on gün kalmak zorunda değilsin ben dün merkezle konuştum yeni karar çıkmış galiba 2gün kesin karantina da kalıyorsun sonra tedavi ye başlanıyormuş ben iki günde gidip gelmeyi planlıyordum o dört güne çıktı inş şu hastalık biter de bu dertlerden kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?